Vyhledávání
Filmy a hudba
3.11.2012 | MIG-35 | 64.042 zobrazení | 868 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 22. dubna 2015 v 7:26 ® skwor reakce na …
-
nnnap> Tak tuhle kapelu fakt ne. Kamarád si chtěl na jejich koncertu udělat fotku, načež ho TH kopnul přímo do obličeje, respektive do foťáku, který měl před ním. Tyhle hovada podporovat nehodlám.
reagovat - Úterý 21. dubna 2015 ve 21:26 ® nnnap
-
lopem, co? Dáme si něco? Valím si pro
una nebo vínko do sklepa.
tuná něco k pivsonu.
reagovat - Sobota 18. dubna 2015 v 9:40 ® nnnap reakce na …
-
OBr> jo, Aleš …
Hele tady kousek od jednoho pionýrského oddílu, který ovlivnil dost jiné pionýrské oddíly
reagovat - Středa 17. prosince 2014 v 10:08 ® OBr
-
Však já ho nehaním, jen jsem byl v blbej čas na špatným místě. Když teď za mnou někdo přijde, tak ho taky pošlu někam, neb mám každoročně super vánoční náladu
reagovat - Středa 17. prosince 2014 v 8:31 ® skwor reakce na …
-
OBr> Ale zase na jeho obranu. Měl teď dost životních problémů, milionové dluhy… Na jednu stranu chápu, že vypadá jak vypadá.
reagovat - Úterý 16. prosince 2014 v 19:10 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> image i nutnost kvůli oku.
reagovat - Úterý 16. prosince 2014 v 18:39 ® Mysak1 reakce na …
-
Tak to mám mezery,jsem netušil ,že má nějaký problém. Já myslel,že je to image. Ale jak jsem psal ,docela byl v poho.
reagovat - Úterý 16. prosince 2014 v 15:45 ® OBr reakce na …
-
Mysak1> jj, na druhou stranu to dovedu pochopit, bylo málo lidí, vypadal strhaně..asi měl blbej den a já si vybral černýho petra s tím nápadem
reagovat - Úterý 16. prosince 2014 v 15:39 ® skwor reakce na …
-
Mysak1> Tak brýle nesundavá kvůli zdraví, ne image. Jednou jsem ho bez nich ale viděl.
reagovat - Úterý 16. prosince 2014 v 15:13 ® Mysak1 reakce na …
-
OBr> Jestli máš na mysli tvého jmenovce ,mám naprosto stejnou zkušenost. Je to už cca 8 let jsem s ním najednou seděl u stolu (ani nevím jak se to stalo) na srazu lhot ve Lhotce pod Ondřejníkem a opravdu jsem se zděsil jak je strhanej a to ty černý brýle ani nesundal. Naštěstí mi nepřišel nepříjemnej chováním, docela ochotně se tam s lidma fotil.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2014 v 10:05 ® skwor reakce na …
-
OBr> Loni jsem odcházel z jeho akce s podobnými pocity.
reagovat - Pondělí 15. prosince 2014 v 9:06 ® OBr reakce na …
-
skwor> A.B. je to jako když tu pěknou modelku z plakátu, cos měl od 15let nad postelí, potkáš nenalíčenou a zestárlou. Parafrázoval bych to slovy mého oblíbence: „Neměl jsem se otáčet a měl bych jí pořád hezkou“
reagovat - Pondělí 15. prosince 2014 v 8:27 ® skwor reakce na …
-
OBr> O koho šlo?
reagovat - Neděle 14. prosince 2014 ve 22:28 ® OBr
-
…někdy je lepší stát pod pódiem a nesnažit dostat blíž svému „idolu“. Teď, čerstvá zkušenost, byla šance na osobní setkání po koncertě, tak jsme to zkusili, ale tak nějak mi to pokazilo náladu … on ten odstup a vnímání jen přes muziku je někdy lepší.
reagovat - Pátek 5. prosince 2014 ve 14:13 ® Atik
- Toto bych mohl poslouchat celý den :3 reagovat
- Čtvrtek 20. listopadu 2014 ve 20:10 ® OBr
- Tak se mi teď do playlistu připletlo pár jednoduchejch slov, dohledal jsem si záznam, no a čistím si tím hlavu: reagovat
- Pondělí 28. července 2014 v 15:56 ® karasek reakce na …
-
skwor:Nedovolil by jsem si napsat že nějaký Hrdlička kopíruje Zakka,prostě se po něm jenom vopičí,snaží se mu podobat výzorem,pózama a nástrojem,který je signovaný Zakkem.Hudebně je na tom o několik(hódně) levelů níž
reagovat - Pondělí 28. července 2014 v 15:33 ® skwor reakce na …
-
karasek> Škwory už jsem neslyšel ani nepamatuju, ale pokud tohle považuješ za kopírování, tak ti můžu vyjmenovat pár dalších, na které bys mohl vztáhnout to samé
reagovatOno totiž bradku a mařenu má dost lidí, včetně mě. A za kopírování bych to nepovažoval.
- Pondělí 28. července 2014 ve 14:49 ® karasek reakce na …
-
skwor:no zdaleka se nevopičí tolik co frontman kapely,co máš po ní nick,ten se taky snaží vypadat jak parodie na Zakka Wylde
reagovat - Pondělí 28. července 2014 ve 13:24 ® džigit
- reagovat
- Pondělí 28. července 2014 ve 12:46 ® skwor
-
Ten člověk fakt nemá soudnost. Největší kapela? Vždyť je to tuctový popík, co staví image na kopírování zahraničních kapel. O Kabátu, Lucii a podobně ještě neslyšel?
reagovat - Neděle 15. června 2014 v 18:39 ® skwor
- Jelikož mám plný facebook fotek z Votvíráku, kde se celkem liší odhad
návštěvnosti. Takhle paří 550 000 lidí v Polsku
reagovat
- Pátek 13. června 2014 v 15:21 ® Bigpista
- Tak tohle dnes nemůžu dostat z hlavy… reagovat
- Pondělí 9. června 2014 v 18:40 ® Draky
- Docela se na ten fotbal v Brazílii těšim.
reagovat
- Pondělí 28. dubna 2014 ve 20:41 ® nnnap reakce na …
-
džigit> sry. Billyho Sheehana si užívám na koncertech s Vaiem. Je vidět, že je to persona. Pak ještě novej vopičák u metaliky. Taky má něco do sebe.
Ale pustím zde něco, co tu moc není. Čistá esence hudby. Docela problém něco vybrat a nepourážet všechny kolem. Tvrdé elektro. Kdo nechce nemusí, ale myslím, že si své místo v české síni lidových tradic a jiných veselic, zaslouží. Vanessa. reagovat - Neděle 27. dubna 2014 v 1:24 ® džigit reakce na …
-
nnnap> zkurwil si mi celu nočni…
reagovat - Sobota 26. dubna 2014 ve 23:27 ® nnnap
- hey, co to má být! Nějaký imperialistický žebříček! Není tam ani putler ani lavrof ani Nejlepčí pasák šech dop! Jak jsi jej mohl opomenout… reagovat
- Středa 23. dubna 2014 ve 20:52 ® džigit
-
http://frontman.cz/…echnikou-hry
Je to ještě basa?!?
reagovat - Pondělí 14. dubna 2014 v 18:31 ® skwor reakce na …
- OBr>
reagovat
- Pondělí 14. dubna 2014 v 16:05 ® OBr
-
skwor> může být, já to od něj slyšel úplnou náhodou, jednou za dva roky jsem si pustil televizi a tam byl ON
reagovat…pak jsem se zase vrátil k metalu na PC
Ale nikde se nepíše, že se musíme vždy shodnout, hlavně když po sobě neházíme boty