Vyhledávání
Filmy a hudba
3.11.2012 | MIG-35 | 65.256 zobrazení | 868 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. června 2013 v 9:47 ® džigit
- a jedna z verzí originálu reagovat
- Neděle 23. června 2013 v 9:34 ® nnnap reakce na …
-
skwor> to bych si také rád poslechl. Já také rád konzumuji ženský vokál. Ale je to zas výsledek dramaturgie, které zas hlavy, že. Ženský vokál u Najtviš je pouze pracovní pozice z náboru. Děvčata zas objektivně vůbec nic nepřinášejí svého a jsou opravdu v reálné pozici trhacího toaletního papíru. Jak se o tom Tarja mohla sama přesvědčit. Řekl bych, že jim ta pozice vydrží pouze tak dlouho, jak dlouho baví Marca v posteli.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 9:10 ® skwor reakce na …
-
nnnap> Slyšel jsem celou desku Dark passion play v jeho podání (kde to kamarád sehnal netuším), ale znělo to dobře. Jenomže oni na tom ženském vokálu staví, takže dost lidí by to asi nerozdýchalo. Každopádně tenhle song je parádní záležitost.
reagovat - Neděle 23. června 2013 v 8:46 ® nnnap reakce na …
-
skwor> jo, prostě je to tak, baby jsou jenom spotřebák. Floor, Anette, Tarja. Marco je základ a numero uno.
reagovat - Sobota 22. června 2013 v 19:57 ® skwor
- reagovat
- Středa 12. června 2013 ve 21:47 ® džigit
- i „ctihodní kmeti“ neskrývali dojetí… reagovat
- Středa 12. června 2013 ve 21:24 ® Dawee
-
Co tomu říkáte? Z nudy jsem toto stvořil
reagovat - Sobota 25. května 2013 ve 14:25 ® nnnap
-
kuwa, teším se jak malej sopel! http://kultura.idnes.cz/…-/hudba.aspx?…
reagovat - Sobota 25. května 2013 ve 3:35 ® džigit reakce na …
-
nnnap> tož dobrou,já až po sedmé…
reagovat - Sobota 25. května 2013 ve 3:30 ® nnnap reakce na …
-
džigit> pustil sem si nějaký další kousky. Dobrý to je.
reagovat
Jdu chr,chr. Musim být ráno čerstvej. Tuším, že si budu muset zasloužit snídani. - Sobota 25. května 2013 ve 3:14 ® džigit reakce na …
-
nnnap> no ona by se ještě nějaká našla
reagovatTeď obnovila vystupování Tanja s Citronem a na klubových pódiích to taky pěkně holky roztáčej.Jen znáš to, co neni z cajzlu,nepronikne tak honem.Tedy pokud na tom nevydělaj „Lešek a Měšek“
Já teď ujíždím na tomhle,tedy pokud si ůnezprzníme" nějaké heavy do „blugrasu“Sully Erna-Avalon
- Sobota 25. května 2013 ve 3:00 ® nnnap reakce na …
-
džigit> špína, rotrovka- v babském vokálu snad nemaj konkurenci dodnes. I když už jsou babky v důchodu. Snad paní Hegerová. A ta je už 100 roků v důchodu. To je v prdeli.
reagovat - Sobota 25. května 2013 ve 2:32 ® džigit reakce na …
-
nnnap> tak sem mrknul na ten odkaz a ejhle,bude nová placka
reagovatSic už to není jak je znám z dřívějška,ale jen houšť a větší kapky. V Ova byli dycky kvalitní muzikanti
- Sobota 25. května 2013 ve 2:16 ® džigit reakce na …
-
nnnap> Bandaband a Bumbumband je propojen s perkusákem.On je Kupčík učitelem mnoha Ova perkusistů
reagovat
Jinak Evolution… je už starší a víceméně příležitostný projekt,což je docela škoda - Sobota 25. května 2013 ve 2:08 ® nnnap reakce na …
-
džigit> no a když jsme tedy u těch bubínků a různých aranží- tak se vám tam aktuálně narodila zajímavá kapela. Trochu modernější arange jak s Bandabandem. http://bandzone.cz/evolutiondejavu Překvapivě zralý debut.
Jinak dík za tvůj žebříček ostravských kapel.
Kapelu, kterou mám na mysli je takovej rokenrol, že by se z toho jeden i posral. Malá nápověda ode mne- oficial videa tak o 2 galaxie přesahují českej standard. A strkaj do kapsy i leccos jiného.
Kluci moc v ově nehrajou, letos tam snad budou mít jedinný koncert . Tedy není to úplně snadné ani pro ostravaky. Tak zkusí ještě někdo tip?
reagovat - Sobota 25. května 2013 v 1:19 ® nnnap reakce na …
-
džigit> ten BANDABAND se v tvém případě asi svezl s tím BUMBUMBANDem…?
Stejné místo, jiný čas- všestranná, multižánrová postavička ostravské divadelní a hudební scény.
Vladislav Georgiev
reagovat - Pátek 24. května 2013 ve 20:38 ® džigit
- reagovat
- Pátek 24. května 2013 ve 20:35 ® džigit
- reagovat
- Pátek 24. května 2013 ve 20:28 ® džigit
- reagovat
- Pátek 24. května 2013 ve 14:21 ® nnnap reakce na …
-
skwor> nejsou to špatný kapely, ale je to regionální trojboj- ova-fm-třinec. Určitě si je dám letos naživo ale není to nikdo z nich.
Počkám na nějaké ostraváky a když nic, tak je napráskám.
reagovat - Pátek 24. května 2013 ve 14:07 ® skwor reakce na …
-
Mikyška> Jo, ten se tu občas i vyskytuje na netu. A samozřejmě mezi rybařící hudebníky patří i Kabáti.
nnnap> Tak na severní Moravě toho je dost celkově (Kreyson, Citron, Doga), ale co myslíš Ty jsem určitě netrefil
reagovat - Pátek 24. května 2013 ve 13:57 ® nnnap reakce na …
-
peta128> to určitě ne.
Sám jsem byl překvapený, že někdo od nás vyzrál, prakticky na , možná světový, TOP level ve svém žánru. Taky už hrajou přes 20 rocíků.
reagovat - Pátek 24. května 2013 v 8:49 ® peta128 reakce na …
-
nnnap>Nemyslíš snad Rudu z Ostravy?
reagovat - Čtvrtek 23. května 2013 ve 21:37 ® nnnap reakce na …
-
Mikyška> to už jsme tady měli a jmenovalo se to Heidi Janků.
Dotyční mají trošku jiné proporce, pohlaví sem sic neviděl u žádného ale bude zřejmě opačné.
reagovat - Čtvrtek 23. května 2013 ve 21:02 ® Mikyška
- A basák ze Sáry je další podobnej případ. reagovat
- Čtvrtek 23. května 2013 ve 20:59 ® Mikyška reakce na …
- skwor> Tak třeba Zdenda Hatů z týhle smečky je taky rybář a dokonce má svoji kouleválečskou firmičku. reagovat
- Čtvrtek 23. května 2013 ve 20:52 ® Mikyška reakce na …
- nnnap> No tak aktuální banda z Ostravy je třeba tohle a celkem to šlape. reagovat
- Čtvrtek 23. května 2013 ve 20:01 ® nnnap
-
tak, aktuálně asi nejlepší bigbít u nás je…
z Ostravy.
Tak ostraváci, víte, co tam máte za poklad?
reagovat - Středa 22. května 2013 v 19:55 ® HaD
- reagovat
- Středa 22. května 2013 v 19:50 ® skwor
- Nejenom casper, další kapela, kde se rybaří (minimálně bubeník a myslím, že i kytarista) reagovat