Vyhledávání
Vhodné místo na rybářskou výbavu
11.11.2012 | Wiktor.c | 13.380 zobrazení | 56 odpovědí
Ahoj, moje mamka mi vyhodila mojí výbavu z garáže a tak to musím mít v pokoji, ale to je pro mě nepřijatelné z toho důvodu že to je od bláta a zabírá to spoustu prostoru atd… tak se sní furt dohaduji. A tak bych rád vědět kde to máte vy, jestly v gáráži,boudě nebo na to máte spaciální místnost a jestly vám to taky někdo vyhazuje. Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. listopadu 2012 ve 22:41 ® LuboO reakce na …
-
džigit> tento pojem som nikdy nechapal, ani v tomto, ani v minulych svetoch… Ale to sem asi nepatri, do tejto diskusie…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 22:34 ® džigit reakce na …
-
LuboO> co to je všeobecná norma v dnešním světě?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 22:02 ® LuboO reakce na …
-
džigit> inak podberak po rybacke periem aj ja
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 21:59 ® Kazan reakce na …
-
LuboO> že by normální úchyl?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 21:58 ® LuboO
-
inak z otazky mi vyplyva, ze vas chce wiktor poziadat, aby ste jeho vybavu uskladnili vo svojich priestoroch, este sa aj pyta, ci mu aj tam nehrozi vyhodenie na ulicu…:DD
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 21:56 ® LuboO reakce na …
-
džigit> a podla vseobecnej normy?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 21:52 ® džigit reakce na …
-
LuboO> pro něho normal, pro nas uchylka
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 21:49 ® LuboO
-
mam kamarata, ktory perie a zehli aj platene puzdra na pruty, je to normalne, alebo uz uchylka?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 21:41 ® MIG-35 reakce na …
-
troutkiller> Mě dost zaráží prut vod bahna?? Většinou sem sprasenej já. Nenosim židélku (mam jí doma, abych jí neušpinil) a sedam, kde se dá.
reagovatNejhorší sou ty písečný plážičky to je pak písek všade.
- Pondělí 12. listopadu 2012 ve 21:08 ® LuboO reakce na …
-
troutkiller> si moj clovek, ja po rybacke aj susim silony a ocka…
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 20:47 ® troutkiller reakce na …
-
hraji>S tou čistotou máš recht!Mně by čert vzal když vidim někoho s fídrem opatlanym od futra
reagovat((Dokonce mi nasere i Kudla která mi zubama vožere woba!To mám takovej vstek že by mi wocas prask
(
- Pondělí 12. listopadu 2012 ve 20:21 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap> u nás to máme rozdělené já sbírám do 7, moje od 8 nahoru
reagovat. Jinak šutrákům moc nerozumím, pouze s pokorou přijímám jejich krásu. Když je vrtám, brousím či leštím, většinou ku…ju a 7 se mi zdá jako 20. Nejhorší je, když praskne diamantový vrták, nebo téměř hotové očko těsně před dokončením.
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 19:51 ® nnnap reakce na …
-
Chorchus> takže hadra na zem je tvrdší.
Jeden z mých koníčků jsou drahokamy. Sbírám od 8 nahoru. Po jedenáct
reagovatProč od vosum? Protože spinely jsou taky překrásné.
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 19:48 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap> jo, jo. Chystám článek. Jinak achát má tvrdost 7 a je to sviňa tvrdá (nemyslím manželku
reagovat)
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 19:34 ® -tom-
-
Kámoš je v tomhle ohledu klikař – vybrali mu garáž, takže má teď místa dost a dost, nikde mu nic nepřekáží
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 v 19:20 ® nnnap reakce na …
-
Chorchus> jo, čověče, ty achátový očka trošku rozveď. Není to měkký?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 v 18:18 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap> já mám svoji výbavu všude. V pracovně, obývaku, ložnici, garáži, práci, rozpracované kousky v dílně. Moje maminka (manželka) mi taky říkala, že je to pro ni nepřijatelné, zvláště když se ji do nohy zabodne upadnuvší mušenka. Tak jsem ji řekl, že je divná. Divne je, že je doma ticho.
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 v 16:45 ® Kazan reakce na …
-
nnnap> co příspěvek to perla
reagovatlepší jak forum vtipy
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 16:40 ® nnnap
-
to neřeš, řekni jí že je divná. Vercajk musí vydržet všechno. Jaký bláto, čuňanta? Jak se to může vůbec stát?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 v 16:04 ® Kazan reakce na …
-
regulus> líbí se mi že na to jdeš vědecky. Zvlášť argument že špína od 3mm odpadá se mi líbí
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 v 15:59 ® regulus
-
Mamka ti to z garáže nejspíš vyhodila protože jsi to asi neměl v nejlepším pořádku, jinými slovy, pán je asi trochu bordelář, došels z ryb, vercajk pohodils v garáži jak tě napadlo a ona to furt musela přeskládávat. Je to tvrdá realita, mamka velí, takže se s tím budeš muset popasovat v pokoji. Začal bych tím že když přijdeš z ryb a máš něco zasraný od blata, tak to hned očistit, je sice vědecky dokázaný, že špína od 3mm opadá, ale čistý to je asi lepší. Pokud se týká uložení v pokoji, tak spousta věcí se dá uložit v jakýkoliv skříňce nebo zásuvce, pruty je lepší dávat do držáku, zabere to míň místa, nepředpokládám, že toho máš tolik jako hraji.
Pokud tě zajímá, jak to mám já, tak mám takovou víceúčelovou místnost, dalo by se tomu říct i trucovna, původně fotokomora, ale místnost navíc nemá každej. Mimochodem ryby, včetně krámů na vázání mušek zabírají dvě skříňky, jednu polici a zmíněný držák na pruty.
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 v 10:16 ® Robur
-
nech to v pokoji a přestěhuj se do garáže
reagovat. Do bře o tom píše Jan Neruda: Kam s ním?
- Pondělí 12. listopadu 2012 v 9:31 ® hraji
-
Mám těch věcí „na ryby“ obrovské množství, takže mít je v pokoji, znamenalo by to mít jeden pokoj pouze na tyto věci. Takže mám svůj poklad strategicky rozmístěný, doma mám pouze věci na přívlač a muškaření, protože těch je relativně nejméně, těch cca 20 prutů vejde do jedné skříně i s krabičkami na nástrahy a muškami. Zbytek, tedy hlavně plavanou, mám uložené v samostatné místnosti, která není součástí bytu a kterou jsem si pronajal. A mám klid a dost místa. A mimochodem, stejně jako to napsal osprey, nic z mých věcí není od bláta déle než se dostane z terénu domů. Umět si očistit vybavení je myslím základ.
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:23 ® Kazan
-
Krista pána, co by za to jiní dali kdyby mohli mít výbavu v teple. Mám cajky také v pokoji, rozhodně bych je nenechal někde v garáži, na to je mám moc rád. Jinak o cajk je třeba se taky trochu starat, když se neěco umaže, je třeba to umýt, vyčistit. Nebo snad se ti líbí chytat s opatlaným nářadím?
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 v 8:21 ® MIG-35
-
I já mam cajk v pokoji, abych se s nim mohl mazlit. A když přídu z ryb a venku je kosa tak aby se taky ohřál.
reagovat - Pondělí 12. listopadu 2012 ve 2:23 ® osprey
-
Nevím, čemu říkáš výbava. Já mám věci na ryby (pruty, navijáky, nástrahy) ve svém pokoji. A nenajdeš mezi nimi nic, co by bylo od bláta.
reagovat