Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 65.256 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. června 2013 v 9:47 ® džigit

http://video.idnes.cz/?…

a jedna z verzí originálu reagovat
Neděle 23. června 2013 v 9:34 ® nnnap reakce na …
nnnap

skwor> to bych si také rád poslechl. Já také rád konzumuji ženský vokál. Ale je to zas výsledek dramaturgie, které zas hlavy, že. Ženský vokál u Najtviš je pouze pracovní pozice z náboru. Děvčata zas objektivně vůbec nic nepřinášejí svého a jsou opravdu v reálné pozici trhacího toaletního papíru. Jak se o tom Tarja mohla sama přesvědčit. Řekl bych, že jim ta pozice vydrží pouze tak dlouho, jak dlouho baví Marca v posteli.

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 9:10 ® skwor reakce na …
skwor

nnnap> Slyšel jsem celou desku Dark passion play v jeho podání (kde to kamarád sehnal netuším), ale znělo to dobře. Jenomže oni na tom ženském vokálu staví, takže dost lidí by to asi nerozdýchalo. Každopádně tenhle song je parádní záležitost.

reagovat
Neděle 23. června 2013 v 8:46 ® nnnap reakce na …
nnnap

skwor> jo, prostě je to tak, baby jsou jenom spotřebák. Floor, Anette, Tarja. Marco je základ a numero uno.

reagovat
Sobota 22. června 2013 v 19:57 ® skwor
skwor
reagovat
Středa 12. června 2013 ve 21:47 ® džigit
i „ctihodní kmeti“ neskrývali dojetí… reagovat
Středa 12. června 2013 ve 21:24 ® Dawee
Dawee

Co tomu říkáte? Z nudy jsem toto stvořil :-)

reagovat
Sobota 25. května 2013 ve 14:25 ® nnnap
nnnap

kuwa, teším se jak malej sopel! http://kultura.idnes.cz/…-/hudba.aspx?…

reagovat
Sobota 25. května 2013 ve 3:35 ® džigit reakce na …

nnnap> tož dobrou,já až po sedmé…

reagovat
Sobota 25. května 2013 ve 3:30 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> pustil sem si nějaký další kousky. Dobrý to je.
Jdu chr,chr. Musim být ráno čerstvej. Tuším, že si budu muset zasloužit snídani.:-))

reagovat
Sobota 25. května 2013 ve 3:14 ® džigit reakce na …

nnnap> no ona by se ještě nějaká našla :-) Teď obnovila vystupování Tanja s Citronem a na klubových pódiích to taky pěkně holky roztáčej.Jen znáš to, co neni z cajzlu,nepronikne tak honem.Tedy pokud na tom nevydělaj „Lešek a Měšek“ :-))
Já teď ujíždím na tomhle,tedy pokud si ůnezprzníme" nějaké heavy do „blugrasu“ :-D Sully Erna-Avalon

reagovat
Sobota 25. května 2013 ve 3:00 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> špína, rotrovka- v babském vokálu snad nemaj konkurenci dodnes. I když už jsou babky v důchodu. Snad paní Hegerová. A ta je už 100 roků v důchodu. To je v prdeli.

reagovat
Sobota 25. května 2013 ve 2:32 ® džigit reakce na …

nnnap> tak sem mrknul na ten odkaz a ejhle,bude nová placka :-) Sic už to není jak je znám z dřívějška,ale jen houšť a větší kapky. V Ova byli dycky kvalitní muzikanti :-)

reagovat
Sobota 25. května 2013 ve 2:16 ® džigit reakce na …

nnnap> Bandaband a Bumbumband je propojen s perkusákem.On je Kupčík učitelem mnoha Ova perkusistů :-)
Jinak Evolution… je už starší a víceméně příležitostný projekt,což je docela škoda

reagovat
Sobota 25. května 2013 ve 2:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> no a když jsme tedy u těch bubínků a různých aranží- tak se vám tam aktuálně narodila zajímavá kapela. Trochu modernější arange jak s Bandabandem. http://bandzone.cz/evolutiondejavu Překvapivě zralý debut.

Jinak dík za tvůj žebříček ostravských kapel.

Kapelu, kterou mám na mysli je takovej rokenrol, že by se z toho jeden i posral. Malá nápověda ode mne- oficial videa tak o 2 galaxie přesahují českej standard. A strkaj do kapsy i leccos jiného.

Kluci moc v ově nehrajou, letos tam snad budou mít jedinný koncert . Tedy není to úplně snadné ani pro ostravaky. Tak zkusí ještě někdo tip?

reagovat
Sobota 25. května 2013 v 1:19 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> ten BANDABAND se v tvém případě asi svezl s tím BUMBUMBANDem…?

Stejné místo, jiný čas- všestranná, multižánrová postavička ostravské divadelní a hudební scény.

Vladislav Georgiev

reagovat
foto/forum/2013/th-img98736.jpg
Pátek 24. května 2013 ve 20:38 ® džigit
reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 20:35 ® džigit
reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 20:28 ® džigit
reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 14:21 ® nnnap reakce na …
nnnap

skwor> nejsou to špatný kapely, ale je to regionální trojboj- ova-fm-třinec. Určitě si je dám letos naživo ale není to nikdo z nich.

Počkám na nějaké ostraváky a když nic, tak je napráskám.

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 14:07 ® skwor reakce na …
skwor

Mikyška> Jo, ten se tu občas i vyskytuje na netu. A samozřejmě mezi rybařící hudebníky patří i Kabáti.

nnnap> Tak na severní Moravě toho je dost celkově (Kreyson, Citron, Doga), ale co myslíš Ty jsem určitě netrefil :-D

reagovat
Pátek 24. května 2013 ve 13:57 ® nnnap reakce na …
nnnap

peta128> to určitě ne.:-D

Sám jsem byl překvapený, že někdo od nás vyzrál, prakticky na , možná světový, TOP level ve svém žánru. Taky už hrajou přes 20 rocíků.

reagovat
Pátek 24. května 2013 v 8:49 ® peta128 reakce na …
peta128

nnnap>Nemyslíš snad Rudu z Ostravy?:-D

reagovat
Čtvrtek 23. května 2013 ve 21:37 ® nnnap reakce na …
nnnap

Mikyška> to už jsme tady měli a jmenovalo se to Heidi Janků.

Dotyční mají trošku jiné proporce, pohlaví sem sic neviděl u žádného ale bude zřejmě opačné.

reagovat
Čtvrtek 23. května 2013 ve 21:02 ® Mikyška
Mikyška
A basák ze Sáry je další podobnej případ. reagovat
Čtvrtek 23. května 2013 ve 20:59 ® Mikyška reakce na …
Mikyška
skwor> Tak třeba Zdenda Hatů z týhle smečky je taky rybář a dokonce má svoji kouleválečskou firmičku. reagovat
Čtvrtek 23. května 2013 ve 20:52 ® Mikyška reakce na …
Mikyška
nnnap> No tak aktuální banda z Ostravy je třeba tohle a celkem to šlape. reagovat
Čtvrtek 23. května 2013 ve 20:01 ® nnnap
nnnap

tak, aktuálně asi nejlepší bigbít u nás je…

z Ostravy.

Tak ostraváci, víte, co tam máte za poklad?

reagovat
Středa 22. května 2013 v 19:55 ® HaD
HaD

http://youtu.be/NZL6Gul_hQU

reagovat
Středa 22. května 2013 v 19:50 ® skwor
skwor
Nejenom casper, další kapela, kde se rybaří (minimálně bubeník a myslím, že i kytarista) reagovat