Vyhledávání
Filmy a hudba
3.11.2012 | MIG-35 | 64.043 zobrazení | 868 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 2. května 2015 v 19:04 ® prroud
-
Omluva za pravopis,blbne mi klavesnice,samozrejme Doneck a Ostrava…
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 19:02 ® prroud
-
malamut> dva priklady,nevim jak jsi dobrej v historii druhy svetovy,nebo jestli se o to zajimas.1/ podpora ukrajinskejch banderovcu co sli za valky s Hitlerem a Kyjeva,kdy jsou tatove od rodin v Bonecku prohlasovany za teroristy jen proto ze si branej rodiny a domovy,kdyz na to poukazalo Rusko,bum,sankce.2/ V ostrave zastavili nocni vlky co jsou na ceste uctit pamatniky padlejm Rusum,co polozili zovoty ve druhy svetovy,problemy jim delali i v Nemecku,museli odletet......je to malo?
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 18:47 ® malamut reakce na …
-
prroud> jak vláda podporuje fašismus?
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 18:35 ® prroud
-
malamut> jeste jsi zapomel dodat: jehoz temer cela vlada podporuje a oslavuje fasismus,taky bohuzel.
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 18:32 ® prroud
-
malamut> presne ten,bohuzel.....ale odsoudit a zlamat hul nebude ta nejlepsi cesta,protoze jak se rika:„jaky jsme si je vychovali,takovy je mame“,a o nas plati to stejny.Treba prehodnotit a zacit na tom makat.
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 18:17 ® malamut reakce na …
-
prroud> máš na mysli „národ“, jehož příslušníci cizáckýmu ksindlu prodávaj půdu pod nohama a který si demokraticky za koblihu zvolil za jednoho z ministrů slovenskýho estébáka?
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 17:36 ® prroud
-
nnnap> „…že hrál národu, který na vlastenectví sere.“Jo no,obavam se ze na to taky takovej narod osklive dojede.....kdyz mu to rychle nedojde.
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 17:33 ® prroud
-
skwor> Ortel a Orlik jsou tak trochu dva pary bot v mysleni,ale koukam ze jsi jina generace,takze i jiny nazory,zakonite.V pohode
reagovat - Sobota 2. května 2015 ve 12:27 ® nnnap reakce na …
-
skwor> chudák zpěvák tam pobíhal s českou flajka, klepal na srdíčko, nevědíc, že hrál národu, který na vlastenectví sere.
reagovat - Sobota 2. května 2015 ve 12:15 ® skwor reakce na …
-
prroud> Ano, ty texty jsou čistě prvoplánovitá záležitost. Navíc s tímhle už přišel kdysi Orlík.
nnnap> Na to jsem koukal. Nakonec se jim prý vyhnul i déšť. Mohla to být povedená akce.
reagovat - Sobota 2. května 2015 ve 12:08 ® nnnap reakce na …
-
skwor> nebyl ale here http://kultura.idnes.cz/…-/hudba.aspx?…
a here přímo zezplzně. reagovat - Sobota 2. května 2015 ve 12:01 ® prroud
-
skwor> hm,to prave kvuli ty neznalosti LS neposoudim,tak mi nezbyde nez si od LS neco opatrit a zjistit to
reagovat,vlastne teda diky za typ. Ps: treba skladba Mesita od Ortelu,nebo Muj dum,muj hrad ,Defenestrace,ti prijdou vyumelkovany?
- Sobota 2. května 2015 v 11:30 ® skwor reakce na …
-
prroud> Pokud neznáš LS a preferuješ vyumělkovaný Ortel, tak se nemáme o čem bavit.
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 11:06 ® prroud
-
skwor> neznam,ale sel bych na nas Ortel,ten borec vi v textech o cem toci,alespon v jejich poslednich 3 cedeckach.
reagovat - Sobota 2. května 2015 v 10:46 ® skwor
-
Nebyl jste včera někdo na Lynyrd Skynyrd? Kamarád chválil.
reagovat - Pátek 1. května 2015 ve 22:26 ® džigit
-
předvíkendovka
reagovat
- Pátek 24. dubna 2015 v 9:38 ® skwor reakce na …
-
karasek> Záleží na náladě, občas si do první řady zajdu rád. Ale aby nedošlo k omylu – ten incident, o kterém píšu to nebyla náhoda. To se proti němu prostě rozeběhnul a udělal to. Aby nedošlo k nedorozumění
reagovat - Pátek 24. dubna 2015 v 8:02 ® karasek reakce na …
-
skwor:A proto je nejlepší na koncertu, uvelebit se někde u mixu,máš tam klid a nejlepší sound.V kotlu pod podiem mě to nebavilo ani za mládí.
reagovat - Pátek 24. dubna 2015 v 7:24 ® skwor reakce na …
-
nnnap> Teď nechápu já tebe. Na rockové koncerty chodím od svých 15 let, potkal jsem za tu dobu osobně velkou část naší hudební scény, část z nich si troufnu nazvat kamarády. Chápu, že někdy někdo na fanouška náladu nemá. Ale nakopnout člověka, který tě defakto živí, je idiocie největšího kalibru a tam se vymlouvat na „jsem rocker“ nemůže, protože to s tím nemá nic společnýho.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 22:12 ® nnnap
-
skwor> nerozumím, proč chodíte na rockové věci a ne na fon Draček.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 v 17:00 ® prroud
-
Ale co clovek to nazor,uznavam.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 v 16:59 ® prroud
-
Chlapi,obecne neresi,to je fakt,ale nekdy je potreba,par facek nekdy zmuze vic nez kriminal,je to ripad od pripadu a neni to o zadnym klesani,o tom by to bylo kdyby to mel zustat jedinej argument na vsechno a vsechny.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 v 16:07 ® kerob reakce na …
-
prroud> Násílí nic neřeší, možná se ti uleví, ale klesneš na jeho úroveň. Perou se děti a blbci
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 v 16:04 ® skwor reakce na …
-
prroud> A klesnout tak na jeho úroveň? Proč? Když už, tak se tahle záležitost měla medializovat. Stačí si vzpomenout, co se dělo, když u nás seděl zpěvák Lamb of God, jenomže tam jsem byl na jeho straně, jelikož nemohl vědět, co toho člověka na podiu napadne. Takhle by se veřejně ukázalo, co je Hajíček za kreténa a byl by klid. Bohužel to kolega neudělal a já se mu do toho míchat nehodlám. Stačí mi, když se tahle příhoda dostane mezi lidi.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 v 15:57 ® prroud
-
Jediny na co je potreba dat dobrej pozor,neposlat blba do spitalu lezet,to by pak bylo hodne drahy na odskodnym.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 v 15:54 ® prroud
-
Jen takova recnicka otazka,ze se vmesuju.......a co myslis skwore,ze na takovy nejvic plati.Z nejaky PCR maj nehoraznou srandu,stejne jako z domluv nebo z place,ale kdyz mu ji poradnou seknes do cumaku(tak abys mu nic neprerazil),bude si to pamatovat dlouho a ja bych se jeste pred komisi s tisicikorunou v ruce vyborne bavil a chovani praseci hlavy bych zverejnil a ty prasule za komisi by se mi jeste i znasoboly pri navratu
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 v 15:34 ® skwor reakce na …
-
karasek> To je sice možný, ale tím pádem si mají zařídit u pořadatele, aby se tam ty foťáky nedostaly. A i kdyby, tak mu někdo mohl říct, že foťák duši neukradne a není důvod někoho bezdůvodně napadnout. Bohužel s tím kámoš nešel na PČR, což já bych udělal… Zato když to řešil s kapelou, tak mu TH napsal, že poškozený je naopak on. Fakt to nechápu, čím větší ho.no ten člověk je, tím víc si o sobě myslí. Je to jak píšeš, setkal jsem se s daleko známějšími lidmi a jednání s fanoušky na úplně jiné úrovni.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 13:54 ® karasek reakce na …
-
kerob:Vždyť jsem také nikde nenapsal,že je to důvod ke skopání.Jen jsem srovnal nesrovnatelné.Kromě toho by mně nikdo na krucipysk nedostal,jak jsi správně napsal,jedná se o nýmandy lokálního rozměru.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 13:20 ® kerob reakce na …
-
Karasek: to ale není důvod kohokoliv kopat do hlavy… dneska si kdejakej nymand lokálního (bez)vyznamu hraje na svetovou hvezdu.
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2015 ve 12:34 ® karasek
-
skwor:Ono to bude asi tim,že netolerují focení a mají to i jako podmínku pro pořadatele,možná ještě mobilem to zkousnou.Trochu paradox,když si vemu,že na koncertu Anthrax,si Joey Belladonna bral od lidí pod podiem mobily a foťáky a fotil se s nima.Hold jiný kraj,jiný mrav.
reagovat