Chytej.cz

Hodinky s tlakoměrem a teploměrem necteno

15.10.2012 | JKemr | 8.305 zobrazení | 35 odpovědí

Zdravím vás, prosím o radu ohledně náramkových hodinek, které dokáží měřit atmosferiský tlak a teplotu. Na internetu se mi nedaří nic najít. Předem díky za tipy.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 16. října 2012 v 8:22 ® Martin Chmelík

Až tak nesouhlasím s názory níže. To, co sháníš, 100% splní hodinky SUUNTO. Finský výrobce, který dělá hodinky pro extrémní sporty, aktivní život, outdoor. Specializují se i na potápění a jachting. Sám mám model OBSERVER ST a maximální spokojenost. Mimo tlaku, teploty, mají i výškoměr, kompas a mnoho dalších funkcí. Značka Suunto je dražší, ale je tam kvalita. Vím, že v nižších cenových kategoriích (např. Casio) pak popisované funkce jsou k ničemu, neměří přesně. Ale jak jsem říkal, Suunto je špičkovou firmou, hodinky pro potápěče přesné být musí. Skoro to nejsou hodinky, potápěče je řadí spíš k náramkovým počítačům. :-) Důležitá pro správný chod hodinek je KALIBRACE!

Tady je odkaz. http://www.finnsub.cz/katalog/suunto/

Budeš-li potřebovat pomoct, není problém. I cenu bych uměl „vylepšit“. Majitele společnosti FINN SUB znám osobně.

reagovat
Úterý 16. října 2012 v 7:52 ® MIG-35
MIG-35

Kdysi si sem měl podobný krámy. Měli i vejškoměr, ale jak píšou kolegové nic moc přesnost. To je lepčí pořídit ty mašinky zvlášť bo v nějaký kombinaci. Ale pokud ti de o hodinky tak koukni na casio, myslim, že něco taky dělaj. Model ti nepovim, hodinky nemam 15let, kradou totiž čas. :-D

reagovat
Pondělí 15. října 2012 ve 21:58 ® Ciffik
Ciffik

Musím souhlasit s nnnap-em. Já takovéto všeuměl hodinky moc nemusím. Ty levnější udávají max. tak orientační hodnoty a na ty kvalitní málokdo cenově dosáhne. Pokud nejsi limitován penězi mrkni třeba na hodinky Suunto.

reagovat
Pondělí 15. října 2012 ve 21:56 ® nnnap
nnnap

jinými slovy, můžu jim věřit, jen pokud je nemám na ruce.

reagovat
Pondělí 15. října 2012 ve 21:52 ® nnnap
nnnap

měl jsem jich několik. I teď mám nějaký. Tlak je v pohodě, pokud se moc nehýbeš výškově a teplota pouze když sundáš hodinky z ruky. Ano, existují i s infra, ale bavíme se asi o normálních hodinkách.
Takže záleží, co si od toho slibuješ. Moc praktický to není, ale dá se to, s vědomím omezené funkcionality občas použít.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1