Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 65.270 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:08 ® HaD reakce na …
HaD

_ANTRAX> Pán prstenů mě bavil. Předpokládám, že tohle by mohlo taky :-)

reagovat
Čtvrtek 13. prosince 2012 v 16:03 ® _Beny reakce na …
_Beny

Určitě zajdi jestli ti tenhle druh filmu nevadí. Je tam plno výbornejch efektů a trikovejch záběrů, jsou tam taky vtipný pasáže. Do toho úžasná přírodní scenerie Nového Zélandu…krása. Tenhle film je 1. z budoucí trilogie Hobbit…

reagovat
Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:48 ® HaD reakce na …
HaD

_ANTRAX> Tak to jsi mě navnadil a asi vyrazím do kina :-)

reagovat
Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:43 ® _Beny
_Beny

A trocha starý klasiky.....

reagovat
Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:23 ® _Beny
_Beny

Záznam koncertu Red Hot Chili Peppers v Praze 27.8.2012

Užil jsem si to bájeně. Do Edenu na ně přijelo 24 000 lidí. :-)

reagovat
Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 14:15 ® _Beny
_Beny

Dneska jsem byl na premiéře filmu Hobbit: Neočekávaná cesta. Musim říct, že film se poved. Příběh fimu se odehrává 60 let před trilogii Pán prstenů.

reagovat
Středa 12. prosince 2012 ve 22:53 ® peta128
peta128
reagovat
Středa 12. prosince 2012 ve 22:49 ® peta128
peta128
Tohle je jediná tuc tuc kapela,která za to stojí za to.Dobrou noc. reagovat
Pondělí 10. prosince 2012 ve 20:21 ® Char reakce na …
Char

nnnap> škoda že neukazujou pouštění candátů, střih – bum po palici a jede se dál :-)

reagovat
Neděle 9. prosince 2012 ve 13:51 ® nnnap
nnnap
pořád se tu řeší candáti, tak tady jsem si dobře „zachytal“. Pro ty, kdo vládnou lidským jazykem. Kdo umí akorát zbytečnosti typu angličtina, maj smolíka. Ani si to nepouštějte. Normálním lidem příjemný poslech. reagovat
Pátek 7. prosince 2012 ve 21:12 ® Martin Mošna
Martin Mošna
reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 1:46 ® džigit reakce na …
džigit> reagovat
Pátek 7. prosince 2012 v 1:39 ® džigit

na dobrou noc…

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 21:03 ® OBr reakce na …
OBr

skwor> jo, zapoměl jsem to dopsat a už nestihnul editaci… kdo zná, ten ví, že to je ze stejnýho hnízda ;-)

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 20:46 ® skwor reakce na …
skwor

OBr> To jsi do toho výčtu songů přimíchal i Edguy :-D Ale to je Tobias taky, takže to je fuk :-)

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 20:39 ® nnnap reakce na …
nnnap

OBr> taky si řvu za volantem:->

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 20:35 ® OBr reakce na …
OBr

nnnap> Avantasiu jsem si zakázal pouštět v autě… moc to prožívám a riziko kolize je pak velké. Speedhoven, Vain Glory Opera, Dragonfly, King Of Fools, Fucking With Fire…

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2012 v 19:54 ® nnnap
nnnap

a zde hlava toho hudebního sdružení Tobias Sammet

člověk, který mne tímto projektem potěšil moc. Zde si můžete pustit ochutnávku jeho tvorby.

http://www.tobiassammet.com/eng/videos.php

reagovat
Čtvrtek 6. prosince 2012 v 19:25 ® nnnap
nnnap
hrnu tak ty cedla ze stolu, jo abych se za něj ještě vlezl a jakási pocitovka mi neznámá se na mne kouká. Prý Amazonas call. Absolutně nevím, kde se vzala, ale po přehrání 3 písniček je mi jasné, proč VELIKÉMU hrabe. Taky by mi hrabalo. Prostě to letělo z picí a spravuju si chuť tímdle. Jedna z mých oblíbených a jeden z mých preferovaných hlásků. Michael Kiske. Zde v nedotovaném projektu, kroužek uměleckých hudebních činností, zde zvaný, v kódu NATO, AVANTASIA! reagovat
Středa 5. prosince 2012 ve 21:05 ® HaD reakce na …
HaD

nnnap> pokud se Ti to líbí, najdu další. Kluci jsou fakt šikovní a Tábor obecně je kulturou prošpikován :-)

reagovat
Středa 5. prosince 2012 ve 21:04 ® HaD reakce na …
HaD

Fryw> :-D

reagovat
Středa 5. prosince 2012 ve 20:31 ® nnnap reakce na …
nnnap

David Havlíček> normálně jsem dostal hlad. Du poobědvat. Do obchodu by měl chodit člověk syt. Vypadá to, že i na chytej do rubriky Kultura.:-)

Jo a to víno- dneska to odskáče stylově asi nějaké červené.

reagovat
Středa 5. prosince 2012 ve 20:31 ® Fryw reakce na …
Fryw

David Havlíček> já myslel, že táborská kultura je tohle

reagovat
Středa 5. prosince 2012 ve 20:07 ® HaD
HaD
Trocha Táborské kultury. Zajímavost: tahle kapela má/měla zkušebnu ve sklepě v domě, kde jsem asi 15 let žil. A v tom sklepě jsme měli kotel a chodil jsem povinně přikládat :-) reagovat
Středa 5. prosince 2012 v 19:15 ® skwor reakce na …
skwor

Kazan> Teď někdy (snad v pátek) mají v Praze koncert k 50 letům kapely. Nejmladší už nejsou :-)

reagovat
Středa 5. prosince 2012 v 18:53 ® Kazan reakce na …

skwor> ty ještě hrajou? tahle grupa to byla hitovka maďarů na vojně a ještě Edda Muvek či jak se to psalo

reagovat
Středa 5. prosince 2012 v 17:59 ® skwor
skwor
reagovat
Středa 5. prosince 2012 v 11:55 ® OBr
OBr
tak zkusím, jestli funguje to vložení videa, jak psal revoke: reagovat
Pondělí 3. prosince 2012 v 17:14 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Co takle Teče tudy řeka…Je to s Bredem Pittem.Je to o muškařine ale celé sem to nevyděl.

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 18:41 ® OBr
OBr

Fryw> než se to rozjelo, tak mi v tom tichu zrovna začal hrát Finntroll, sem si říkal, že bych to měl přece znát :-) …je to na mě drobet tvrdší, ale dám tomu ještě šanci, mám u sebe vypozorováno, že co se mi na první poslech nepozdává, do toho se postupně časem dostanu a pak už nechci opustit …

reagovat