Vyhledávání
Filmy a hudba
3.11.2012 | MIG-35 | 65.218 zobrazení | 868 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 15. ledna 2014 ve 20:32 ® skwor reakce na …
-
nnnap> Jejich bubeník je rybář.
reagovat - Středa 15. ledna 2014 v 18:51 ® nnnap
- prostě nemůžu, tomudle poctivýmu českýmu bigbítu, tu neudělat reklamu. Málokteré kapele stojíme za písničku. reagovat
- Pátek 10. ledna 2014 ve 21:37 ® nnnap
-
pustíme si něco normálního, pro ježíška, aby mu nebylo smutno po taťkovi.
reagovat - Pondělí 6. ledna 2014 v 10:50 ® casper
- tak můj poslední song je venku, přeju příjemný poslech
reagovat
- Pátek 3. ledna 2014 v 17:53 ® skwor reakce na …
-
nnnap> Nz. My tu máme za měsíc Alkehol s Covers for lovers (bývalá Casperova kapela), tak se chystám tam. No a v září Vypich, to si ujít nenechám, protože akce podobného formátu s českou kapelou tu už možná nebude. Co na tom, že jsem je viděl před měsícem
reagovat - Pátek 3. ledna 2014 v 17:35 ® nnnap reakce na …
-
skwor> díkes, právě hledám, kde bych je potkal.
reagovat - Pátek 3. ledna 2014 v 17:27 ® skwor reakce na …
-
nnnap> Na jaře tu jedou jako host Dogy.
reagovat - Pátek 3. ledna 2014 v 17:19 ® nnnap
-
tak já tady volně navážu na vtipy a hlášku od skwora, že hudba začíná u punku. Tady jeden kousek s kousílínkem punku. Škoda, že musíme na Slovensko.
reagovat - Pátek 3. ledna 2014 v 11:25 ® Rico reakce na …
-
skwor> moje krevní skupina
reagovat - Pondělí 23. prosince 2013 ve 20:59 ® skwor reakce na …
- džigit> Taky budu tématický. Tuhle věc jsem asi líp nazpívanou neslyšel reagovat
- Sobota 21. prosince 2013 v 15:12 ® džigit
-
jedna vánoční
reagovat - Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:01 ® peta128
- reagovat
- Středa 11. prosince 2013 v 17:50 ® skwor
- na MoRu se začínají objevovat solidní jména reagovat
- Úterý 10. prosince 2013 v 16:35 ® Draky
- Ja si aktualne ujizdim na tomhle.
reagovat
- Úterý 10. prosince 2013 v 0:02 ® nnnap
- něco si pustím. Vot etot moloděc! Smích není na místě. Viz další produkce. Kdo trošku kytarku, tak prosím… reagovat
- Sobota 30. listopadu 2013 ve 22:25 ® -zruseno reakce na …
-
džigit> Jo, já tu historii undergroundu dobře znám, ale díky.
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 ve 22:30 ® nnnap
-
21:50 čt art David Gilmour- Live in Gdansk
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 ve 22:13 ® džigit reakce na …
-
padák> http://www.ceskatelevize.cz/…ndergroundu/
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 9:56 ® skwor reakce na …
-
nnnap> Punk bude úplně o něčem jiném, než aby řešili neokoukané hudební postupy a podobně. Toť pouze můj názor, další debatu nechci (byť s Tebou asi diskutovat jde). Přes to, že se ti ta kapela nelíbí, se už nějak přenést dokážu. BTW něco jiného jsi od nich zkoušel, nebo celkově hodnotíš na základě jednoho songu?
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 0:23 ® nnnap reakce na …
-
OBr> snažím se v tom najít pozitiva ale můj první dojem, potom, co jsem dostal lísky od dcery k narozkám,byl, že jde o podprůměrně zpracované počítačové téma- hru. Přesně takhle jsem si představoval klasicky špatně zfilmovanej PC trhák. Ale já jsem tolerantní, i když diskuze se musí vést jiným způsobem
reagovata proto sem se pokusil asi tak 30× se dodívat do konce. No, co je na tom špatnýho, když si místo rohypnolu pustím před spaním kousek filmu? A to jsem fanoušek toho, když se někdo dělá s ptákovinama. Pro mne to je výrazová stagnace pana režiséra, byť to podle jeho vlastních slov, je jeho majstrštik. To už i Titanik nesl více.
- Pátek 29. listopadu 2013 v 0:06 ® Fryw reakce na …
-
OBr> Rambo je super. Já si pamatuju ale ještě na VHS nějakou jinou verzi dabingu (nemyslím studiovou, ale prostě profi) než byla na dvd co se prodávaly v trafice…a to mě trochu štve, už si to tak neužiju.
reagovat - Pátek 29. listopadu 2013 v 0:04 ® OBr reakce na …
-
Fryw> no tyvle, ještě sem přivolávej filmový kritiky
… já už do kina moc nemůžu, asi jsem tím rodičovstvím nějak vyměkl, nebo co.. když je to smutný, tak řvu, když kladnej hrdina letí na drakovi a řeže padouchy hlava nehlava,nadšením skoro vyskakuji z křesílka a zlověstně hýkám na celé kolo
Takže radši doma, v klidu, bez ostudy a protože duševní práce si užiju 18hodin denně, naposledy jsem postupně vytáhnul všechny díly RAMBA a zavzpomínal na dětská léta, když jsme se u kámoše scházeli a hltali nějakou blbě odabovanou německou verzi…
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 23:59 ® Fryw
-
No, byť ne zcela kompetentní, ale spíš slabý (na to se nevyjádřit) musím souhlasit s kritikou jakýhosi zakázanýho ovoce. Upřímně, první co mi blesklo hlavou bylo „co to … je?“…a následovalo znechucený zavření záložky. Ona ta kapela třeba takhle začala a já jsem příkrej proto že mám mindráky z toho že několik oblíbenejch punkovejch kapel vydá jedno, dvě, nebo když dobře tak tři punkový alba…pak jakejsi pop s kytarama, rádo by revoltujícíma textama (přitom obsahem absolutní mainstream kterým žije každej školáček v pubertě). zazní důvod že nejde hrát neustále to stejné. No, ale asi teda existuje jen cesta zdegenerovat a zařadit se do blivajzů který hrajou neustále v rádiu, v bedně…vlastně to je pak profesionalizace, on nemůže někdo hrát jen tak, bez peněz a ono by se to neprodalo…nebo já nevím co na to říct. No, a pak jsme u toho, že nejvíc punk je volit feudála na hrad. No a underground konec konců pohřbil sám sebe. Narvanej sál a lístky buh ví za kolik + přenos v tv. Těžko underground.
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 23:50 ® Fryw
- Furt s tím rockem a undergroundem… reagovat
- Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 23:46 ® nnnap
-
skwor> mé srdce je široké. Vejde se do něj i džigit i soudruh jiří. Tak samo i téměř veškerá hudba. No a to je problém. Talent je dar. Máš jej? Nemáš. Nezáviděl bys. Je to prosté jako kozí bobek- pak poznáš sjížděče trendu. Jestliže tato „kapela“ do dnešního dne, mé otevřené srdce minula, jsou to 000. A můžou být třeba Zlatí Drozdi. Jsou prd a prdem zůstanou. Když jsem si tedy otevřel tvou nabídku – je to prázdný nic. Jako že fon dráček je taky úplný nic. To je prostě- obživa. Většina umjelcu si najde svého idiota. Todle je ještě horší v tom, že toje pouze zábava kluků, hrající si na kapelu. Zajdi si na většinu hard coru- póza, ani ne póza v objektivním smyslu slova, spíše chcou žít ten život. Na pódiu. Udělají pro to vše. Co je třeba. Problém je v tom, že to je vidět, slyšet. Jakmile tu laťku dosáhnou- jim to stačí. Oni nemají hranici, oni mají prostor, ve kterém se pohybují. To je jejich svět. Toje důvod, proč to dělaj. To je v pořádku. Však je to jejich svět a oni to dělaj pro sebe. Ne pro nějakýho nnnap-a. Ano, jako psychotické cvičení libida aktérů. Pokud ti to stačí, co si kapela připravila pro svého blbečka, prosím. Já konstatuji, že kapela sprostě používá punkové postupy, aniž by tušila, co to punkové postupy jsou , k čemu slouží a proč vznikly. Ale to nemusí řešit, protože danné obnáší primitivní nebo prakticky úplně žádnou muzikatskou gramotnost, na todle opravdu nemusí dřít hodiny ve zkušebně, ale můžou chlastast 6 dní v týdnu. A to, s čím „kapela“ přišla na plac, je dost zvířátkové.
Ale -PROTI GUSTU, ŽÁDEN DIŠPUTÁT.
Jesli to vypadá, že mi to vadí- vůbec. Z policejního koně taky padaj hovna.
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 23:44 ® Fryw
-
čau. A co filmy, na co stojí zajít do kina? Nedávno jsem šel na Gravitaci, ve 3d. Šel jsem na blind. S nadějí že si zgustnu na dobrém vizuálním zážitku a hlavně celkem kvalitním sci fi. Neostražitost se nevyplatila :-/
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 23:10 ® nnnap
-
skwor> to sem zatím neznal.
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 21:30 ® OBr reakce na …
-
džigit> sorry, jsem si to uvědomil až pozdě… jenže já bych na to pak zapoměl
reagovatNa CI5 jsem koukal jako malej s babi, to už je hooodně dávno. A je krásný zrovna na starejch filmech zkoumat své vzpomínky, člověk má v hlavě ty skvělý scény a akce, ale když se na to podívá dnešníma očima, je řada z těch situací spíš k zasmání
- Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 21:12 ® džigit
-
OBr> Ti tu vložim duležitu informaci a Ty to tak zazdiš
reagovat - Čtvrtek 28. listopadu 2013 ve 20:59 ® -zruseno
-
OBr> To je skvělý.
reagovat