Vyhledávání
Klepadlo aneb fórum pamětníků
7.11.2012 | Kazan | 22.813 zobrazení | 198 odpovědíBo se nám pěkně rozeběhl pokec dříve narozených o klepadle, a věcí dříve užívaných, své vzpomínky prosím sem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 7. listopadu 2012 ve 20:33 ® Kazan reakce na …
-
LuboO> jasan, jen klukovi ráno do školy ještě přibal flustrubku a udělej mu rychoškolení jak s ní zacházet
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:31 ® Kazan reakce na …
-
peta128> křídou po nás házela učitelka, měla na to výsadní právo. Hernajs to těm dětem ty školy nemůžou koupit na házení pořádnou houbu. Tou neždímanou, špinavou, zasmrádlou když člověk dostal…
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:29 ® LuboO
-
vezmete ma do kruzku? Za odmenu nafotim nas klepac a vybavim stretko u nas v DD, 100 m z kopca k 58 ha priehrade, berete?
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:27 ® peta128
-
Kazan>Tak jsem se ptal dcery a prej po sobě akorát házej křídy,ty děti se dneska vůbec neuměj bavit
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:25 ® Kazan reakce na …
-
MIG-35> vlečná síť, takže pádlovat nebudeme muset?
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:24 ® Kazan
-
Tak mi napadá, mají dnešní děti versatilky, flustrubky a podobná zařízení? Vzpomněl jsem na to při Petou zmiňovaném bordelu, když vezmu jak občas vypadala třída po rýžové, chlebové, modelínové nebo pomerančošlupkové bitvě........
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:24 ® MIG-35 reakce na …
-
peta128> Oukej! Seženu vlečnou síť, kdyby nechtěli spolupracovat.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:17 ® Kazan reakce na …
-
MIG-35> první raketky jsme krmili tiki, byl to předchudce šumáku s bouřlivější reakcí, je pravda, na něčem člověk musel začít
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:16 ® peta128 reakce na …
-
MIG-35>Můžem trio já taky jednu mám.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:13 ® peta128 reakce na …
-
Alivio> Jéééééééé ten je krásnej
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:13 ® peta128 reakce na …
-
Kazan>Tak tim jsem si taky prošel,ale na velkej problém byl když jsme u kamaráda doma házeli to oranžoví vajíčko z kindervejce a v tom sme měli kypřík a vodu fakt sranda,akorát pak ten byt vypadal,sranda to byla jen do příchodu rodičů
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:12 ® MIG-35 reakce na …
-
Kazan> Joo ty celulojdový pravítka to bylo něco!! No začínal sem s kypřícim práškem a postupně přitvrzoval. Prdel bylo zkoužet dýmovnice na parapetu v paneláku.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:10 ® Kazan reakce na …
-
MIG-35> mě se zadařilo bouchacím šroubem odrazit téměř metr čtvereční omítky na Staropramenu. Na svou obranu dodávám že byla v té době v nic moc stavu
reagovatJe pravda že ty šrouby byly zabijárna, bóóóže jak byl člověk blbej
Jinak hitovka byl peroxid vodíku a odbarvovač coby dýmovnice a rozhodně nemohu opomenout raketky a dýmovničky z celuloidu. - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:06 ® Shrek
-
Jedna pro pamětníky
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 ve 20:03 ® MIG-35 reakce na …
-
Kazan> Twl tak to sem měl obdobíčko!! Travex, cukr a salmoniak jooo to se díly věci. Sír ze sirek v patronách a k tomu prskavka… Divim se, že se nikomu nic nestalo. Ten šroub byl zabijárna.
reagovatSe někdy ozvěte ferdové až mi sem pojedete, dáme duo pramice.
- Středa 7. listopadu 2012 v 19:59 ® Kazan reakce na …
-
peta128> dobře píšu, Hůl na MIGa, no a teď jen říci MIGovi ať nám připomene že zde máme psáno, že je na něj třeba hůl
Jinak pokud vzpomenu regulův příspěvěk, hoši co vy a záležosti typu bouchací klíče, šrouby, a různé po domácku vyrobené dýmovnice a raketky
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 19:44 ® peta128 reakce na …
-
Kazan>Musíme si všechno psát aby jsme to všechno nezapomněli,akorát potřebujeme někoho kdo nám pak řekne kde to máme napsaný
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 19:33 ® Kazan
-
MIG-35> hnědá dřevěnka, jinak jsme na tebe s Petou dva a vezmeme na tebe hůl. Jestli tedy nezapomeneme jako na co jsme si jí brali
reagovat