Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 65.227 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. listopadu 2012 v 15:57 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

Martin Mošna> Ne s tim bych se nějak domluvil… :->

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 15:06 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

MIG-35> a obelixe ne?

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 9:36 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

jajco> To je spíš pro nějakýho římana, ale bál bych se Asterixe. :-D Včera sem dokoukal zas jeden seriálek http://anidb.net/…n/animedb.pl?… sice uh sem ho viděl, ale poslední dobou ni kucí japanský nic řádnýho nedělaj… :-((

reagovat
Úterý 6. listopadu 2012 v 6:36 ® jajco reakce na …
jajco

jajco>

reagovat
foto/forum/2012/th-img21371.jpg
Úterý 6. listopadu 2012 v 6:30 ® jajco
jajco

Někdo tady zmiňovalže rád punk,tak tady má doplněk na zimní chytačku.http://www­.rybarske-nej.cz/user/shop/big­/3288(1)(1).jpg

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 22:30 ® jajco reakce na …
jajco

MIG-35> Taky to tam mám rád,já sem rodák ze Strkanic a občas k vám na jih juknu.Bydlel sem kousek od Blatné.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 22:24 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

jajco> Jo je tu dobře furt. Kasárny obývaj gatarbajtři. Lesy plundrujou zelenáči, ale jinak je tu klídek a pohoda. Teď v lesích nepotkáš nikoho, krom zvěře. U vody se to taky docela vylidnilo. Mam to tu docela rád i když sem náplava z města. :-D

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 22:06 ® jajco reakce na …
jajco

MIG-35> Já jen,že sem byl ve Vráži na vojně,tak sem si ted u fotek zavzpomínal,bylo tam dobře.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:51 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

nnnap> Čus bus bambus. :->

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:39 ® nnnap reakce na …
nnnap

MIG-35> teď za mnou zase přišel kluk a zeptal se, jestli si smí pustit Johanku z Arku. Tak momentálně budu zas kňourat pod bílou a střihavkou:-D

Řekl bych, že se to gábině povedlo dobře otextit. Du pět. A dívám se do čtečky karet, že jsem zas naprasil nějaké fotky, tak jdu na ně. Čus bus, dobrá vječorinka.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:32 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

nnnap> Ne jen sem byl zvědavej co ty na to jako člověk z hudebnim rozhledem a jako hudebník. ;-) Mě buď hudba osliví hned bo nechá chladnym… :-> Posloucham ledacos, ale musí mi to vzít. :-93;

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:14 ® nnnap reakce na …
nnnap

MIG-35> asi se na to mám ve tvém případě dívat komplexně, to j. :-)) /martin promine/ v č. animace. Dobrý, no. Připomněl si mi cedlo s hiphopem, které jsem si udělal, abych měl nějaké spodky pod kytaru. Ale to už je drahně let.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 21:09 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

jajco> Bydlim…

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 20:09 ® jajco reakce na …
jajco

MIG-35> Ahoj,když si tady,tak se tě zeptám mimo téma jestli můžu.Jsi někde od Písku bydlíš kousek od Orlíku pokud se nemýlím.A teď otázka,nebydlíš někde kolem Vráže,Ostrovce,nebo v blíkém okolí?

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 ve 20:01 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35
nnnap> Jasná věc! Já psal jen svůj násor. ;-) Občas krmim „mládež“, když přijdou na návštěvu tim co sem poslouchal. Čumí jak umí. Nenaučil sem se na nic hrát, krom džůboxu a lidskejch nervů. Na hudbu nemam vlastně ani sluch. Kdysi sem pořvával v jedný místní HC kapelce, ale tomu se hudba ani říkat nedá. :-)) Co říkáš na Gorullaz? reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:59 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

MIG-35> Massive attack, Portishead, Bonobo, Lamb to by byla hudba. Co se filmu týká, už dlouho jsem neviděl film, který by se mi líbil (jakože fakt hodně) naposledy mě hodně oslovil film Počátek.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:31 ® nnnap reakce na …
nnnap

MIG-35> tak určitě měli co říct, protože to musí být v první řadě od srdce. S tou společenskou poptávkou jsem to nemyslel nijak zle ani hanlivě. Prostě plnili potřeby lidí. Naplňovali je. Proč to ovšem neříct natvrdo, že to je komerce jako každá jiná.

No a já teď z mého aktuálního zvukového pozadí. Včera, kluk někde vyhrabal, při úklidu, cedlo Johanky z Arku, pustil si to u sebe a když slyšel, že jsem si to celé odzpíval a s jakým zaujetím u počítače, kde drtím nějaký projekt, tak za mnou přišel a řekl, fakt tati, kdybych věděl, že se ti to líbí, tak ti to pustím častěji:-) . No a dneska si to drtil do hlavy sám a zkoušel si to zpívat:-D .

Ne že bych poslouchal jenom to, prakticky kromě vojenských pochodů, a dechovky vše. Včetně jazzu. Na kytaru hraji ovšem pouze tvrdší kousky. Nejradši samodomo. Já vím, že se mne na to jirka neptal, to bylo sloveso.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:16 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

nnnap> Tak Pistole je stará dorá klasika, ale Sid to brzo vzdal. Na mě je to moc měký. Stejně jako Ramones či Clash. Mam rád Exploited z těch zahraničních. POslouchal sem většinou místní páč tam hodně říká i text a já sem jazykový neuměl. Možná máš s tim plněnim poptávky pravdu, ale někteří měli co říct. Takový HNF, Modrý tanky či PS a další. Proto říkam, punk je mrtvej. Teď si každej koupí triko se Sidem a myslí si, že je pankáč. Ty pamatuješ zřejmě dobu ještě dřívější tak víš jaký bylo nosit číro a chodit divně voháklej. Dneska to nikomu nepříde. S těma Pistolema je to podobný jako s Broukama. Prostě přišli první z něčim novym. To je nijak nezatracuju. Prostě s toho co sem poslouchal kdysi si pustim málo co, páč je to na mě pomalý. ;-)

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 18:58 ® nnnap reakce na …
nnnap
MIG-35> na původním punku asi ne. . Nebo jo? Já ty retro vlny, co se periodicky objevovaly nějak neregistroval. Tak nějak to je už póza. Jinak v té době rockerům připadali i ti první něco jako nemáš na rock, buš punk. Dívám se na to jako muzikant. Nebyl důvod bušit do kytar jednoduché kytarové riffy, když si člověk pro dobrou náladu naložil Stairwai do nebe , a td.

Jinak samozřejmě plnili společenskou poptávku, tak jak dneska Eva z Vaškum. Gott. Kabáti. Bocelli. Alexandrovci.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 18:57 ® džigit reakce na …

MIG-35> jj,když jsem končil základku,valili jsme Sex Pistols.To byl pro mě ten pravej :-))

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 18:39 ® paolomaldini
paolomaldini

Filmy k doporuceni.

21 gramu,
Amadeus,
Amelie z Montmartru,
Americky gangster,
Apocalipse Now!,
Basquiat,
Bohouš,
Crossing (korea),
Kladivo na čarodejnice,
Laska je kurva (amores peros),
Město bohů,
Motýlek,
Muž z Acapulca,
Někdo to rád horké,
Odpor,
Pád třetí říše,
Parfém příběh vraha,
Pianista,
Postel,
Sedm samurajů (japonsko),
Schindleruv seznam,
Spalovač mrtvol,
Světáci :-D ,
Teče tudy řeka,
Tenkrát na západě,
The piano,
Tichá bolest,
Utěk do divočiny,
Valčík s Bašírem,
Vykoupení z věznice Shawshank,
Zelená míle,
Život je krásny (Italie),

Timhle asi nic nezkazíš, samosebou bych mohl pokračovat do nekonečna, ale na jednu zimu by ti to mohlo stačit ;-)

ps: No a když né tak skoč do rybářských potřeb a kup si některé z rybářských DVD, Přívlač 1,2 Feeder s ospreyem ;-) atd…

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 17:49 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35
džigit> Já vyrost na punku… Tohle byla a je moje mooc oblíbená :-D reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 17:48 ® džigit

ups,myslel jsem Colours of Ostrava

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 17:46 ® skwor reakce na …
skwor

noba> Mě celkem mrzí, že u nich skončila Anneta, ten civilnější projev mi prostě seděl víc než opera s Tarjou a teď Floor…

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 17:31 ® džigit

jj chlapci.Ale byli dobří.To je jak původní Gun´s,na tom jsem ujížděl,dnešní mě nebere.Mám někdy děsnou chuť na tyhle ulíťárny.Na Cokours mě kdysi dostali Gogol Bordello.
Jinak u mě vede v kategorii „rock“ stálá klasika – AC/DC,Plant,Oz­zy,Judas,Cover­dale…
No a zahrát a zazpívat si chodím country a world apod.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 17:08 ® noba reakce na …
noba

džigit> to je taky fajn, škoda že už je to minulostí.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 16:52 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35
džigit> Myslíš tohle?? To joo :-> reagovat
Pondělí 5. listopadu 2012 v 16:20 ® džigit

a což takhle S.O.A.D.

reagovat
Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:52 ® MIG-35
MIG-35

noba> Donutila mi nuda a byl sem zvědavej co to je, když na to každej pěje chválu. Na csfd hodnocení jako kjáva a já byl dost sklamán. Asi sem moc náročnej bo zblblej z těch animáků. :-))

reagovat
Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:22 ® noba
noba

skwor> jo to je fajn, byl jsem 2× na koncertě:-) myslim Nightwish teda.

reagovat