Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 65.336 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 26. prosince 2012 ve 14:22 ® skwor reakce na …
skwor

CeP> Tohle jsem slyšel nedávno s českým textem zpívané Pepou Vojtkem a to znělo skoro líp než originál.

reagovat
Středa 26. prosince 2012 ve 14:18 ® nnnap
nnnap

tak na štědrej den v poledne chtěli děcka pustit nějaké koledy. Tak šli Ramštejni, pak si manželka napřála 20 best of Motörhead , spláchli jsme to nějakou metlou, ale k večeři šla klasika. Tedy koledy, v nějaké umírněné orchestrální aranži. Žádné sentimentální kňučení.

reagovat
Středa 26. prosince 2012 ve 14:11 ® džigit reakce na …

CeP> i Ty romantiku :-))

reagovat
Středa 26. prosince 2012 ve 14:10 ® džigit reakce na …

mazar> já trávil štědrej mezi nočníma u TV Pohoda-Van Halen,Rammstein,Led se Zelim,Ironů a jiných rockových klasiků s výčitkami,no vidím,že jsou i větší „brutalisti“. I když tedy ty Vánoce tak neprožívám, tohle už asi nee :-((

reagovat
Středa 26. prosince 2012 ve 13:34 ® CeP
CeP
reagovat
Středa 26. prosince 2012 ve 12:15 ® mazar
Taky jedna vánoční. reagovat
Úterý 25. prosince 2012 ve 20:22 ® Fryw
Fryw

Jo, tak tohle můžu

reagovat
Úterý 25. prosince 2012 ve 14:04 ® peta128
peta128
Něco vánočního:-) . reagovat
Pondělí 24. prosince 2012 v 19:41 ® mazar

Ta je boží, leč trošku stará.

reagovat
Pondělí 24. prosince 2012 v 0:52 ® peta128 reakce na …
peta128

Mikyška>Máš pravdu,nějak vůbec nemám čas sledovat muziku a milenium jde úplně mimo mě.

reagovat
Pondělí 24. prosince 2012 v 0:44 ® Mikyška reakce na …
Mikyška

peta128> Fest funguje pořád. Snad je dvakrát do roka. Na jaře a na podzim a dělaj to snad v Miléniu.

reagovat
Neděle 23. prosince 2012 v 19:43 ® peta128 reakce na …
peta128

Mikyška>Tak to navím jestli tam hráli,ale palcát samozřejmě znám,abych pravdu řekl tak ani nevím jestli festák ještě funguje:-| .

reagovat
Sobota 22. prosince 2012 v 0:06 ® Mikyška
Mikyška
Když už se tu řešej změny na postech zpěváků. Tak změna na tomhle postu je nejvíc viditelná a diskutovaná. Kolikrát se změní obsazení u nástrojů a nikdo neřekne ani popel. Za mě třeba Arakain s Alešem byl dobrej. Hlavně starý věci. Novější už trochu ztráceli šťávu. Za Koláře se mi to moc nelíbilo a teď co je tam Honza udělal Arakain hodně velkej posun a má to podle mě koule. Jinak když už tu byl i ten dívčí zpěv co si dát něco z domácí scény? nebo reagovat
Pátek 21. prosince 2012 ve 23:58 ® Mikyška reakce na …
Mikyška
peta128> Nehráli ty Atari Terror taky někdy na žižkáči? Kdysi sem na Žižkovo vraždícií pálcát festy jezdíval. Hlavně dokud bejvaly ještě v Čekanicích a pak ještě na mlejn. Ted už neni čas a ani s kym. Jako táborák asi budeš znát. Naposledy sem je viděl na živo kdy zpíval ještě Korba. reagovat
Úterý 18. prosince 2012 ve 20:40 ® peta128
peta128
A ještě něco z českých vod. reagovat
Úterý 18. prosince 2012 ve 20:26 ® peta128
peta128
Trošku HCéčka z emiriky taky neškodí. reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:56 ® Padis reakce na …
Padis

OBr>s tím Arakainem naprosto souhlasím po Alešově odchodu se Arakain hodně změnil.

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:27 ® OBr reakce na …
OBr

skwor> tak tam je to přece jasný, na Aleše nikdo nemá :-P

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:23 ® skwor reakce na …
skwor

OBr> Tohle bude jako u Arakainu, kde se i dneska vedou debaty, kdo ze zpěváků byl nej :-)

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:20 ® OBr reakce na …
OBr
Bigpista> já z Floor moc nadšenej nejsem, jediné pozitivum vidím v lepší vizáži, Anette občas vypadala, že právě vstala a zapoměla si převlíknout pyžamo. Moc mi tam teď nesedí: pokud to porovnám s Anette: tak fakt nic moc. Uvidíme dál, když mají jistou zpěvačku, tak pak ty skladby sednou fajn. Já byl na koncertě v roce, kdy vypadla Tarja, Anette moc dobře odzpívala novinky, ale ty starý věci prostě patřily jinými hlasu. Stejný to vidím tady… reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:03 ® nnnap
nnnap

já jsem si pouštěl prakticky jenom poslední 2 cedla. Asi nejvíc to předposlední. Jo, v tom předposledním jsem se dost našel.

Hele a todle tady nikdo neposlouchá?

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 21:00 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

peta128> Ale vo tom žádná, to taky můžu…

skwor> Anette mě neurážela, navíc to poslední album považuju za VELMI dobré. Tahle nová/dočasná je hodně univerzální. Perfektně odzpívá jak nové tak i staré věci…

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 ve 20:53 ® skwor reakce na …
skwor

Bigpista> Mě se líbila Anetta (byl jsem asi jeden z mála), ten civilnější projev se mi zamlouval víc než opera.

No a teď jsem se dozvěděl, že březnový Sabaton + Eluveitie se stěhuje do větší haly na výstaviště, to bude kotel :-)

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 v 19:40 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

peta128> Jo to se dá…

reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 v 18:16 ® peta128 reakce na …
peta128
Bigpista>Nightwish nemusím,vůbec tyhle severský kapely,ale to je můj problém,jediná severská kapela kterou mám rád je reagovat
Pondělí 17. prosince 2012 v 18:05 ® Bigpista
Bigpista
Metalové duše, co říkáte na Nightwish a nedávnou změnu u mikrofonu? reagovat
Neděle 16. prosince 2012 ve 22:04 ® peta128
peta128
Když se tu řeší ta hudba tak mě by třeba zajímalo jaký máte názor na videoklipy?Český klipy snad ani nekomentuju,neb si nepamatuji klip který by mě oslovil,možná se mýlím ,ale nemůžu si pomoct a najít klip kterej má aspon nějakou hodnotu z pohledu diváka.Mě se třeba líbí tohle reagovat
Neděle 16. prosince 2012 v 19:23 ® Mikyška
Mikyška
skwor> Dřív sem hodně jezdil po koncíkách a festech. Ted už na to nějak neni čas. Často našim cílem byly skupiny takovehodle ražení. reagovat
Neděle 16. prosince 2012 v 19:18 ® Mikyška
Mikyška
skwor> Jo. Tohle je klasa. Ty rocopery beru jako takový spestření. Jinak když zavzpomínám na kapelky co tu dřív hrávali. Třeba reagovat
Neděle 16. prosince 2012 v 19:15 ® Chorchus
Chorchus
nnnap> ať je po tvém, tedy gejša, ale kur..sky dobrá. Já su odkojené na AC/DC a proto staříky odkládám a idu na něco jednoduššího : reagovat