Chytej.cz

Filmy a hudba necteno

3.11.2012 | MIG-35 | 65.266 zobrazení | 868 odpovědí

Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 28. listopadu 2012 v 18:35 ® Fryw reakce na …
Fryw
OBr> Je to taková hutná hudba. Vstřebávám ty nástroje a text jen jako melodii. Taky mi teda nevadí že nevím o čem zpívají. Ale někam na chatu k táboráku by šlo i tohle – reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 18:22 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> prý je to folk-metal, ale od toho jsou akademici, aby nad tím debatovali… já tomu říkám „chlast-metal“ poněvadž se při tom skvěle sedí a popíjí, nic co by mě nutilo přemýšlet nad smyslem slov(od toho mám jiné), jen sedět na pořádným dřevěným špalku u ohně a nechat působit ;-)

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 18:00 ® Fryw reakce na …
Fryw

nnnap> No to bude hutny dilko. Dneska od rána „tvořím“ a až to všechno dopíšu a pošlu, tak budu na nějakej takovej snímek zralej

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:59 ® Fryw reakce na …
Fryw

OBr> Z toho si nic nedělej. Ja se taky marně domáhám vtupu zdarma na myslivecky plesy a akce, a nakonec to musi zaplatit, byť bych tam měl mit vzhledem k přijmení vstup zdarma a ještě s poklonou :-D

Písnička zní hodně dobře. Dík za inspiraci, dám do záložek. A tady ten styl je teda co? Folkmetal?

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:49 ® nnnap reakce na …
nnnap

Fryw> jinak, po shlédnutí dalšího odkazu na trajler, už sjíždím The Holy Mountain:->

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:47 ® OBr reakce na …
OBr
Fryw> já být jenom posluchač, až později jsem zjistil, že poslouchám folk metal, viking metal ..ale jako metálista se vůbec necejtím, navíc ani nedostanu slevu, když ukážku občanku na koncertě Aleše Brichty :-(( … Tak na zdraví: reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:41 ® nnnap reakce na …
nnnap

Fryw> má dobrou vrtačku:-D

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:32 ® Fryw reakce na …
Fryw
nnnap> když muž stroj tak tetsuo, ale asi pro náročného diváka , na takové klidné zimní večery. reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:30 ® Fryw reakce na …
Fryw

OBr> ensiferum mě právě k takové hudbě přivedlo. Nechci říkat k metalu, protože tato oblast je pro mě španělská vesnice, tak bych nerad špatně označil nějaký žánr.

Ten link, to bych si tam dokázal představit, ale asi bych po tom festivalu moc zrelaxovanej nebyl :-)

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:16 ® OBr reakce na …
OBr

Fryw> neříkám nic, jen poslouchám, pro sever mám dost velkou slabost… si říkám, že tohle http://www.70000tons.com/ by byla vhodná relaxace pro mě :-)

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:07 ® nnnap reakce na …
nnnap

Fryw> pro mne jedlý. Je to folk protlačenej přes distoršny. Textík přiměřenej, jo, dobrý.:->

reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 17:04 ® nnnap
nnnap
tady ta mjuzik z Pěst na voko. Je to přeneseně, ale pocit mám přesný. A to je prosím rok? reagovat
Středa 28. listopadu 2012 v 16:58 ® Fryw
Fryw
Jsem nikdy takovymu stylu hudby neholdoval, ale tohle se mi libi. Co na to říkáte? reagovat
Středa 28. listopadu 2012 ve 13:50 ® 
Tak zajtra Brno len dúfam,že znovu nezrušia koncert:) reagovat
Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:50 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> a že to ozzymu jde.:-D To byl ještě pěkný, slušný chlapec. Vegetarián:-D

reagovat
Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:48 ® džigit reakce na …

nnnap> správný rocker je třepač,no ni? :-)) divaš na „Cibulu“? bude vyvrcholení :-D

reagovat
Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:46 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> přemýšlím, kdes přišel k těm třepačům hlav :-))

reagovat
Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:42 ® džigit reakce na …

nnnap> :-O

reagovat
Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:02 ® nnnap
nnnap
džigit> tak tys byl taky v paříži 1970? reagovat
Úterý 27. listopadu 2012 v 18:11 ® MIG-35
MIG-35
Táák holátka, aby ste mi tu neusli…

Pár starších kousků. A co vy na to??? :->

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 22:58 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

OBr> Jo.. Trochu z Fancie znam jen retaň. Je tam fajn. Tak sme si aspoň připoměli pohodu. ;-)

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 22:11 ® OBr reakce na …
OBr

MIG-35> ..paráda! Dostal jsem chuť na Francii.. takže s nostalgií kouknu na fotky z Provence, k tomu snad najdu nějaký zatoulaný cote du rhone a z večera zase nic nebude ;-)

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:56 ® nnnap reakce na …
nnnap

Luban> já beru tu karvinskou verzi a hlavně hlas toho amíka.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:50 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35
OBr> Hta francouština mi pripoměla kapelku co uh sem dlouho nedával. Takže dík. ;-) reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:47 ® OBr
OBr
nnnap> pokud ženská se zajímavým osudem a skladbami, které jsou i k zamyšlení, pak bych za sebe volil tuhle vrabčici: reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:42 ®  reakce na …
nnnap:Neni to špatné,ale trochu vykrádačka reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:33 ® nnnap reakce na …
nnnap

Luban> dej si mezerník před vložením odkazu

Taky to žeru.

Hele tady odkaz na jednoho klučinu z Karviné, kterého po očku sleduji. Po pravdě, docela z něho uchcávám. http://bandzone.cz/…ernetproject

Skladba Eternity's void. Pokud se bude líbit, klidně si pusťte ostatní.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:17 ®  reakce na …
nnnap:Dnes ráno cestou na ryby som vyhrabal v aute jedno staré cd a už viem,čo budem počúvať zajtra po ceste do práce: reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:14 ® MIG-35
MIG-35

nnnap> Jo já jeden čas ujížděl na http://www.csfd.cz/…ni-zabijaci/ a jak říkáš, vždy sem tam něco novýho našel. Takže na kapři s Mozartem jo? Hmm tak příště beru k vodě džůbox a něco jim nandam. :-)) S rádiem je to voser! Ať naladíš co naladíš furt slyšíš to samý.

reagovat
Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:02 ® nnnap
nnnap

Luban> tak to mne těší. Já rádia neposlouchám. Vozím si v autě transmitr a valím na sebe z flešky tuny a tuny toho svého. Prakticky zlaté rádio s přepalem :-D Ale auto si nestěžuje. Kapry jsem si tak nahnal ke svému břehu, páč příjezd byl z druhé strany, prostě jenom samá pozitivní věc, na hudbě.

reagovat