Vyhledávání
Filmy a hudba
3.11.2012 | MIG-35 | 65.256 zobrazení | 868 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. října 2013 v 8:40 ® skwor
-
Včera jsem koukal na dvd Swedish empire live od Sabatonů z polského Woodstocku. Půl mega lidí, neuvěřitelný.
reagovat - Pátek 6. září 2013 v 9:03 ® Fryw
- reagovat
- Čtvrtek 5. září 2013 v 8:34 ® džigit
-
jeden krátkometrážní,ovšem s velkým potenciálem
reagovat
http://2.bp.blogspot.com/…1600/151.gif - Neděle 1. září 2013 ve 20:55 ® Dawee
- reagovat
- Čtvrtek 29. srpna 2013 v 7:30 ® MAF
- reagovat
- Čtvrtek 29. srpna 2013 v 7:28 ® MAF
- reagovat
- Úterý 27. srpna 2013 v 9:47 ® peta128 reakce na …
-
casper>Najdi si od nich BURN,oni jsou trochu hobliny
reagovat - Úterý 27. srpna 2013 v 9:43 ® casper
-
stará, ale pořád dobrá
reagovat - Úterý 27. srpna 2013 v 9:39 ® casper reakce na …
-
peta128> dobrý to je
reagovatale na mě už trochu pomalé
- Úterý 27. srpna 2013 v 9:35 ® peta128 reakce na …
- džigit>A pak tu ještě máme ženu v černém a je to kompletní
reagovat
- Úterý 27. srpna 2013 v 9:17 ® peta128
- Tahle kapela mě ted chytla,tak jednu pomalejší od nich. reagovat
- Úterý 27. srpna 2013 v 8:19 ® peta128 reakce na …
-
džigit>
reagovat - Úterý 27. srpna 2013 v 8:17 ® džigit reakce na …
-
peta128> nemám rád paní ve špinavých nočních košilích
reagovat - Úterý 27. srpna 2013 v 8:08 ® peta128
- Tak na tohle do kina nepůjdu,ale doma to dám
reagovat
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 23:05 ® peta128
- Tvrdý nebo měký hlavně že se mi to líbí,nemám vyhraněno,poslouchám
všechno možný a ted jsem si třeba vzpoměl na tohle tak dobrou noc
reagovat
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 22:07 ® nnnap reakce na …
-
petrcech> vedle mne musí být bláznivá. Na všechno ostatní mám zagorku.
Emoce. Jistě. Proč je ovšem spojovat s „tvrďárnou“. Tento stav navodí jinému třeba Monika Načeva.Já zas nesouhlasím s tím, že kdyby se muzika nedělila, tak… Blbost. Berlička pro … a teď se kolegiálně autocenzuruji neb svět je veliký a pro všechny. Ale trošku bych oponoval. Je ale mezi námi několik podzimů a mám tedy trochu nefér výhodu odžitého. Hudba je jenom dobrá a my ji buď rozumíme nebo ne. A tím je pro nás nebo ne. A kolikrát je to pozvánka do jiného světa, ta hudba, které nerozumíme. A vnímavý nabere plnými hrstmi.
reagovat - Čtvrtek 11. července 2013 v 15:56 ® petrcech reakce na …
-
Ví, chodím s ním na fesťáky. Dokonce jsem ho přemluvil na dlouhý háro.
Znám několik trochu bláznivějších holek, které jsou na tom stejně. (tím nemyslím, že tvá žena je bláznivá)
Nesouhlasím, co si mám představit pod „tvrďárnou“? Poslouchání hudby vlastně stav, kdy prožívám určité pocity, a třeba zrovna metal ty pocity vyvolává hodně silné, proto to mě není jenom hudba. Navíc hudbu dělím podle toho, jak na mě působí, je to sice individuální, ale mezi působením jednotlivých žánrů zas takové rozdíly nejsou. Kdyby se nijak nedělila, všichni by se v tom ztratili, vždyť to je blbost, všechno se nějak dělí. Ta dobrá a špatná hudba, každý to vidí jinak – dobrá může mít hluboký text, snažící se něco sdělit, ve špatná můžou zpívat sračky: např. čo ti jebe nebo tak. To už je ale dost individuální – jak to kdo vidí.
reagovat - Čtvrtek 11. července 2013 ve 14:08 ® nnnap reakce na …
-
džigit> má tři a hraje jenom na dva…
reagovatZa zaptání nic nedáš, říkává majn matr. Jetý se dá koupit za 100 klacíků.
- Čtvrtek 11. července 2013 ve 13:21 ® džigit reakce na …
-
nnnap> hezké,jen pro mně nedosažitelné
reagovat - Čtvrtek 11. července 2013 ve 12:08 ® nnnap reakce na …
-
petrcech> pěkné věci posloucháte v Chelsey! Ví o tom trenér???
Pěkná muzika. S manželkou obrážíme kluby s hardkorem. Kdybys tu paní znals, to by ses divils.
Jinak k „tvďárně“ i todlencto je vlastně posraný popík a všechno ostatní jsou už úplná hovna. Co to vlastně je, ta tvrdá muzika. Nic. Jsou to všechno komerční sračky stejné jako všichni goti. Ono je zbytečné škatulkovat hudbu na tvrdou a měkkou, vážnou a populární apod. Pusť si třeba nějakou uctívanou operu a zjistíš, že to je vlastně pokleslej bulvár, takovej koncert kabátů v 18 stol. Hudba je jenom hudba a nedá se dělit dokonce ani na dobrou a špatnou. Prostě je to hudba.
reagovat - Čtvrtek 11. července 2013 v 11:16 ® petrcech
-
Poslouchá tady někdo něco trochu tvrdšího?
reagovat - Čtvrtek 11. července 2013 v 11:01 ® nnnap
- něco pro čertíka reagovat
- Pátek 5. července 2013 v 11:41 ® skwor
- Když už se začalo o těch zpěvačkách – zpívající miss reagovat
- Pondělí 24. června 2013 v 8:22 ® Bigpista
-
nnnap> Spíš bych to viděl na Tuomase. Lídr kapely je podle všeho on. Zakládající člen a autor většiny věcí. A podle všeho dost magor. Ale skládá mu to hezky.
reagovat - Neděle 23. června 2013 ve 13:43 ® džigit reakce na …
-
nnnap> jj, Aréna Malej velmi šikovnej houslista
reagovat - Neděle 23. června 2013 ve 12:08 ® nnnap
-
k mladé Filipové- je to mladá kozička a držím jí palce tak jako jednomu headlinerovi z osi aby mu nevypadly zuby při basovém sólu.
Píšou- výborná hra na klavír, výborná angličtina, hlas slyším a kromě zatím neusedlých poloh výborný příslib…
To je něco, co mi strašně chybí nejen na naší pidiscéně. To chybí v evropě jako celku. Tak mladý lence držím palce. Mohla by mi zasuplovat tudle paní. Co je v té paní si kdo chce proklikejte v odkazech sami. Už jsem tu kdysi určitě dával jeden jejich cover Younga se satrianim. Nechci se opakovat. Jedno střízlivý video. reagovat - Neděle 23. června 2013 v 10:42 ® nnnap reakce na …
-
džigit> z bandabandu mne nenechává klidným pan Georgiev. Hlavně jeho herectví je pro mne jedna velká neznámá a tuto díru budu chtít určitě napravit. Protože já se na sračky nedívám. Hovořím tedy o divadle. Určitě se jednou zajdu podívat. V aréně myslím, že hraje. Když tak mne nasměruj.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 10:32 ® skwor reakce na …
-
nnnap> Ono to někde určitě k poslechu bude. O tom přijímání do kapely přes postel jsem taky už pár zkazek slyšel
reagovatZe zpěvaček je dobrá Sharon z Within, ale ta tam má asi trochu větší slovo než ty u NW.
- Neděle 23. června 2013 v 10:24 ® džigit reakce na …
-
nnnap> po dluhe době „jiny“ než komerčni hlas,jan houšť
reagovat
V patek sem byl zapařit s Bandabandem-spokojenost - Neděle 23. června 2013 v 10:00 ® nnnap
-
džigit> u mne velká spokojenost. Tam je předpoklad a má odkud brát, že u muziky vydrží. A nebude se srát do ryb, jako NĚKDO.
reagovat