Vyhledávání
olovo
5.10.2012 | lunimus | 2.618 zobrazení | 6 odpovědí
Priatelia … viem zohnat celkovo cca 90Kg olova – trubky a ine odrezky (ale realne som ho nevidel). Cena je 1,€/ Kg (cca 25,– CZK) … problem pre mna je, ze spotrebujem max 5–10 Kg a chalan je ochotny to pustit len ako celok … mate niekto zaujem? a o ake mnozstvo? Finalna cena bude 1,–€ za kilo + realne naklady na postovne … urobim to bez akehokolvek zisku …
Siete rozhadzujem aj na inych zdrojoch a kto prv pride, ma pednost :) … ak ale nedame dokopy tych 90kg, tak z biznisu nic nebude, takze prijimam len predbezne objednavky, ale s pevnym poradim prihlasenych zaujemcov ;)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. října 2012 ve 12:09 ® Robur
-
já olovo dostávám od kamoša v pneuservisu, kde přezouvám gumy (ne primeros). Toto předám kamošovi co má formu na olova, dostávám pak třetinu výrobků.
reagovat - Pátek 5. října 2012 v 11:25 ® lunimus reakce na …
-
Robur> zrejme tak, ze ak sa mi prihlasia ludia, co o to maju zaujem za stanovenych podmienok a dame dokopy tych 90kilo tak to zrealizujem … ak nie, tak to necham padnut a skusim si zohnat olovo tak ako mi bolo odporucene Alov-om v zberni druhotnych surovin
btw. ak chces len prihliadat, ponukam ti za 0,7 € balik pukancov a za 1,2€ kolu (+ postovne)
reagovat)
- Pátek 5. října 2012 v 11:07 ® Robur
-
komplikované projekty mne vždy zajímaly
reagovat, jsem zvědav, jak se to vyvrbí
- Pátek 5. října 2012 v 8:53 ® lunimus reakce na …
-
Alov> dakujem za radu … doteraz som nikdy olovo nepotreboval, takze som ho nezhanal a neviem, ze sa da takto lahko zohnat v kovosrote … Takze mas pravdu, ze tento moj sposob je asi trochu komplikovanejsi – teda pojdem a vyskusam
reagovat - Pátek 5. října 2012 v 8:12 ® Alov reakce na …
-
lunimus> Proč to řešíš tak komplikovaně? Když potřebuju olovo, tak zajedu do nějaké sběrny šrotu a tam si odkoupím kolik chci. Pravda. Sice třeba o 5 Kč na kile víc, než je výkupní cena, ale pořád se to dost vyplatí.
reagovat
A za rozesílku poštou to bude asi balík ne? Teda aspoň v našich českých končinách. Nevím jak u vás - Pátek 5. října 2012 v 0:31 ® lunimus
-
v tomto okamihu je mozne rozobrat este 80 Kg olova
reagovat