Chytej.cz

Rapala Clackin Minnow necteno

19.10.2012 | henny | 6.215 zobrazení | 16 odpovědí

Včera jsem si zakoupil tento wobler Rapala Clackin Minnow 09 S Protože mě hrozně zaujal a chci ho vyzkoušet. A zajímá mě jestli ho někdo máte. Jestli ano tak jak se vám na něj daří co na něj máte ulovené. A popřípadě jak ho tahat aby na něj dravci utočily ;) Díky za odpovědi. Na internetu nic nebylo

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 22. října 2012 v 17:37 ® Kazan reakce na …

hecht> já myslím že těch pár troubů na celém světě co si sem tam pro sebe ušmudlají nějakého woba, by ho rozhodně ke krachu nedovedlo. Možná by na to byl i hrdej, že se lidem líbí a šmudlají je doma. (Potíž by byla kdyby je šmudlali doma číňani :-)) )

reagovat
Neděle 21. října 2012 v 15:41 ® henny

Přece jenom jsme se dočkal druhá vycházka sním a štika cca 50cm na Rapala Clakin Minnow 09 S

reagovat
foto/forum/2012/th-img21243.jpg
Neděle 21. října 2012 v 15:19 ® hecht reakce na …
hecht

Kazan> no z toho by měl starý Laury radost :-)) (mám na mysli to kopírování)

reagovat
Neděle 21. října 2012 ve 12:44 ® Kazan

osprey> v jednoduchosti je krása i síla. Navíc je to wob co se dobře kopíruje v domácích podmínkách. (mám na mysli original)

reagovat
Neděle 21. října 2012 v 0:08 ® osprey reakce na …
osprey

jajco> Klackin má kovovou kapsli, tu nenavrtáš. Ale jinak souhlasím, já moc chrasticích Rapal nemám.

A stále znova a znova objevuju kouzlo té úplně první – Original Floating.

reagovat
Neděle 21. října 2012 v 0:00 ® jajco
jajco

Rapaly jsou pěkné,ale jak psal dole trout,chrastítka moc nemusím,s vyjímkou nočního chytání.Pár rapal sem navrtal a natlačil tam silikon.Mám z nich lepší pocit než když to chrastí.

reagovat
Sobota 20. října 2012 ve 23:51 ® osprey reakce na …
osprey

henny> Ne, mám vynikající revír, ale prostě to neumím.

I když o tom píšu.

reagovat
Sobota 20. října 2012 v 17:07 ® -tom- reakce na …

henny → Všechno kolem 20cm, rozhodně žádná pecka, wob pomalu větší jak oni :-D

reagovat
Sobota 20. října 2012 v 15:51 ® henny reakce na …
  • tom → Jak velké asi ty okouny ? :-)
reagovat
Sobota 20. října 2012 v 15:50 ® henny reakce na …

osprey> To máš asi špatný revír. Já s kámošem vždycky chytneme každý rok aspon 2 štiky pres 70 ;-) Minulý rok 100cm a 72cm a tento zatím 78cm a 80cm ;-)

reagovat
Sobota 20. října 2012 ve 12:32 ® -tom-

Mám, dal jsem na něj jen pár okounů, tak 5–6, opravdu mi to s ním nějak nejde. Faktem ale, že mi to nejde s žádnýma zvukovýma, asi to s nima neumím a už je ani nekupuju :-)

reagovat
Sobota 20. října 2012 v 11:52 ® osprey reakce na …
osprey

henny> Štiku 50 cm leckdy chytneš s trochou štěstí na klíče od auta. Neber to z mé strany jako pohrdavý komentář, to je realita. Za šedesátkou to začíná být zajímavější a teprve za sedmdesátkou je veselo. Českou 70+ letos nemám. Málem jsem měl, ale nemám.

reagovat
Sobota 20. října 2012 v 10:09 ® henny

Včera jsem na něj měl 2 záběry bohužel ani jedna ryba se nepodívala na břeh nevím v čem byl problém. Akorád na dvoudilný wobler Jaxon sem vytáhl štiku cca 50 ale byla nažraná a krásně bojovala

reagovat
Pátek 19. října 2012 v 17:44 ® troutkiller reakce na …

osprey>Já sem tenhle wob vytáhl jednou na Sumcích regulérně trojhákem za to přivazovací očko:-)) Hned po něm Jointeda kterýho sem 10 minut před tím urval.Když se daří tak se daří:-)) )

reagovat
Pátek 19. října 2012 v 17:27 ® osprey
osprey

Ano, mám ho. Chodí docela pěkně, zaujal mě v bazénu na veletrhu a tak jsem si ho koupil. Ale nechytám na něj. Proč? Nevím. Chytám na jiné. Trochu mi vadí, že je zvukový, ale to jsem věděl od začátku. Taky to chce správné podmínky.

Vodit nesouvisle, trhaně. Rozvádět to nemá cenu, vyzkoušej.

reagovat
Pátek 19. října 2012 v 17:06 ® troutkiller

Mrkni se na Normark to je dovozce a u každého wobu máš videjko s jeho akcí.Za mně je to plastovej hrkáč kterej spíš ryby plaší než chytá:-)

reagovat