Chytej.cz

K zamyšlení necteno

1.4.2005 | Milky | 5.946 zobrazení | 42 odpovědí

Varující statistiku jsem nalezl na::link:: . Hodně se tlachá o K70+ , ale není tohle daleko horší? Zvláště si pak pozorně pročtěte článek, ve kterém se uvádí třeba počet poraněných ryb na jednu ulovenou. Co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 1. dubna 2005 v 15:16 ® Milky
Milky

zadar: Nevím sice kolik ti je, ale snad bys mohl pochopit rozdíl mezi :::vyhubit::: a  :::regulovat stav::: . Popřípadě se jdi podívat do historie a uvědom si, co napáchal malej nenápadnej králík v Austrálii !!! Co napáchal a jak se chovají v Austrálii ke kaprum! Píšeš sice srdcervoucí větu, čím škodí norek a vydra, ale podívej na statistiku, kolik nás to všechny stojí! To jsou nemalé částky a jdou i z tvojí kapsy!

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 v 15:16 ® 

karelc: a čim ti vadí norek americký asi je životaschopnejší než původní zajímalo by mě čím tak srašně škodí . Slyšel jsem že taky škodí bobr to by se taky něl vyhubit!

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 v 15:04 ® neberou

Norka jsem už taky viděl. Bylo to u Berounky. Jednou jsem slyšel, že je tam někde chovali a oni jim potom utekli a rozmnožili se.

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 v 15:02 ® karelc

ciffik: ne, to se nespletli, u nás se dá natrefit na dva druhy norka – norek evropský, ten je menší a je hodně vzácný, a pak je tady nepůvodní norek americký. Ten je o něco větší a původního norka vytlačuje. Vystrielať norkov americkych.

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 ve 14:03 ® Ciffik
Ciffik

to zadar: odpověď: vystřílet… to all: jste si jisti s tim norkem. nebyla to tak nahodou ondatra ci rejsec. norek v cr. to jsem jeste neslysel. jo a co se tyce tech kormoranu tak ty nenavidim. ale vydry mam rad. sice zerou ryby ale libi se mi a navic nezijou v ostrave. leda tak v ZOO

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 ve 13:28 ® 

Ještě mi to nedá . Prasata škodí -vystřílet . Srnčí okusuje stromy a škodí na poli -vystřílet , zajíci okusují stromy vyhubit ale to už se skoro podařilo ty musíme chránit. Holuby serou po sochách -vyhubit , jestřáb žere málé zajíce- vystřílet a vůbec všichni dravci. Lidi škodí všemu co s nima?

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 ve 13:15 ® 

Docela by mě zajímalo čím škodí norek mimo to že ho sem tam zahlédnu u vody.

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 ve 13:13 ® 

V bytě jsou taky moji miláčkové švábi a štěnice. Je pravda že vydra škodí a že dokáže zpustošit revír ale u nás jich zase tolik nežije aby se musely zabijet a pokud je mi známo tak žije ponejvíce ve chráněném území.

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 v 11:57 ® Milky
Milky

zadar: Norek, vydra, … . Tady jde o to, že pokud nemá některý druh přirozeného nepřítele, tak se přemnoží a nic na tom nezmění, že se ti líbí! V říjnu byl v tv dokument o tom, kde jaká zvířata překročila svůj rubikon. V uSSa se potýkají s mývalem, v Evropě s potkanem, v GB s liškou. Jen se zeptej někoho, jaké toje mít v paneláku mravence faraónky! A řekni mu, že jsou fajn a mravenec Zet je správnej borec!

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 v 8:49 ® 

Kormorán je svině ale přece nechcete likvidovat vydry. Tak krásný zvíře se musí chránit a norek je taky simpaťák i když mi loni prokousal vezírek.

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 v 8:27 ® jake
jake

Kormorány jednoznačně střílet

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 v 8:04 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tak to je nářez!!!!!!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1