Chytej.cz

SPRO navijáky na přívlač? necteno

15.11.2012 | Fidel | 10.347 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s navijáky na přívlač značky SPRO.(RedArc,Gol­dArc,GrandArc…) Dí­ky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 17. listopadu 2012 v 9:39 ® troutkiller reakce na …

Kazan>Už je nové forum založeno:-)) )

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 9:16 ® Kazan reakce na …

osprey> pokud budeš mít cestu kolem tak se určitě stav, mají tam i dobré houstičky se zelím nebo špekem. Pokud pojedeš z fišlí domů oblaž s tím rodinu, budeš vychválen do nebe a častěji pouštěn na ryby:-))

Koukám že forum by se mělo spíš jmenovat kde sežrat co dobrého:-D nemohl by to někdo z adminů hodit do všeobecky?

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 9:12 ® troutkiller reakce na …

osprey>Maji ho i na pěší zoně,když jdeš od pošty tak první v levo je cukrárna a druhej krámek je taky jejich.P.S.ten chleba je kulatej a ve 2 velikostech:-)) )

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 0:32 ® džigit

nesejte,bo jak dojdu z nočni,kupim se Radvanicky chleba a vypucuju uzak ;-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 0:24 ® noba reakce na …
noba

sice to není k tématu, ale taková paštika z Bavorova:-)

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 0:19 ® osprey reakce na …
osprey

MIG-35> Vyzkouším.

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 0:15 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

osprey> Ve Zlivicích v pekárně. Je to jakoby část Čížově, když jedeš ke mě. Luxus chleba 70% žito a žádnej kmín, kterej nesnášim. Jinak ho maj i v Kauflandu u vchodu to je jejich pečivo. Ale tady ho kolikrát koupíš i teplej a to je ňamina. Jako bonus tam sem tam bejvá fešná prodavačka… :-D

reagovat
Sobota 17. listopadu 2012 v 0:05 ® osprey reakce na …
osprey

MIG-35> Omlouvám se, že kazím fórum věnované SPRO, ale kde se kupuje zlivickej chleba?

Kazan> Tak se pak ozvi. Ale louka je tu na házení samej drn, tak ať je to ještě v sezóně, ať můžem házet do vody něco smysluplnýho.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:49 ® Kazan reakce na …

MIG-35> tak o tom žádná:->

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:44 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Kazan> A přikusovat k tomu Zlivickej chleba a si v nebi! :->

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:36 ® Kazan

osprey> já jsem pro, on ten prosinec bude klidnější. trout> to je jinčí level jak ty srágory ze supermarketu;-)

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 21:50 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Už to taky není, co to bylo. Má toho moc. Ale standard drží vysoký.

Kazan> Je to na tobě. Pokud máš zájem, pořešíme to po osobkách. Ale radši až po veletrhu, včilkaj mám hoňky.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 13:53 ® troutkiller reakce na …

Kazan>Koukám že Ražickej řezník má renomé:-)) )

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 13:40 ® Kazan reakce na …

osprey> což to by nebyl problém, spojil bych příjemné s užitečným a stavil se u vašeho řezníka pro paštičku:-D

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:57 ® osprey reakce na …
osprey

Kazan> Tak si přijeď zatočit. Big Mikovi jsem to celkem schopně rozmluvil. Při jeho požadavcích a problémech s rukou by byl nesmysl do toho jít.

Já bych jerkoval, ale muselo by být co. Výhledově převedu část multíků na jiné využití – trolling, vertikální vláčka.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:50 ® Kazan reakce na …

osprey> to tu snad ani nepiš:-D , už jsem byl částečně nalomen na příští sezonu nějaký ten multík pořídit.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:44 ® osprey reakce na …
osprey

skwor> Užil jsem si s multíky své. Poslední návštěvu severu jsem se jednoznačně přiklonil ke smekacím navijákům.

Jerkování, kde je multík jednoznačnou výhodou, se ukázalo jako kontroverzní technika (jeden dech skvělé, další k prdu, třetí den przníš kudly), na které se nedá strategie lovu po dobu pobytu založit.

Upozorňuji, že se jedná pouze o mou osobní zkušenost.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:44 ® Kazan reakce na …

Jarda Š.> jj, tehdá to byly dobré kousky, škoda jen že jejich nástupce TGčka se zadní brzdou byly totální sajrajt. Jinak těch navi co se k nám dostává konstruovaných od ryobi je daleko více.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:36 ® Jarda Š. reakce na …

Kazan> Jasně. Už MK 100/110, které v 80. létech vyráběl TOKOZ, byly licenční Ryobi. Vedle těch od SPRO se u nás prodávají i některá Mikada a Dragony, které konstrukčně pochází od Ryobi.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:02 ® skwor reakce na …
skwor

džigit> Ten Zalt se mi líbí, ta síla je tam při zatočení docela cítit. Ale spíš poslední dobou šilhám směrem k multíkům (hlavně kvůli Švédsku)

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 v 11:25 ® džigit reakce na …

skwor> a co tohle?
http://www.spro.nl/cz_cz/novinky/“opera“-od-spro.aspx

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 v 11:22 ® Kazan

Asi by bylo nejlepší si vytahat, diskuze a články k těmto navijákům, budeš to tam mít s klady i zápory. Třeba Red je na trhu již drahně let a bylo o něm napsáno opravdu dost.

Jarda Š> ono ryobi nekostruovalo jen pro spročko, těch klonů zauberu prodává povícero firem s mírnými kosmetickými úpravami.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 v 11:02 ® Jarda Š.

Tyto navijáky jsou prodávané pod nizozemskou značkou SPRO, ale jejich konstrukce pochází od japonské firmy Ryobi (jsou téměř totožné s Ryobi Zauber). Ryobi má ve výrobě rybářských navijáků dlouhou tradici, jejich hlavním výrobním programem je ale elektrické ruční nářadí (vrtačky, AKU šroubováky, el. pilky, rozbrusky atd).

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 v 9:43 ® skwor reakce na …
skwor

Jarda Š.> Já bych si Grand ani Gold nekoupil kvůli tomu hrozně masivnímu madlu kličky. S Red arcem jsem toho ale odchytal hodně a za aktuální cenu bych mu před těmi novými asi dal přednost.

reagovat
Pátek 16. listopadu 2012 ve 3:06 ® osprey reakce na …
osprey

Jarda Š.> No tak mělo by to tak být. Ale co přesně je jiného krom vnější kosmetiky a nějakého toho ložiska sem a tam, to nevím. Ale Gold Arc, co jsem měl, převyšoval pocitově Grand Arc o dost.

reagovat
Čtvrtek 15. listopadu 2012 ve 23:25 ® Jarda Š. reakce na …

osprey> On by z nich měl být GoldArc nejkvalitnější. Je to modernizovaná verze RedArcu, GrandArc je modernizovaná verze BlueArcu. Ale ještě jsem ho v ruce neměl, tak nemohu soudit, jestli je opravdu lepší nebo je ta modernizace spíš jen trik k odůvodnění vyšší ceny.

reagovat
Čtvrtek 15. listopadu 2012 ve 22:25 ® osprey
osprey

Poměrně rozsáhlé, co konkrétně chceš vědět?

Za mě se podívej do Duelů, nedávno jsem srovnával Red Arc s Grand Arcem. S Goldem jsem chytal taky, možná je to kusová záležitost, ale přišel mi z té trojice pocitově nejlepší.

reagovat