Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 65.232 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 23. listopadu 2013 v 9:52 ® skwor
skwor

Protože se dneska vyhlašují Slavíci (doufejme, že zase nevyhraje Tomáš Hnus), tak trošku retra pro pobavení :-)

reagovat
foto/forum/2013/th-img103181.jpg
Pátek 22. listopadu 2013 v 19:18 ® OBr reakce na …
OBr

Bigpista> jsem si říkal, že ta druhá je mi nějak povědomá :-)

Tady je jedno pěkné „náhodné“ setkání: reagovat
Čtvrtek 21. listopadu 2013 v 10:50 ® Bigpista
Bigpista

Jak to holkám pěkně ladí, co?

reagovat
Pátek 15. listopadu 2013 ve 21:03 ® skwor reakce na …
skwor

OBr> A snad to tak zůstane :-D I když před cca 6–7 lety jsem těch akcí objížděl několikrát tolik. Už nejsem nejmladší, no :-D

reagovat
Pátek 15. listopadu 2013 ve 20:28 ® OBr reakce na …
OBr

skwor> svobodnej a bezdětnej, co? :-D Já budu letos rád, když se dostanu aspoň na Aleše, co nám bude hrát za humny… 9-)

reagovat
Pátek 15. listopadu 2013 v 17:26 ® skwor
skwor

Ohlédnutí za letošní hudební sezónou: Medvěd 009 v Poldofce, Kabáti na Nouzově, Doga v Praze, Harlej u Kralup, tradiční Valník, Berounské letorosty (Wohnout, Kolář, Arakain) a Aleš Brichta v Berouně.

reagovat
Pátek 15. listopadu 2013 v 11:34 ® OBr reakce na …
OBr

skwor> nedali, ale chtěli, bylo to 50/50 :-) ..ten palec si schovej na lepší počiny, třeba v sekci „Z Lovu“, tam si to někteří zaslouží mnohem víc :->

reagovat
Pátek 15. listopadu 2013 v 9:46 ® skwor reakce na …
skwor

OBr> Fakt jste mu to jméno dali? To je stylový, palec nahoru :-) Pavly je škoda, to byla dobrá zpěvačka.

reagovat
Čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 23:15 ® OBr reakce na …
OBr
nnnap> jo, takovouhle politiku můžu…a když Aleš, tak si vzpomenu i na tenhle fajnovej hlas:

škoda jí…

reagovat
Čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 22:19 ® nnnap
nnnap
tak něco od mistra reagovat
Čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 22:13 ® OBr reakce na …
OBr

skwor> politiku ode mne? …jsem poctěn … :-D si dělám prču, už jsem to na jeho koncertech zkoušel s mojí občankou, ale neprošlo to. Teď jsme vybírali jméno pro prcka, tak hned první bylo „Aleš“, ale než doroste, tak ten velkej už bude možná někde vytuhlej… :-((

reagovat
Čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 20:30 ® skwor reakce na …
skwor

nnnap> Asi tak. Politiku beru (nevím proč) třeba od Brichty, ale tady radši Sybila, Příhody, Láskožrouty a podobně.

reagovat
Čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 20:23 ® nnnap reakce na …
nnnap

skwor> jdu na ně. Těším se. Co se týče novýho alba, doufám, že moc nesklouznou do svazáckých agitek, jakože Defenstrace má do toho dobře našlápnuto. Snad nebudou jen bulit a napálí i nějakou radost.

reagovat
Čtvrtek 14. listopadu 2013 ve 14:58 ® skwor reakce na …
skwor

nnnap> Traktory znám velmi dobře. Jak hudbu, tak kapelu osobně :-) Ti mě baví, ale stejně jako u většiny interpretů – sypou cd moc rychle za sebou. Tmel byla pecka, ukázky z Alkatranzu mě zatím nějak neberou.

reagovat
Středa 13. listopadu 2013 ve 21:52 ® OBr reakce na …
OBr

nnnap> pěkná prča :-D

..teď jsem si to doma zklidnil trochou Francie: reagovat
Středa 13. listopadu 2013 ve 21:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

skwor> u mne velice dobře absťák mezi alby kabátu vyplňuje kapela Traktor. A to tak, že od rána do večera.Velice dobrá kytara, texty tak nějak od srdce…

reagovat
Středa 13. listopadu 2013 ve 20:51 ® nnnap
nnnap

sem tu kdys psal vo jedný talentovaný kapelce, která má tah na bránu skoro jako helenka vondráčková. Tak tadyk je. Začneme něčím přístupným. Ostrafská mlátička a její, na místní poměry, dost dobrý klip. Pražáci, trošku nadhledu.

reagovat
Středa 13. listopadu 2013 ve 20:29 ® skwor
skwor

Příští rok je repete Po čertech velkýho koncertu Kabátu na Vypichu. Jako host D.A.D.

reagovat
Sobota 9. listopadu 2013 ve 12:08 ® džigit

klasik 9-)

reagovat
Pátek 8. listopadu 2013 ve 14:54 ® skwor reakce na …
skwor

noba> Koukám na to .-) Sice jsem večer chtěl na DeBill Heads, ale možná to přehodnotím. A koukám, že cd točí skoro u nás za barákem :-D

reagovat
Pátek 8. listopadu 2013 ve 14:30 ® noba reakce na …
noba

dnes ti hrajou na Kladně:-)

reagovat
Pátek 8. listopadu 2013 ve 14:13 ® skwor reakce na …
skwor

noba> Dobrý, to slyším poprvé.

reagovat
Pátek 8. listopadu 2013 ve 12:48 ® noba
noba
pro mě je posledním docela příjemným překvapením toto. reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 v 15:02 ® OBr reakce na …
OBr

skwor> když nevíš co máš hledat, zpravidla nic nenajdeš :-(( ..už je vedu v patrnosti :->

reagovat
Čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 13:58 ® skwor reakce na …
skwor

OBr> A to letos hráli kousek od Tebe, na Basinfire v Poříčí :-)

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 ve 22:14 ® hraji
hraji
reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 ve 21:55 ® OBr reakce na …
OBr

skwor> líbí, zase mám o malilinko rozšířené své primitivní hudební obzory :->

reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 ve 21:13 ® skwor reakce na …
skwor
nnnap> Kouká se na ní hezky, ale poslechnu si radši ty Korpiklaany níž :-) A trošku metalu bez kytar reagovat
Úterý 5. listopadu 2013 v 9:20 ® nnnap
nnnap

tady nový počinek naší dcery maminky. Musí si od mamy ještě hodně nabrat.

Hlásek dobře ale co se týče autorství- zatím patlárna. Směs rytmických klišé, postavena tak nějak jak by měla, tedy dětská skládačka. Taky bych řekl, že se maminka zjevně nudí ale má trpělivost pro svou cerku a já doufám, že nám mladá něco z rodinného talentu zanechá.

reagovat
Pondělí 4. listopadu 2013 ve 20:00 ® nnnap
nnnap

tak za dobrou muzikou nemusíme jenom do ciziny. Tady docela slušná porce talentu. Jenom si do adresního řádku nadatlujte „Hentai Corporation uncensored“ sami :-D

reagovat