Vyhledávání
Marmyšky
30.3.2005 | PIONYR | 2.999 zobrazení | 8 odpovědí
Zdravim. Mam dotaz: jake firmy vyrabeji marmysky?kde se daji koupit, pokud mozno kde maji vetsi vyber marmysek? (v mym obchodu s ryb. potrebami maji totiz pouze jeden druh). Tak y jsem se chtel zeptat, kde bych mohl sehnat takovou pekne oranzovou/cervenou marmysku, ktera byla pouzita v clanku o navazovani marmysek, jde o vlastni vyrobu, nebo se takove daji koupit? bydlim v ceskych budejovicich, budu rad za kazdou radu, ci internetovy odakz na obchod/firmu. Jelikoz jsem s marmyskami zacal az letos, budu rad za kazdy trik. Taky se chci zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s marmyskami na rece Malsi, nebo na Rimovske prehrade kterou Malse proteka. Dekuji vsem. Doufam ze se z toho da pochopit na co se vlastne ptam Preji uspesny zacatek sezony!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 7. dubna 2005 v 16:27 ® vocko
-
A zkousel si Aquazonu( u Biskupaku(gympl)) Dam kousek od toho tumy nebo gammarus(V druzbe) ? Tam by snad neco melo bejt
reagovat - Čtvrtek 31. března 2005 v 11:56 ® PIONYR
-
Obcasny pijak: ne ze bych uz zacal, ale ze letos je to poprve co vubec o necem jako je marmyska slysim, tudiz abych se tedy presneji vyjadril/opravil: zacnu s nimi letos ja jsem u vody jeste s prutem nebyl .)
reagovat - Středa 30. března 2005 ve 21:57 ® fikus
-
Ty už jsi začal? Není to nějak brzy? Teda nejsem si jistý na 100%, ale myslím, že marmyška je považována za třpytku tedy lesklý kousek kovu (bráno jako vláčení) a to je na MP vodě povoleno až od 16. června. Bacha na papíry!! Chytejáci, mám pravdu nebo se mýlím?
reagovat - Středa 30. března 2005 ve 20:12 ® mirmen
-
V Praze 7, Holešovicích, prodejna TOMI-Korda, slušný výběr.
reagovat - Středa 30. března 2005 v 18:43 ® ORIMP
-
POZRI SA NA www. KOSTAL. PL DOVAZA ICH ALFARYBA
reagovat - Středa 30. března 2005 v 18:07 ® PIONYR
-
vocko: ano na rimovske prehrade se chytat nesmi, protoze je to nadrz na pitnou vodu a tak se tam chovaj ryby byl jsem u Tumy a tam toho moc nemaji.
reagovat - Středa 30. března 2005 v 17:52 ® vocko
-
Pokud vim tak se na Rimovsky prehrade chytat nesmi. Jinak kde nakupujes?
reagovat - Středa 30. března 2005 v 17:49 ® ywan
-
tu nájdeš niekoľko kúskov : www. emte. info možno nie sú až tak farebné ale niektoré sú zaujímavé
reagovat