Vyhledávání
Filmy a hudba
3.11.2012 | MIG-35 | 65.266 zobrazení | 868 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. listopadu 2012 v 18:35 ® Fryw reakce na …
- OBr> Je to taková hutná hudba. Vstřebávám ty nástroje a text jen jako melodii. Taky mi teda nevadí že nevím o čem zpívají. Ale někam na chatu k táboráku by šlo i tohle – reagovat
- Středa 28. listopadu 2012 v 18:22 ® OBr reakce na …
-
Fryw> prý je to folk-metal, ale od toho jsou akademici, aby nad tím debatovali… já tomu říkám „chlast-metal“ poněvadž se při tom skvěle sedí a popíjí, nic co by mě nutilo přemýšlet nad smyslem slov(od toho mám jiné), jen sedět na pořádným dřevěným špalku u ohně a nechat působit
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 18:00 ® Fryw reakce na …
-
nnnap> No to bude hutny dilko. Dneska od rána „tvořím“ a až to všechno dopíšu a pošlu, tak budu na nějakej takovej snímek zralej
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 17:59 ® Fryw reakce na …
-
OBr> Z toho si nic nedělej. Ja se taky marně domáhám vtupu zdarma na myslivecky plesy a akce, a nakonec to musi zaplatit, byť bych tam měl mit vzhledem k přijmení vstup zdarma a ještě s poklonou
Písnička zní hodně dobře. Dík za inspiraci, dám do záložek. A tady ten styl je teda co? Folkmetal?
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 17:49 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> jinak, po shlédnutí dalšího odkazu na trajler, už sjíždím The Holy Mountain
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 17:47 ® OBr reakce na …
- Fryw> já být jenom posluchač, až později jsem zjistil, že poslouchám
folk metal, viking metal ..ale jako metálista se vůbec necejtím, navíc ani
nedostanu slevu, když ukážku občanku na koncertě Aleše Brichty
… Tak na zdraví: reagovat
- Středa 28. listopadu 2012 v 17:41 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> má dobrou vrtačku
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 17:32 ® Fryw reakce na …
- nnnap> když muž stroj tak tetsuo, ale asi pro náročného diváka , na takové klidné zimní večery. reagovat
- Středa 28. listopadu 2012 v 17:30 ® Fryw reakce na …
-
OBr> ensiferum mě právě k takové hudbě přivedlo. Nechci říkat k metalu, protože tato oblast je pro mě španělská vesnice, tak bych nerad špatně označil nějaký žánr.
Ten link, to bych si tam dokázal představit, ale asi bych po tom festivalu moc zrelaxovanej nebyl
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 17:16 ® OBr reakce na …
-
Fryw> neříkám nic, jen poslouchám, pro sever mám dost velkou slabost… si říkám, že tohle http://www.70000tons.com/ by byla vhodná relaxace pro mě
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 17:07 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> pro mne jedlý. Je to folk protlačenej přes distoršny. Textík přiměřenej, jo, dobrý.
reagovat - Středa 28. listopadu 2012 v 17:04 ® nnnap
- tady ta mjuzik z Pěst na voko. Je to přeneseně, ale pocit mám přesný. A to je prosím rok? reagovat
- Středa 28. listopadu 2012 v 16:58 ® Fryw
- Jsem nikdy takovymu stylu hudby neholdoval, ale tohle se mi libi. Co na to říkáte? reagovat
- Středa 28. listopadu 2012 ve 13:50 ®
- Tak zajtra Brno len dúfam,že znovu nezrušia koncert:) reagovat
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:50 ® nnnap reakce na …
-
džigit> a že to ozzymu jde.
reagovatTo byl ještě pěkný, slušný chlapec. Vegetarián
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:48 ® džigit reakce na …
-
nnnap> správný rocker je třepač,no ni?
reagovatdivaš na „Cibulu“? bude vyvrcholení
- Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:46 ® nnnap reakce na …
-
džigit> přemýšlím, kdes přišel k těm třepačům hlav
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:42 ® džigit reakce na …
-
nnnap>
reagovat - Úterý 27. listopadu 2012 ve 22:02 ® nnnap
- džigit> tak tys byl taky v paříži 1970? reagovat
- Úterý 27. listopadu 2012 v 18:11 ® MIG-35
- Táák holátka, aby ste mi tu neusli…
Pár starších kousků. A co vy na to???
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 22:58 ® MIG-35 reakce na …
-
OBr> Jo.. Trochu z Fancie znam jen retaň. Je tam fajn. Tak sme si aspoň připoměli pohodu.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 22:11 ® OBr reakce na …
-
MIG-35> ..paráda! Dostal jsem chuť na Francii.. takže s nostalgií kouknu na fotky z Provence, k tomu snad najdu nějaký zatoulaný cote du rhone a z večera zase nic nebude
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:56 ® nnnap reakce na …
-
Luban> já beru tu karvinskou verzi a hlavně hlas toho amíka.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:50 ® MIG-35 reakce na …
- OBr> Hta francouština mi pripoměla kapelku co uh sem dlouho nedával.
Takže dík.
reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:47 ® OBr
- nnnap> pokud ženská se zajímavým osudem a skladbami, které jsou i k zamyšlení, pak bych za sebe volil tuhle vrabčici: reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:42 ® reakce na …
- nnnap:Neni to špatné,ale trochu vykrádačka reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:33 ® nnnap reakce na …
-
Luban> dej si mezerník před vložením odkazu
Taky to žeru.
Hele tady odkaz na jednoho klučinu z Karviné, kterého po očku sleduji. Po pravdě, docela z něho uchcávám. http://bandzone.cz/…ernetproject
Skladba Eternity's void. Pokud se bude líbit, klidně si pusťte ostatní.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:17 ® reakce na …
- nnnap:Dnes ráno cestou na ryby som vyhrabal v aute jedno staré cd a už viem,čo budem počúvať zajtra po ceste do práce: reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:14 ® MIG-35
-
nnnap> Jo já jeden čas ujížděl na http://www.csfd.cz/…ni-zabijaci/ a jak říkáš, vždy sem tam něco novýho našel. Takže na kapři s Mozartem jo? Hmm tak příště beru k vodě džůbox a něco jim nandam.
reagovatS rádiem je to voser! Ať naladíš co naladíš furt slyšíš to samý.
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 21:02 ® nnnap
-
Luban> tak to mne těší. Já rádia neposlouchám. Vozím si v autě transmitr a valím na sebe z flešky tuny a tuny toho svého. Prakticky zlaté rádio s přepalem
reagovatAle auto si nestěžuje. Kapry jsem si tak nahnal ke svému břehu, páč příjezd byl z druhé strany, prostě jenom samá pozitivní věc, na hudbě.