Vyhledávání
Filmy a hudba
3.11.2012 | MIG-35 | 65.266 zobrazení | 868 odpovědí
Vzhledem k tomu, že se nám nějak prodloužila noc se pekelně nudim. Nemá to s rybama nic společnýho, ale co… Pište na co koukáte, co posloucháte! Prostě pokec o tom co si dáváte ve volnym čase.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:52 ® reakce na …
-
nnnap:Ako to tu tak sledujem,my dvaja by sme si po hudobnej stránke asi rozumeli.Ja som bol síce koncom minulého storočia ovplyvnený hlavne death a doom metalom,ale čím som starší,tak sa stále radšej vraciam ku klasike…No a k tomu „Hey Joe“,večná škoda,že ju prepaľujú na rádiu HEY,ináč by som s nej tu mal veľkú radosť.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:52 ® nnnap reakce na …
-
MIG-35> těžko dneska někdo něco nového sestříhal a dá do oběhu.
reagovatJe to furt dookola se tím krmit. U těchto filmů to dám. Vždy si tam najdu nějaký pěkný kousek. Jo, je to vo hovnech, ale co není.
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:48 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Njn jenže já to uh viděl… To mam dokonce na originál dvd. První mi avilo moc a viděl sem víckrát. U druhýho je dobrej konec.
reagovatNepotřebuju nutně animé bo film dle komixu. Co nějaká fajn komedie?
Mam rád Sandlera, ale s nim sem viděl snad všecko. Voser, že se teď netočí nic pořádnýho. Anime mam 1tb a pár let sem nečuměl na nic jinýho. Chce to trochu změnu.
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:42 ® nnnap reakce na …
-
MIG-35> no, když seš na ty vomalovánky, tak já ujíždím na těchto http://www.csfd.cz/…esto-hrichu/
nebo včera šlo něco formou podobného. http://www.csfd.cz/…u-thermopyl/
Oceňuji vnější formu, to, že se někdo s tím tak sere. Dělá to pro mne. Jinak paradoxně komiks nečtu. Už.
Obsah, sdělení, na to já kašlu. Já mám svých názorů dost na to, abych konzumoval cizí moudra.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:28 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Hmm zase laťka moc vysoko!
reagovatZ tý doby špička. A dost hudby! Co mi přihrát nějakej fajm filmeček na večír??
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 20:21 ® nnnap
-
přihodím tady jednu paní, po kerý se mi moc stýská. Numero uno v ženským vokále u mne. Janis Joplin.
Stravitelná ochutnávka neznalým. Škoda ji.
Jo, je to vykopávka. Ale znáte lepší ženský vokál? Nějakou, která by se přiblížila alespoň na 100 světelných let? Sem s ní.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 18:10 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> jo, já můžu. Ale jak to byla ve své době moderní muzika, tak dneska se takové mnohočetné ansábly už neuživí. Z tehdy moderní hudby se stala klasickou k určitým příležitostem a tam si místo podrží. Společenské, slavnostní události, plesy, tam kde je třeba selektovat chudé duchem…Ale je to trochu navoněný jazz. Pro mě je jazz více o emocích, příbězích. Rád se podívám na techniku hry sólových hráčů jazzu, páč není svobodnější vyjádření pro muzikanta, jak jazz.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 16:37 ® Fryw reakce na …
- nnnap> ahoj. Třeba reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 v 16:09 ® MIG-35 reakce na …
-
džigit> Jo a začneš hulit…
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 15:29 ® nnnap reakce na …
-
Fryw> zdravím, hoď odkaz na nějaký konkrétní kousek. Já můžu. Ale nějaký velký orchestry nekonzumuju. Spíš kapely.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 15:14 ® nnnap reakce na …
-
džigit>
, jo, jsou vohozený jako nějaký kaprtím
Moc nechybí a mohlo to být v normální kolekci na současným veletrhu.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 15:03 ® džigit reakce na …
-
MIG-35> na to kliknu a otevřu Pandořinu skřínku,viď?
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 14:40 ® MIG-35 reakce na …
- džigit> Zhulenci sjíždí tohle
Aspoň ty co znam… A máš to jako bonus i s textem, abys věděl o čem pějouůůůů
A nahláás reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 14:24 ® džigit reakce na …
-
kamos007> to se može pustit do hlavy akorát totální zhulenec! SHIT
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 13:44 ® kamos007
- reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:42 ® džigit reakce na …
-
nnnap> kujwa,ale sem se zaposlouchal
reagovatKdyž už jsem tak koukal na ten jejich „outfit“,vzpomněl sem se na fajne stranečky http://www.outfit4events.cz/…lobouky-c-41 tam by si vybrali
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:22 ® MIG-35 reakce na …
- nnnap> Přesně! Pohřeb má bejt rozloučení s néboštikem… Tady to
berou moc vážně a truchlivě. To mi neba, proto se tý slávy neučastnim.
Ani na svůj pohřeb nepudu.
Jo mladej tan je kojenej Ramsteinama a tuhle pouštim ženě…
reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:21 ® nnnap reakce na …
- džigit> já folk nabíral spíše v takové podobě. Je to pro mne jedna z věcí, která se mi nějak zažrala pod kůži a i když už jsem to neposlouchal dobrých hodně let, tak si vybavuji, jak na mne muzikantsky působila. Když nad tím přemýšlím, tak patří do mojí top2 spolu s Stairway To Heaven z té doby. Hier reagovat
- Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:20 ® Fryw
-
A co nějakej jazz? Glenn Miller ujde, ne?
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 ve 12:07 ® džigit reakce na …
-
nnnap> no ja nechal tatovi zahrat „papirove boty“,tuš coby no ni.
reagovat
Lepši jak grupa štyr fidlajicich farařuNa tym by mně pak sralo,že neuvidim ksichty truchlicich
- Neděle 25. listopadu 2012 v 11:59 ® nnnap reakce na …
-
džigit>
reagovatHele, jedno je jasný, mi na funuse nebude hrát žádný vorchestr, ale poctivá rocková štyrka!
- Neděle 25. listopadu 2012 v 11:55 ® nnnap
-
včil za mnou dovalil kluk jak velká voda, hrne se to do dveří až je málem vyvrátil a že prý, tati, to musíš hrát! Jsem trpěliv a zvědav, co z kluka vypadne. To mi o něm řekne více jak paní učitelka.
Představ si, že to je toto. Kluk 10 roků.No tak mám zas co hrát. Souhlasím s jeho výběrem. A vůbec to nebolelo.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 11:54 ® džigit
-
Člověk by řekl,že rybáš jde spíše dohromady s nějakou country,či folk a ono zatím třepači hlav
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 11:40 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Jo to cos vyjmenoval se dá! Přesně Bítls so takový moc sladký a líbivý… A i Hendrix jako koření se dá.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 10:40 ® nnnap reakce na …
-
MIG-35> hendrix je nástrojová ikona. Něco jako povinná četba pro kejtrysty. Pak jsou samozřejmě kytaroví burani, co si vystačí se svým. Ale taky se jím nekrmím denně. Používám pouze jako koření nebo očistec. Je spousta dobrý muziky. Já bítls moc neposlouchal. Na to nejsem ještě tak starej. To šlo mimo mne. Takový pro holky. V té době raději slade, nazarety, tenkou lízu. Kdo potřeboval bítls, když tu byly párply, kissy, cepelíni, sabati, presly, D kleš, flojdi, ejsídísí, zízí top, urijáši, paní Joplinová, swíti, rajnbou, blondý, sexpistols, … ..
Tady odkaz na to, co jsem před těmi sto léty poslouchal rozhodně častěji jak bítls. Bítls prakticky jenom z rádia.
olympic
reagovat - Neděle 25. listopadu 2012 v 9:44 ® MIG-35 reakce na …
- nnnap> Já věděl, že na tohohle mega trapiče proudu dojed…
Tohle já moc nemusim ni Doors, Bítls či jiný podobný. Jináč HNF byla svojí dobou pecka veliká. Škoda, že sem nezažil jejich koncert. Ale teď hrjou dost jinou muziku.
reagovat
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:32 ® nnnap reakce na …
-
MIG-35> slušnej kousek. Paráda.
Já jsem právě před chvílí zakončil své dnešní muzicírování s tímto pánem. Bez ohledu na text, pohlazení po muzikantské duši. Jednoduché. Kdo má kytaru a alespoň 3 prsty na levačce, můžete si zahrát s ním.
C G D A E
reagovat - Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:20 ® nnnap reakce na …
-
Luban>
reagovat, provokatér. Jinak omega na živo je fakt super. Letos můj nejlepší zážitek z živáče. Klávesy boží, kytara vysoký standard, mánička jak se patří, prostě špica.
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 22:09 ® MIG-35
- Tak sem prckovi pustil před spaním http://www.csfd.cz/…rneho-udoli/
v japanštině. I když tomu nerozuměl tak to hltal a stejně si z toho
něco odnese. Jooo pan Miyazaki umí!!! A tu máte něco na dobrou noc
reagovat
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 20:55 ®
- nnnap:Toto:D reagovat