Vyhledávání
Přívlačový prut
31.10.2012 | Martin Mošna | 18.243 zobrazení | 121 odpovědí
Chci si pořídit prut na přívlač, ale nevím jaký…
Mělo by to být spíše na smáčky atd.(převážně gumové nástrahy.) Takže něco jemného. Pro tu mou občasnou přívlač si představuji něco levného. Narážky si prosím nechte. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:26 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35> Bohužel sem to nepochopil
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:22 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> Co áš za kolovrat? Já normálně měnim z přívlačáku na fídr. No aspoň posílíš paži.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:19 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> Ten je moc velký…
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:18 ® Martin Mošna reakce na …
-
kubas>prut už je vyřešený..ale díky
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:43 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Tak zatím vláčej tím navijákem, co s ním feedruješ.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:38 ® kubas reakce na …
-
Martin Mošna> Čau, jestli chceš, tak mi doma leží nevyužitý tento prut: http://www.rybarske-centrum.cz/…-sc-210.html . Pokud máš o něj zájem napiš osobku
reagovat.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:01 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> jo vím je levný… ale myslím že na tu mou přívlač stačí…ja spíš chodím s feederem.Přívlačit budu jen občasně.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 19:53 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35> to sem už já no…ale ne nic zakládat nebudu… Ale poradit s navijákem to ne že?
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 19:53 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> No musí to být úžasný naviják, když stojí jako 2 Rapaly… Mimochodem – za 400 Kč ti v autorizovaném servisu naviják vyčistí a namažou.
Ano, na ložiskách záleží. Ale zdaleka ne tak na počtu jako na tom, jak jsou kvalitní a precizně usazená.
Jestli máš málo peněz, tak to letos dochytej s tím, co máš a pořiď si něco lepšího na jaře před zahájením.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 19:41 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> S těma bodama sem tě dávno prokouk…
reagovatAspoň bude čepička.
- Úterý 6. listopadu 2012 v 19:40 ® Martin Mošna reakce na …
-
MIG-35> neni třeba kouzelní slovíčko…a for to neni.kdyz založim noví tak budu mit bodíky
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 19:32 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> Ten prut je opravdu dobrý.Sám prodejce mě ho doporučil.Já mu vjeřím,docela se s ním znám.Potřebuji něco levnějšího. http://www.jrfish.cz/…heus-fd-4000 třeba neco takového.Protože budu ještě pár vjecí potřebovat.Má to 5 ložisek.Záleží tolik na Těch ložiskách?
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 19:17 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> A jaké požadavky na ten naviják máš – aspoň finanční?
Za mě toto:
http://www.adler-wft.cz/…PIN-GII-3000
Ale bacha, má jen jednu cívku, druhou bys musel doobjednat.
Jinak značka Byron není problém, taky od ní něco mám. Jenom doufám, že ten prut je opravdu dobrý.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 19:13 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> To je vydírání s tim novym forem?? Nebo je to for? Co takhle kouzelný slovíčko??
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 18:51 ® Martin Mošna
-
Dneska jsem si byl něco vyřídit v bance tak jsem zašel do rybářských potřeb a našel sem tam dobrý prut.Je to sice značka Byron ale ale je 270 dlouhý a gramáž je 3–12.a je za 850Kč.Ale nevím jaký naviják.Tak mi nějaký doporučíte nebo mám založit nové forum?
reagovat - Neděle 4. listopadu 2012 ve 13:23 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Vláčení s teleskopem nemá cenu komentovat
reagovat)
- Sobota 3. listopadu 2012 v 19:43 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Udrž své nervy na uzdě
reagovat.....
- Sobota 3. listopadu 2012 v 19:31 ® Jarda Š. reakce na …
-
troutkiller> S teleskopem Silstar ještě občas vláčím, když jdu na krátkou vycházku (při delším vláčení mě z něho pobolívají záda), kdy s sebou nechci tahat víc prutů, protože je hodně univerzální, takže můžu měnit různé typy a velikosti nástrah.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 14:45 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> Jo to pujde…Já se s tým prodavačem trošku znám…on má známého mého souseda…a v ryb.potřebách kde prodává s ním vždy pokecám…no tak ja se tam ještě kouknu..Tak to nejspíš bude dělený prut do těch 1O g.Jakou délku ješte nevím.Ted jdu k vodě…tak zas večer.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 12:55 ® jajco reakce na …
-
troutkiller>
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 ve 12:55 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>To jo
reagovat)Uvedeš do kmitu a pak jen držíš
)
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 12:27 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> To by byla pecka na smáčky ne!
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 10:02 ® troutkiller reakce na …
-
Kazan>Mám doma po dědovi teleskop Silstar starej asi 20 let.Tenkrát velká pecka ale dnes
reagovatMám ho jako památku protože chytat se na něj nedá.Když nahodíš tak se ti v ruce klepe ještě 5 minut než přejde do klidu
)
- Sobota 3. listopadu 2012 v 6:50 ® Kazan reakce na …
-
osprey> ža by vzpomínka, památka, nostalgie?
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 1:38 ® osprey reakce na …
-
Palushko> Samozřejmě, že existují i laminátové teleskopy. Dnes jsou to ty nejlevnější, dřív toho bylo víc. Jeden mi zůstal dodnes. Ani nevím, na co ho ještě mám.
reagovat - Sobota 3. listopadu 2012 v 1:30 ® Palushko
-
Martin Mošna> Teleskop ma jedinu vyhodu, da sa zlozit na relativne malu dlzku. Potom su uz len same fatalne nevyhody, hruby nemotorny blank, desna akcia, ubohe ocka, hmotnost, chabe vyvazenie… Vsetko to vychadza z filozofie teleskopu, proste pri tej konstrukcii sa to neda optimalne navrhnut. Inak aj ja som zacinal s teleskopmi, ale to boli casy ked delicky boli tazke hrube laminaty a do obehu sa zacal dostavat „zazracny“ material karbon, v zaciatkoch zastupeny prave v teleskopoch (neviem ci existuje nejaky laminatovy, okrem spicky)
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:46 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Já měl roky klacky za pár šupů a ve tvém věku jsem chytal s kolečkem vlasce nebo s hráběma.
Ten prut si prostě v krámu půjčíš na osahání. Jestli prodavač není magor, tak tě rád nechá, protože jsi budoucí zákazník. Za pár let si budeš vydělávat a pak u něj (třeba) necháš peněz ranec.
Neboj se v krámu říct, že by sis chtěl osahat to nebo ono. Zejména teď v zimě, kdy chodí málo lidí a prodavač se ti může věnovat. Rozšíříš si obzory. On je to i důvod, proč lidi jezdí na ty veletrhy. Prohlédnou, osahají a něco třeba i koupí.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:41 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Mošna> Všechny pruty co mam sou teleskopy. Krom fídru a přívlačáků. Mam jediný ULko 168cm za 250kč i ryby uh sem na něj chyt. Ale uh se těšim ž si pořídim něco delšího.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 21:10 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> opravdu dobrý určite ne…Dobré byvají drahé.dnes už neplatí hodne hudby za malo penez…Já sem rád že bydlým na lomnici (vesnice) tak mě tu lidi znají tak mužu aspon na tu brigadu ve 13 chodit…ale na pořádný prut to nestačí…
reagovat - Pátek 2. listopadu 2012 ve 20:20 ® osprey
-
Martin Mošna> Držel už jsi někdy v ruce opravdu dobrý přívlačový prut?
Vláčel jsem teleskopem dost dlouho, mám na něj ryby od okounků po sumce metr dvacet, ale od doby, kdy jsem ho dokázal nahradit děleným prutem, jsem s teleskopem nevláčel.
reagovat