Vyhledávání
SPRO navijáky na přívlač?
15.11.2012 | Fidel | 10.348 zobrazení | 27 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s navijáky na přívlač značky SPRO.(RedArc,GoldArc,GrandArc…) Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 17. listopadu 2012 v 9:39 ® troutkiller reakce na …
-
Kazan>Už je nové forum založeno
reagovat)
- Sobota 17. listopadu 2012 v 9:16 ® Kazan reakce na …
-
osprey> pokud budeš mít cestu kolem tak se určitě stav, mají tam i dobré houstičky se zelím nebo špekem. Pokud pojedeš z fišlí domů oblaž s tím rodinu, budeš vychválen do nebe a častěji pouštěn na ryby
Koukám že forum by se mělo spíš jmenovat kde sežrat co dobrého
reagovatnemohl by to někdo z adminů hodit do všeobecky?
- Sobota 17. listopadu 2012 v 9:12 ® troutkiller reakce na …
-
osprey>Maji ho i na pěší zoně,když jdeš od pošty tak první v levo je cukrárna a druhej krámek je taky jejich.P.S.ten chleba je kulatej a ve 2 velikostech
reagovat)
- Sobota 17. listopadu 2012 v 0:32 ® džigit
-
nesejte,bo jak dojdu z nočni,kupim se Radvanicky chleba a vypucuju uzak
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 v 0:24 ® noba reakce na …
-
sice to není k tématu, ale taková paštika z Bavorova
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 v 0:19 ® osprey reakce na …
-
MIG-35> Vyzkouším.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 v 0:15 ® MIG-35 reakce na …
-
osprey> Ve Zlivicích v pekárně. Je to jakoby část Čížově, když jedeš ke mě. Luxus chleba 70% žito a žádnej kmín, kterej nesnášim. Jinak ho maj i v Kauflandu u vchodu to je jejich pečivo. Ale tady ho kolikrát koupíš i teplej a to je ňamina. Jako bonus tam sem tam bejvá fešná prodavačka…
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 v 0:05 ® osprey reakce na …
-
MIG-35> Omlouvám se, že kazím fórum věnované SPRO, ale kde se kupuje zlivickej chleba?
Kazan> Tak se pak ozvi. Ale louka je tu na házení samej drn, tak ať je to ještě v sezóně, ať můžem házet do vody něco smysluplnýho.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:49 ® Kazan reakce na …
-
MIG-35> tak o tom žádná
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:44 ® MIG-35 reakce na …
-
Kazan> A přikusovat k tomu Zlivickej chleba a si v nebi!
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:36 ® Kazan
-
osprey> já jsem pro, on ten prosinec bude klidnější. trout> to je jinčí level jak ty srágory ze supermarketu
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 21:50 ® osprey reakce na …
-
troutkiller> Už to taky není, co to bylo. Má toho moc. Ale standard drží vysoký.
Kazan> Je to na tobě. Pokud máš zájem, pořešíme to po osobkách. Ale radši až po veletrhu, včilkaj mám hoňky.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 13:53 ® troutkiller reakce na …
-
Kazan>Koukám že Ražickej řezník má renomé
reagovat)
- Pátek 16. listopadu 2012 ve 13:40 ® Kazan reakce na …
-
osprey> což to by nebyl problém, spojil bych příjemné s užitečným a stavil se u vašeho řezníka pro paštičku
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:57 ® osprey reakce na …
-
Kazan> Tak si přijeď zatočit. Big Mikovi jsem to celkem schopně rozmluvil. Při jeho požadavcích a problémech s rukou by byl nesmysl do toho jít.
Já bych jerkoval, ale muselo by být co. Výhledově převedu část multíků na jiné využití – trolling, vertikální vláčka.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:50 ® Kazan reakce na …
-
osprey> to tu snad ani nepiš
reagovat, už jsem byl částečně nalomen na příští sezonu nějaký ten multík pořídit.
- Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:44 ® osprey reakce na …
-
skwor> Užil jsem si s multíky své. Poslední návštěvu severu jsem se jednoznačně přiklonil ke smekacím navijákům.
Jerkování, kde je multík jednoznačnou výhodou, se ukázalo jako kontroverzní technika (jeden dech skvělé, další k prdu, třetí den przníš kudly), na které se nedá strategie lovu po dobu pobytu založit.
Upozorňuji, že se jedná pouze o mou osobní zkušenost.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:44 ® Kazan reakce na …
-
Jarda Š.> jj, tehdá to byly dobré kousky, škoda jen že jejich nástupce TGčka se zadní brzdou byly totální sajrajt. Jinak těch navi co se k nám dostává konstruovaných od ryobi je daleko více.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:36 ® Jarda Š. reakce na …
-
Kazan> Jasně. Už MK 100/110, které v 80. létech vyráběl TOKOZ, byly licenční Ryobi. Vedle těch od SPRO se u nás prodávají i některá Mikada a Dragony, které konstrukčně pochází od Ryobi.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 12:02 ® skwor reakce na …
-
džigit> Ten Zalt se mi líbí, ta síla je tam při zatočení docela cítit. Ale spíš poslední dobou šilhám směrem k multíkům (hlavně kvůli Švédsku)
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 11:25 ® džigit reakce na …
-
skwor> a co tohle?
reagovat
http://www.spro.nl/cz_cz/novinky/“opera“-od-spro.aspx - Pátek 16. listopadu 2012 v 11:22 ® Kazan
-
Asi by bylo nejlepší si vytahat, diskuze a články k těmto navijákům, budeš to tam mít s klady i zápory. Třeba Red je na trhu již drahně let a bylo o něm napsáno opravdu dost.
Jarda Š> ono ryobi nekostruovalo jen pro spročko, těch klonů zauberu prodává povícero firem s mírnými kosmetickými úpravami.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 11:02 ® Jarda Š.
-
Tyto navijáky jsou prodávané pod nizozemskou značkou SPRO, ale jejich konstrukce pochází od japonské firmy Ryobi (jsou téměř totožné s Ryobi Zauber). Ryobi má ve výrobě rybářských navijáků dlouhou tradici, jejich hlavním výrobním programem je ale elektrické ruční nářadí (vrtačky, AKU šroubováky, el. pilky, rozbrusky atd).
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 v 9:43 ® skwor reakce na …
-
Jarda Š.> Já bych si Grand ani Gold nekoupil kvůli tomu hrozně masivnímu madlu kličky. S Red arcem jsem toho ale odchytal hodně a za aktuální cenu bych mu před těmi novými asi dal přednost.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2012 ve 3:06 ® osprey reakce na …
-
Jarda Š.> No tak mělo by to tak být. Ale co přesně je jiného krom vnější kosmetiky a nějakého toho ložiska sem a tam, to nevím. Ale Gold Arc, co jsem měl, převyšoval pocitově Grand Arc o dost.
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 ve 23:25 ® Jarda Š. reakce na …
-
osprey> On by z nich měl být GoldArc nejkvalitnější. Je to modernizovaná verze RedArcu, GrandArc je modernizovaná verze BlueArcu. Ale ještě jsem ho v ruce neměl, tak nemohu soudit, jestli je opravdu lepší nebo je ta modernizace spíš jen trik k odůvodnění vyšší ceny.
reagovat - Čtvrtek 15. listopadu 2012 ve 22:25 ® osprey
-
Poměrně rozsáhlé, co konkrétně chceš vědět?
Za mě se podívej do Duelů, nedávno jsem srovnával Red Arc s Grand Arcem. S Goldem jsem chytal taky, možná je to kusová záležitost, ale přišel mi z té trojice pocitově nejlepší.
reagovat