Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 58.427 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   29 28 27 ...
Čtvrtek 9. července 2020 v 5:08 ® ChantayCharlotta

Kde mohu poslouchat hudbu online?

reagovat
Pátek 8. května 2015 v 8:50 ® nnnap reakce na …
nnnap

karasek> taky mám doma jednu repasovanou lubovku. Čistě akustickou. Originál z Cremony Luby. 1961. Perletí vykládaná hlava, ručně dělaná a číslovaná kobylka z ebenu pro toto konkrétní tělo, velmi poctivá práce. Cenili si ji v té době na 1065 kaček. Nevím, kolik to je dneska fotbalových hřišť, ale neprodám ani kdybych neměl na žrádlo.Ladí, drží, dobře se na ní hraje. Naprasil sem na ni 13 a holka drží. Jiné by se z toho posraly.

reagovat
Čtvrtek 7. května 2015 v 9:06 ® karasek reakce na …
karasek

nnnap:Vědel jsem,že myslíš signovanou lubovku,jen jsem chtěl vzpomenout toho les paula.Jednu lubovou elektriku mám připravenou na renovaci,je to staré tornádo od jolany.Není to žádný špek,těch kytar se vyrobilo hodně,ale v bílé barvě s černým pickguardem a zlatým hardware,bude to hezký kus funkčího nábytku:-) Jen aby to ladilo:-)

reagovat
Středa 6. května 2015 v 18:48 ® nnnap reakce na …
nnnap

karasek> myslím tudle http://www.gretsch-talk.com/…ng-pic-5.jpg

To tremolo je pro Neila naprosto zásadní. Je jedno, na čím je nasazený. Na Les pólovi je určitě pohodlnější na hraní na koncertě a proto ho často využívá. Bez toho si jeho sólovou linku doma nevychutnáš. Prostě ten plocháč a rolna z jeřábu tam musí být.

reagovat
Středa 6. května 2015 v 10:43 ® malamut reakce na …
malamut

karasek> žlučovitá reakce? Ty to máš fakt rozdaný trochu jinak.

reagovat
Středa 6. května 2015 v 10:09 ® prroud

Kdyz teda film a hudba na rybarskym foru karasku,pak taky jen rybarska,co??!,pak teprv bude mit dusicka pokoj? :-)) )))

reagovat
Středa 6. května 2015 v 10:05 ® prroud

karasek> off topic se konalo mozna ve tvoji kebuli:-) .Tim bych tenhle neplodnej pinces ukoncil.Povedeli jsme si toho s malamutem vic nez tusis.Jestli hodlas trvat na pravidlech do pismenka,pak tady bude hodne mrtvo,mas koukam diktaturu hoodne pod kuzi:-)) )

reagovat
Středa 6. května 2015 v 9:50 ® karasek reakce na …
karasek

malamut:Bohužel,od tebe to byla pouze žlučovitá reakce,na moje upozornění,že jste off topic.Ale jak píšu je to v pořádku,pra­vopisem jsem ti nahrál na smeč.

reagovat
Středa 6. května 2015 v 9:36 ® malamut reakce na …
malamut

karasek> tady nejde o nějaký kopání (do tebe). Pokud chceš někde veřejně vystoupit, a psaní příspěvků vlastně veřejné vystoupení je, měl bys ctít elementární pravidla, a tím pravopis zcela jistě je. Každý nemůže dělat vše, pokud někomu nejde pravopis, neměl by se tím trápit, může místo toho docela dobře kopat septiky nebo něco podobného.

reagovat
Středa 6. května 2015 v 9:24 ® karasek reakce na …
karasek

malamut:Děkuju za upozornění,je fakt,že se uklepnu a pravopis mi pokulháva.Tak, už jsi si kopnul,už je všechno v pořádku.

reagovat
Středa 6. května 2015 v 8:26 ® malamut reakce na …
malamut

karasek> rozdáváš tu rozumy, chytrý jsi jak opice, ale dvě věty bez hrubé pravopisné chyby nenapíšeš.

reagovat
Středa 6. května 2015 v 8:00 ® karasek reakce na …
karasek

nnnap: Myslíš jeho Gibson Les Paul z roku 1953,který byl zajímavý tím,že měl oproti klasickému LP,namísto kobylky tune-O-matic,tremolo? Údajně se ty kytary hodně rozlaďovali,jak staré jolany.

reagovat
Úterý 5. května 2015 ve 20:26 ® nnnap reakce na …
nnnap

karasek> úžasný pán. Asi jediný muzikant na světě, co je mi líto, že jsem jej nestihl na živo.Vyměním celý příští život za 20 minut v jeho hlavě při koncertě. To je mimozemský level. Onehdá sem nechtěl pustit z ruky jeho kejtru v obchodě. Ale stejnak, jednou s ní odejdu…

reagovat
Úterý 5. května 2015 v 9:14 ® karasek reakce na …
karasek
prroud:Když budu mít potřebu něco sdělit,tak to sdělím…Ale nebudu kecama o špatném systému zasírat topic o muzice…Ale v podstatě mi to je jedno.A přidám muziku,která se neoposlouchá: reagovat
Pondělí 4. května 2015 ve 20:23 ® prroud

karasek>kdyby sis precetl o co slo,zjistil bys ze diaskuse vyplynula z muziky a odkazu na mluveny slovo,tedy z tematu…a co jsi sdelil ty? ;-)

reagovat
Pondělí 4. května 2015 v 16:36 ® malamut reakce na …
malamut

karasek> to je jako vše, co jsi chtěl sdělit?

reagovat
Pondělí 4. května 2015 v 16:19 ® prroud

malamut> myslim si ze zivot je kratkej na spoustu ptakovin,ale na to se neco dozvedet a bejt „v obraze“ ma smysl ho kousek obetovat:-) ,tam je toho hodne k mani,ne jedina vec.Ale je to kazdyho vec jak se k cemu postavi a co chce,to je fakt.

reagovat
Pondělí 4. května 2015 v 16:04 ® karasek
karasek

Tak jste si tady kluci potlachali,ale nějak jste si spletli chlíveček…

reagovat
Pondělí 4. května 2015 v 9:50 ® malamut reakce na …
malamut

prroud> na tyhle bláboly je život krátkej, poslouchat půl hodiny něco, co mi přinese jednu bezvýznamnou informaci, je plýtvání časem.

reagovat
Neděle 3. května 2015 v 10:15 ® prroud

Mrkni na tohle povidani malamute,dost ti to rekne,i kdyz nevim ,jestli tahle sajta a vedy nejsou uz moc vepredu pro bezny lidi co se nezajimaj. http://energieupramene.blogspot.cz/…ke-vedy.html

reagovat
Neděle 3. května 2015 v 9:42 ® prroud

malamut> jed,Petruv zdar! :-) ,ale blbost to neni,kdyz jsi decko,nemas co dovolovat,ani to nerozeznas,dobre to vis,a pak uz je pozde az do chvile kdy mas sam vladu nad sebou,jestli si uvedomis tu vychovu,nebo ne a zacnes na sobe makat,nebo ne.:-) .Uzij si to,ja zas nemuzu,porad nestiham kolem baraku,njn,jaro :-)

reagovat
Neděle 3. května 2015 v 7:56 ® malamut reakce na …
malamut

prroud> to je pěkná blbost, Systém z nich udělal to, co sami dovolili, je to jejich polívka, pokud se mi neserou do života víc, než se mi líbí. Jsem syt planých plků, jedu zmasit nějaký cejny do udírny.

reagovat
Sobota 2. května 2015 ve 22:34 ® prroud

malamut> prusvih ale je,ze tu vetsinu populace nemuzes vinit,je takova jakou si ji system udelal,a my mu to dovolili.Coz nema mit za nasledek nejaky pocity viny,ale spis jisty zamysleni se a napravu.

reagovat
Sobota 2. května 2015 ve 22:30 ® prroud

malamut> proto me nemaji radi,ze se snazim upozornit lidi ze maji vubec nejaky hledat a kdyz me vecne nemazou,dostavam se i k tomu,ze stihnu dat nejaky odkazy:-)) )

reagovat
Sobota 2. května 2015 ve 22:26 ® malamut reakce na …
malamut

prroud> to bude možná tím, že většina populace jsou blbci, co uměj vlézt na fejsbůk ale už neumí najít si potřebný informace.

reagovat
Sobota 2. května 2015 ve 22:21 ® prroud

malamut> njn,ale cim dal vic lidi si uvedomuje ze je neco spatne a chce s tim neco udelat,nastesti.Jen jich dost nevi kde hledat informace a moc se nevyznaji v tom kdo byl kdo a kdo je kdo.Bodejt,kdyz vsechny „dotovany“ verejnopravni media lzou jak kdyz tiskne na objednavku a nestydej si za to jeste brat od lidi penize.

reagovat
Sobota 2. května 2015 ve 22:20 ® prroud

malamut> a prave ze si nemyslim,ze „uz to nejak doklepeme“,zmeny prijdou mnohem driv.

reagovat
Sobota 2. května 2015 ve 21:09 ® malamut reakce na …
malamut

prroud> mě už je to prdel, nějak to v klidu doklepu, v nejhorším se na starý kolena přemístím do nějaký civilizovaný země, třeba do Kolumbie. Takhle to dopadá, když se židobolševickej komplot nazve „sametovou revolucí“.

reagovat
Sobota 2. května 2015 ve 20:39 ® prroud

malamut> z duse mi mluvis,jenze nase vlada neni nasi vladou,musi poslouchat jiny sefy.......a jsme zpatky u problemu s vlastenectvim,co je to za vladu kdyz jde proti svymu narodu…stali jsme se kolonii.

reagovat
Sobota 2. května 2015 ve 20:16 ® malamut
malamut

prroud> no já hlavně nevím, proč by vláda měla řešit osiny v cizích prdelích, když vlastních má dost, a co se týká motorkářů, pokud maj víza a chovaj se v mezích zákona, není důvod jim neumožnit vstup a průjezd. Vláda ať hlavně pracuje pro ty, na kterých parazituje.

reagovat
novější starší
Stránky:   29 28 27 ...