Vyhledávání
Filmy a hudba
3.11.2012 | MIG-35 | 65.266 zobrazení | 868 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. prosince 2012 v 19:03 ® nnnap reakce na …
-
Chorchus> to se řekne slušně gejša.
reagovatPrý stará paní z ásie.
- Neděle 16. prosince 2012 v 19:00 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap> jj, je to ale sfinsky chytlavé, pustil jsem si celý konzert a přidal k tomu skleničku starého kurvo asie.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 18:52 ® nnnap
-
Dyť píšu- nedostatečně, zbytečně a geniálně. U této věci žádná jiná kategorie prostě není.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 18:44 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap> vycházím tedy z železné logiky, nejhůř to zpívám a hraju já (falešně) – jsem geniální.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 18:41 ® nnnap reakce na …
-
Chorchus> to je v pohodě. Akorát by se u toho ti staříci nemuseli nudit. Já jsem je ještě nikdy neviděl to zazpívat s chutí. Teda Gilmoura stopro nikdy. To je ale celkem pochopitelný.
reagovat
Todle navíc není otrocký cover. Ta paní tam dává hodně ze sebe. Já tam slyším něco jiného. Když si chci pustit špatný comfortably numb, tak si ho pustím v originále. To je na té písničce geniální. Nejhůř je podávána autory samými. To se dá zahrát jenom nedostatečně, pak zbytečně- to je na úrovni originálu a pak skvěle. To je nad originál. Proto je to geniální song. - Neděle 16. prosince 2012 v 17:50 ® Chorchus reakce na …
-
nnnap> se vší uctou k dámě, já to mám radšejc od jednoho staršího pána, p. Gilmour se jmenuje. Nebo když to spívají oba staříci dohromady.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 14:51 ® sus1 reakce na …
-
skwor> Copak fotku, ale popíjel si s ním někdy ??nestíhal jsem.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 13:57 ® skwor reakce na …
-
sus1> S Alešem mám fotku taky, stejně tak s Honzou Toužimským. Kolář mi jako jediný ze zpěváků Arakainu chybí do sbírky
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 13:51 ® sus1
-
Nevim, proč odkaz zase nejde( neni poprvé ),tak …
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 13:44 ® sus1 reakce na …
-
skwor> Jj,Brichta,Kolář,… dobře se s nima sedí a povídá.
http://sus1.rajce.idnes.cz/…a_6.10.2011/#…
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 ve 13:00 ® skwor reakce na …
- Mikyška> Jo, Honza je Pan zpěvák. Jenom mám radši než ty rockopery tohle reagovat
- Neděle 16. prosince 2012 ve 12:45 ® IVO reakce na …
-
nnnap> co na to asi Roger Waters ??? Ale paní to jde slušně za prstama – to se musí nechat. A z hrdla se taky linou zajímavé tóny. Velmi solidní .
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 1:05 ® Mikyška reakce na …
-
Mikyška> Nevim proč ale první pokus nevyšel.
reagovat - Neděle 16. prosince 2012 v 1:04 ® Mikyška reakce na …
- Mikyška> reagovat
- Neděle 16. prosince 2012 v 0:55 ® Mikyška reakce na …
- nnnap> Momentálně hlasim dopito Pálava od Krista, pozdní sběr, rok 2008 a nějaký ty placky to taky nachytalo. Jinak nemám důvod zkoušet jiná vínka než ta Moravská. A jelikož je to tu i o kultuře tak za sebe můžu doporučit toto. živo mazec. Navíc Honzu Toužimskeho znám ještě z dob kdy hrál a zpíval v Jistebnické skupině Simon.http://bandzone.cz/simon reagovat
- Sobota 15. prosince 2012 ve 23:27 ® noba reakce na …
-
nnnap> já se právě necházím v alpském městečku Nauders a piju nejaký prapodivný rakouský
reagovat. ale co?
- Sobota 15. prosince 2012 ve 21:35 ® _Beny reakce na …
-
David Havlíček> To je good, můžeš se těšit na další 2 pokračování v příštích letech
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 21:12 ® nnnap reakce na …
-
David Havlíček> ta paní tady byla 4 minuty s námi a 4 minuty je úplně mimo sluneční soustavu. Chtěl bych tam někde být s ní. Chtěl bych jí v tu chvíli dělat měsíc. V dobrém jí závidím a dokážu si to užít i s ní, doma.
Kuwa na tý moravě, když se trefíte do vína, je lepší jak celá francje, itoška a spol. Umíte kluci tam.
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 20:53 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> albánský koňak. http://www.winex.cz/…y-skenderbeu
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 20:44 ® HaD reakce na …
-
nnnap> zážitek, který jsi mě nyní poskytl mě nutí podívat se, kde se u nás dnes večer hraje. Dostal jsem kulturní hlad.
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 20:41 ® HaD reakce na …
-
_ANTRAX> tak fajn to bylo
reagovatlíbilo!
- Sobota 15. prosince 2012 ve 20:36 ® OBr reakce na …
-
Fryw> no, tak toho mám ještě půl lahve, první půlku jsem dal loni na horách a druhej den jsem zanechal na kapitalistické sjezdovce německého Javoru několik nesmazatelných stop
reagovat…asi mi nesedl ten horskej vzduch, nebo co…
- Sobota 15. prosince 2012 ve 20:28 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> su mimo. Přibliž- barvu, vůni, chuť, tedy jestli to jde.
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 20:13 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> Gjergj Kastrioti Skënderbeu, prý 2006
reagovat - Sobota 15. prosince 2012 ve 20:02 ® nnnap
-
co pijem, přátelé?
Já močím ret svůj a po půnebí rypáku svého válím Šadoné 2006, pozdní sběr, zlatá medajla, ležením ve sklepu mém do naprosté dokonalosti vypilovaný doušek. Nedám. Trhněte si. A pustím si k tomu a budu tiše závidět té paní. Protože, jestli si něco nekoupíme za peníze, tak je to cizí vnitřní prožitek. A tédle paní ho závidím a přeji, samozřejmě. reagovat - Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:43 ® HaD reakce na …
-
jasan
reagovatTak já letím!
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:42 ® _Beny reakce na …
-
David Havlíček>
reagovatTak si to užijte, snad budete příjemně překvapení. A asi lepší bude, když od toho nebudete očekávat příliš, to by pak nemuselo splnit vaše očekávání. Nechte se prostě překvapit
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 20:22 ® HaD
-
Půjdu za chvíli se synem
reagovat - Čtvrtek 13. prosince 2012 v 17:53 ® skwor
-
Na Hobita zajdu, Pán Prstenů byl jeden z mála filmů, co se vyrovnal knižní předloze (což se o Harry Potterovi nedá říct ani náhodou). No a pokud jde o hudbu, tak se vrátila kapela Lucie
reagovat - Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:27 ® _Beny
-
Jo to určitě, je to ten samej svět jako Pán prstenů, akorát jinej příběh a nový postavy. Střídaly se tam dialogy s akcí, takže člověk se u toho za mě nenudil. A taky to všechno podtrhovala skvělá muzika. Jinak v kině sem nebyl asi rok nebo 2.
reagovat