Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 65.256 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 8. října 2013 v 8:40 ® skwor
skwor

Včera jsem koukal na dvd Swedish empire live od Sabatonů z polského Woodstocku. Půl mega lidí, neuvěřitelný.

reagovat
Pátek 6. září 2013 v 9:03 ® Fryw
Fryw
reagovat
Čtvrtek 5. září 2013 v 8:34 ® džigit

jeden krátkometrážní,ov­šem s velkým potenciálem :-D
http://2.bp.blogspot.com/…1600/151.gif

reagovat
Neděle 1. září 2013 ve 20:55 ® Dawee
Dawee
reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 7:30 ® MAF
MAF
reagovat
Čtvrtek 29. srpna 2013 v 7:28 ® MAF
MAF
reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 9:47 ® peta128 reakce na …
peta128

casper>Najdi si od nich BURN,oni jsou trochu hobliny:-D

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 9:43 ® casper
casper

stará, ale pořád dobrá :-D

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 9:39 ® casper reakce na …
casper

peta128> dobrý to je :-) ale na mě už trochu pomalé :-D

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 9:35 ® peta128 reakce na …
peta128
džigit>A pak tu ještě máme ženu v černém a je to kompletní:-D reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 9:17 ® peta128
peta128
Tahle kapela mě ted chytla,tak jednu pomalejší od nich. reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 8:19 ® peta128 reakce na …
peta128

džigit>:-D

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 8:17 ® džigit reakce na …

peta128> nemám rád paní ve špinavých nočních košilích :-))

reagovat
Úterý 27. srpna 2013 v 8:08 ® peta128
peta128
Tak na tohle do kina nepůjdu,ale doma to dám:-D reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 23:05 ® peta128
peta128
Tvrdý nebo měký hlavně že se mi to líbí,nemám vyhraněno,pos­louchám všechno možný a ted jsem si třeba vzpoměl na tohle tak dobrou noc:-) reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 22:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

petrcech> vedle mne musí být bláznivá. Na všechno ostatní mám zagorku.

Emoce. Jistě. Proč je ovšem spojovat s „tvrďárnou“. Tento stav navodí jinému třeba Monika Načeva.

Já zas nesouhlasím s tím, že kdyby se muzika nedělila, tak… Blbost. Berlička pro … a teď se kolegiálně autocenzuruji neb svět je veliký a pro všechny. Ale trošku bych oponoval. Je ale mezi námi několik podzimů a mám tedy trochu nefér výhodu odžitého. Hudba je jenom dobrá a my ji buď rozumíme nebo ne. A tím je pro nás nebo ne. A kolikrát je to pozvánka do jiného světa, ta hudba, které nerozumíme. A vnímavý nabere plnými hrstmi.

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 v 15:56 ® petrcech reakce na …
petrcech

Ví, chodím s ním na fesťáky. Dokonce jsem ho přemluvil na dlouhý háro. :-D

Znám několik trochu bláznivějších holek, které jsou na tom stejně. (tím nemyslím, že tvá žena je bláznivá)

Nesouhlasím, co si mám představit pod „tvrďárnou“? Poslouchání hudby vlastně stav, kdy prožívám určité pocity, a třeba zrovna metal ty pocity vyvolává hodně silné, proto to mě není jenom hudba. Navíc hudbu dělím podle toho, jak na mě působí, je to sice individuální, ale mezi působením jednotlivých žánrů zas takové rozdíly nejsou. Kdyby se nijak nedělila, všichni by se v tom ztratili, vždyť to je blbost, všechno se nějak dělí. Ta dobrá a špatná hudba, každý to vidí jinak – dobrá může mít hluboký text, snažící se něco sdělit, ve špatná můžou zpívat sračky: např. čo ti jebe nebo tak. To už je ale dost individuální – jak to kdo vidí.

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 14:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> má tři a hraje jenom na dva…:-93; Za zaptání nic nedáš, říkává majn matr. Jetý se dá koupit za 100 klacíků.

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 13:21 ® džigit reakce na …

nnnap> hezké,jen pro mně nedosažitelné :-((

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 ve 12:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

petrcech> pěkné věci posloucháte v Chelsey! Ví o tom trenér???

Pěkná muzika. S manželkou obrážíme kluby s hardkorem. Kdybys tu paní znals, to by ses divils.

Jinak k „tvďárně“ i todlencto je vlastně posraný popík a všechno ostatní jsou už úplná hovna. Co to vlastně je, ta tvrdá muzika. Nic. Jsou to všechno komerční sračky stejné jako všichni goti. Ono je zbytečné škatulkovat hudbu na tvrdou a měkkou, vážnou a populární apod. Pusť si třeba nějakou uctívanou operu a zjistíš, že to je vlastně pokleslej bulvár, takovej koncert kabátů v 18 stol. Hudba je jenom hudba a nedá se dělit dokonce ani na dobrou a špatnou. Prostě je to hudba.

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 v 11:16 ® petrcech
petrcech

Poslouchá tady někdo něco trochu tvrdšího?

reagovat
Čtvrtek 11. července 2013 v 11:01 ® nnnap
nnnap
něco pro čertíka reagovat
Pátek 5. července 2013 v 11:41 ® skwor
skwor
Když už se začalo o těch zpěvačkách – zpívající miss reagovat
Pondělí 24. června 2013 v 8:22 ® Bigpista
Bigpista

nnnap> Spíš bych to viděl na Tuomase. Lídr kapely je podle všeho on. Zakládající člen a autor většiny věcí. A podle všeho dost magor. Ale skládá mu to hezky.

reagovat
Neděle 23. června 2013 ve 13:43 ® džigit reakce na …

nnnap> jj, Aréna Malej velmi šikovnej houslista :-)

reagovat
Neděle 23. června 2013 ve 12:08 ® nnnap
nnnap

k mladé Filipové- je to mladá kozička a držím jí palce tak jako jednomu headlinerovi z osi aby mu nevypadly zuby při basovém sólu.

Píšou- výborná hra na klavír, výborná angličtina, hlas slyším a kromě zatím neusedlých poloh výborný příslib…

To je něco, co mi strašně chybí nejen na naší pidiscéně. To chybí v evropě jako celku. Tak mladý lence držím palce. Mohla by mi zasuplovat tudle paní. Co je v té paní si kdo chce proklikejte v odkazech sami. Už jsem tu kdysi určitě dával jeden jejich cover Younga se satrianim. Nechci se opakovat. Jedno střízlivý video. reagovat
Neděle 23. června 2013 v 10:42 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> z bandabandu mne nenechává klidným pan Georgiev. Hlavně jeho herectví je pro mne jedna velká neznámá a tuto díru budu chtít určitě napravit. Protože já se na sračky nedívám. Hovořím tedy o divadle. Určitě se jednou zajdu podívat. V aréně myslím, že hraje. Když tak mne nasměruj.

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 10:32 ® skwor reakce na …
skwor

nnnap> Ono to někde určitě k poslechu bude. O tom přijímání do kapely přes postel jsem taky už pár zkazek slyšel :-) Ze zpěvaček je dobrá Sharon z Within, ale ta tam má asi trochu větší slovo než ty u NW.

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 10:24 ® džigit reakce na …

nnnap> po dluhe době „jiny“ než komerčni hlas,jan houšť :-)
V patek sem byl zapařit s Bandabandem-spokojenost ;-)

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 10:00 ® nnnap
nnnap

džigit> u mne velká spokojenost. Tam je předpoklad a má odkud brát, že u muziky vydrží. A nebude se srát do ryb, jako NĚKDO.

:-))
reagovat