Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 65.228 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:48 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

nnnap> Chceš odkazi nebeo jen napsat jmena?

reagovat
Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:41 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

nnnap> POhoda. Akorád sem přešel ze sauny, pustil si to, lehnul a nechal se unášet. Krásný pohoupáníčko… :->

reagovat
Sobota 10. listopadu 2012 ve 20:00 ® jajco reakce na …
jajco

nnnap> Wanastowi vjeci přeci.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2012 v 19:56 ® nnnap reakce na …
nnnap

Martin Mošna> :-> co posloucháš?

reagovat
Sobota 10. listopadu 2012 v 19:15 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

nnnap> a rovnou za ušiska

reagovat
Sobota 10. listopadu 2012 v 18:31 ® nnnap reakce na …
nnnap

Martin Mošna> to si piš:-D :-D :-D

reagovat
Sobota 10. listopadu 2012 v 18:12 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Velkej rozdíl v tom co poslouchám já a moji přátele…

reagovat
Sobota 10. listopadu 2012 v 17:11 ® nnnap
nnnap

dám vám tu jednu písničku ve které vám jednou ranou přiblížím hned tři mé oblíbence. Zejména doporučím poslech zpěvačky. Pro mne jeden z objevů ženského vokálu za posledních 100 let. Trošku přeháňka, ale je fakt dobrá. Nechci polemizovat, jestli je předělávka dobrá nebo to zkurvili, ale jsou tam esa ve svým oboru.Trubka taky dobrá.
Přiblížím Yong, satriani, potter. Doporučím, pokud vás některé ukázka zaujala, shlédnout dostupné videjka zejména paní potter. Musím říct, že mne přizemnila jak málokdo.

Příjemný poslech.

reagovat
Středa 7. listopadu 2012 v 18:11 ® MIG-35
MIG-35
Cha a teď sem si vspoměl na kapelku co mi doprovází uh hodně let a pořád jí mam rád. Tady jeden s novějších co mi uchvátil. Ale dobrejch songů maj mrak. :-> reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 22:12 ® peta128 reakce na …
peta128

MIG-35>A ještě mám hodně rád od Kubrika osvícení

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 22:00 ® peta128 reakce na …
peta128

MIG-35>tak to netušim:-)

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:06 ® MIG-35
MIG-35

peta128> By mě jen zajímalo, kam na to ten frajer chodí?? Co film to perla. :->

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:59 ® peta128 reakce na …
peta128

MIG-35>:-D

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:49 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35
peta128> Jo Kusturica taky umí moc a zrovna 4erná kočka je mazec, ale to snad každej jeho film. A ta muzika tam. Jo Sepošku sem jel než sem si stáh Nightwish. Teď smažim to no. :-D Maradoná reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:31 ® peta128 reakce na …
peta128

nnnap>Dobrá tak Sepultura:-D

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:22 ® nnnap reakce na …
nnnap

peta128> Sepeška:-O

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:16 ® peta128
peta128

Tak já nedám dopustit na Emira Kusturicu např.černá kočka,bílý kocour je pecka,nebo ruská klasika svéráz národního rybolovu.Muzika KORN,SLIPKNOT,SE­POŠKA atd.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:05 ® džigit reakce na …

noba> Těžká váha :-)

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 19:52 ® nnnap reakce na …
nnnap

noba> no, je to neuvěřitelný, ale vynikající kvalitu měl do mého zásahu tento story http://www.chytej.cz/…ayakfishing/:-D

Teď už je to na prd. Vidím to na 56%

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 19:50 ® noba
noba

poradte mi film na dnešní večer. něco nového co bude mit na csfd aspon 70% :-)

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 19:44 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

nnnap> To mi příde, že je každej japan hranej film. Celá ta kultůra je jak z jiný planety. Kde maj automaty s použitejma kalhotkama a tak fešný školní uniformy-dívčí? :-))

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 19:40 ® nnnap reakce na …
nnnap

osprey> tak, tak. Už se těším. Je to jako se nechat vystřelit na jinou planetu.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 19:31 ® osprey reakce na …
osprey

nnnap> Ty filmy od Kurosawy mám doma skoro všechny. Líbí se mi, jak pracuje s obrazem a se světlem – skoro z každé scény bys vyrazil skvělou fotku.

Obsahově – jsou to vesměs 50. – 60. léta, tak je trochu naivňoučké, občas mám pocit, že to ti herci trochu přehrávají, ale není to špatné.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 19:27 ® paolomaldini
paolomaldini

Když rozhlas, tak jedině Radio 1 91,9 FM. www.radio1.cz

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 18:32 ® nnnap reakce na …
nnnap

MIG-35> jo, dobrá zoo. Si od toho slibuji, že se mi zlepší sociální sounáležitost:-D

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 18:26 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

nnnap> Hraný moc nedávam a Kuraosawa mi nějak neoslovil. Pár hranejch japanskej filmů sem dal a je to dost psycho. :-D Mm rád spíš tohoto japance http://www.csfd.cz/…ao-miyazaki/ dělá úžasný věci. :->

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 18:16 ® nnnap reakce na …
nnnap

MIG-35> vy zpíváte do plynového sporáku?:-D

Hele, dneska, k těm kukum japonckym, sem si koupil nějaky 50 léta s titulky od A, Kurosawa, v původním znění. Asi štyry filmy. A pak na mě čeká ještě 9 hodinový válečný nářez od Kobayashiho .To ze mne udělá rázem znalce japonského prostředí, budu znát splíny obyčejného čověka a budu se moct postavit v televizní debatě v souboji o prezidenta čssr tomijovi okamurovi.

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 18:06 ® džigit

když už je to o filmu a hudbě,což tak dodavatelé muziky pro filmy? John Powel,Edelman,Mo­rricone…

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 16:47 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

lunimus> Tak já nemam TV drahně let. Veškerý filmy bo hudba de z pc. Taky většinou koukam až po uložení dětí. Ale jak zapnu pc, zapnu si i nějakou muziku. Folk a kántry mam rád u ohně, doma si to moc nepouštim. Občas přemuvim ženu a zaspíváme u táborového krbu. :-D

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 16:23 ® lunimus

no pozeram, ze som tu tak nejak mimo hlavnu skupinu :-) … ja telku nepozeram takmer vobec … zapnem si ju mozno tak 1–2× za rok … anie je to tym, ze by som ju potom 1/2 roka nevypol :-D

… skor si nieco precitam, alebo si nieco z pasie naprogramujem, nakreslim, urobim poriadok vo fotkach atd … skratka väcsinu mojho volneho casu po 20:00 kedy ukladam decka spat vyplnam za PC :-)

Co sa tyka muziky, mam rad folk a trampsku hudbu vseobecne, takze bud pocuvam nejake CD, alebo cez internet folkove radio Jardu Samsona Lenka (znameho napr z Hop-Trop-u, alebo od Makov atd) alebo si pustim cez satelit ceske Country radio :-)

Filmy, co som naposledy videl cez PC boli DVD z edicie chytej.cz a mozem ich vrelo doporucit :-) (dufam, ze tato posledna reklama nebude vadit :-D )

reagovat