Chytej.cz

Rada o lovu kaprů ve Francii necteno

15.11.2012 | thomas777 | 9.294 zobrazení | 6 odpovědí

Zdar chlapi, máte někdo zkušenosti s lovem kaprů ve Francii?? Doporučil by mi nekdo nějaký revír a jak je to s povolenkou a můžete napsat více ze svych zkušeností. :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 26. března 2013 ve 21:14 ® Robur
Robur

v tom se náhodou vyznám. Kapr zdolaný ve Francii se standardně oštetřuje clinikem, ale při focení dostává francouzský polibek narozdíl od české mlaskavky.

reagovat
Úterý 26. března 2013 ve 14:35 ® FInnnp

Rohne,Saone,Lo­ara.Povolenka stojí pár eur.

reagovat
Úterý 26. března 2013 ve 13:34 ® Rastacarp reakce na …

Francouzům se nesmíte divit,taky by se vám nelíbilo kdyby vám do ČR porad jezdil cizinci a na těch nejlepších revírech by si navzájem střídali Topmista.Je pravda ze nemají radi cizince a už vůbec ne Anglicany a Poláky.Ja tady 7 let žiji a i tak tu budu porad cizinec co je tu navíc .Najdou se i tolerantní lidé ale je to o tom jak na ne za působíte.Na rybach je to hodne znat a kor v Kaprarine !Je tu strašného ryb.tlak a už je teho fakt moc.Dodrzujte pravidla a etiketu a budou se na vás tvářit více privetiveji.

reagovat
Středa 20. února 2013 v 18:27 ® superweb reakce na …
superweb

Duoman> Ja mam z francouzu dojem ze nemaji radi cizince obecne. Kdyz jde o byznys(chci se u Vas ubytovat, neco koupit, proste utratit naky eura), umi anglicky kde kdo. Kdyz jde o bezplatnou pomoc(kudy se dostanu tam a tam), tak anglictina uz vetsinou ne a parkrat se mi stalo, ze neocenili ani snahu o francouzstinu(od kolegy, ktery se ji par let ucil, ale nemel asi spravnou vyslovnost, proste delali ze nerozumi)
Je to jak kde, v turistickych oblastech je to lepsi.

reagovat
Úterý 19. února 2013 v 11:31 ® HaD
HaD

Co třeba cassien?

reagovat
Pondělí 18. února 2013 ve 23:09 ® Duoman

Já byl jednou ve Francii chytat koupil jsem si povolenku a přišla kontrola a fakt mě teda vytočili trvalo to cca hodinu a furt se jim něco nelíbilo. Nemají vůbec rádi zahraniční rybáře. Raději si to rozmysli nebo si vem průvodce

reagovat