Vyhledávání
nej navijak Shimano
16.9.2012 | Petr1350 | 13.728 zobrazení | 101 odpovědí | upravit
Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,okounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. září 2012 ve 12:08 ® nnnap reakce na …
-
troutkiller> já bych to koupil, ale za ty prachy k tomu není náhradní cívka. Asi to je vyšší level. Předpokládám, že se dvěma už by to bylo neprodejný. Musí existovat i levnější varianta se dvěma. Je to celkem logický.
reagovat - Středa 19. září 2012 v 11:57 ® troutkiller reakce na …
-
nnnap>
reagovat))Tak to si mně dostal!Ta cena je předpokládám za ten návin vlasce
- Středa 19. září 2012 v 11:55 ® troutkiller reakce na …
-
Martin Chmelík>No to s těma navi pro US trh zas taková novinka není
reagovatTřeba ta Daiwa co sem tu za ní dostal po čuni má jinak se jmenující ale stejně vypadající modely pro japan trh.Třeba takovej Pluton.
- Středa 19. září 2012 v 11:52 ® nnnap
-
tak vzhledem k tomu, že to stejnak bastlí číňan na jedné lince někde v garáži a záleží, co za polep zrovna rozbalil za krabici, by stačilo toto šimáňo. http://www.rybashop24.com/…-RD-120.html Má jenom smůlu, že nálepka shimano byla v krabici vedle.
reagovat - Středa 19. září 2012 v 11:36 ® Martin Chmelík
-
Piscicapus> Nejlepší naviják na světě je takový naviják, který daného jedince maximálně uspokojí. Takže někdo Shimano, druhý Daiwa, třetí třeba Van Stall. Je to jako s babama. Někdo blondýny, někdo tmavovlasé, někdo zrzky.
Jinak obdivuji ty pisatele, kteří navrhují zadavateli zcela něco jiného, než požaduje. Zřejmě má důvod proč Shimano. A pak také zapomínáte, že jsou modely, které se v zámoří neprodávají. A to proto, že jsou primárně pro evropský trh. To je překvapení, že?
reagovat - Středa 19. září 2012 v 11:25 ® Martin Chmelík
-
Dle tvého zadání je možno doporučit pouze dva modely – SHIMANO STELLA 2500FE, 3000FE nebo 4000FE. To je TOP produkt požadované značky. Nebo SHIMANO SUSTAIN FG. Tím bys kamarádovi udělal radost, tento model se v Evropě neprodává a co se kvality týče, je velmi dobrý (vlastní zkušenost). Některé modely, které se prodávají naopak v Evropě, v zámoří neseženeš. Osobně doporučuji tento odkaz, sám tam nakupuji.
http://www.tacklewarehouse.com/reelspin.html
reagovat - Středa 19. září 2012 v 10:15 ® Piscicapus
-
Ještě mě napadlo, jaký že je nejlepší naviják na světě?
reagovat
Je to šimáno, nebo dajva, či snad kuvantum anebo dragon má ty nej nej nej navijáky?
Co myslíte?
Hmmm, asi zase moc tlachám, že… - Středa 19. září 2012 v 9:53 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> prcnout se začátkem týdne není přece nic zlého – povzbudí ducha, zahřeje tělo, že?
Ne, nezklamal jsi mě, naopak, ukázal jsi mi další možnou cestu k mému ještě lepšímu ztopoření se (neboj, nejde o erekci)…reagovat - Středa 19. září 2012 v 8:51 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Nevěš hlavu kámo!Jednou to přijde
reagovat)Pak tě vezmem jako nástěnkáře!
- Středa 19. září 2012 v 0:42 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Jsi na dobré cestě. Palec nahoru
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 21:25 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> Když sem nedokázal zlomit toho draka tak s tohodle nemám strach.Vyměnil sem je páč se mi drak okoukal a zvítězila chuť zkusit něco jiného.Dva mi ale pořád zbyli,takže šance do klubu pořád existuje.
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 21:06 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Zlatá střední,hlavně držák bez problému
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 21:04 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> Jen černou perlu.
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 21:02 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Hezký
reagovat)Co si kaufnul?
- Úterý 18. září 2012 ve 20:54 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> Já tě potěším,prodal sem draka a koupil sportex.
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 20:41 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>To nedělej!Dalšího co sem zklamal už nepřežiju
reagovat))
- Úterý 18. září 2012 v 18:03 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> to je hloupost, vždyť nás pořád učili, že je oranžová cenovka víc než žlutá.
No a pak přijdeš ty s revoluční teorií Velkého omylu…
Jdu se prcnout.reagovat - Úterý 18. září 2012 v 15:36 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Tak to roky žiješ ve velkým omylu kámo
reagovat)
- Úterý 18. září 2012 v 15:34 ® Piscicapus reakce na …
-
troutkiller> vůbec ne, žlutá je jen žlutější. Nic víc, nic míň a nepomůže mu ani trojitá sada ložisek navíc.
reagovat - Úterý 18. září 2012 v 15:07 ® troutkiller reakce na …
-
Stroft>Caldia je držák,mám dost kámošu co jí maji a bez problému
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 14:41 ® Stroft reakce na …
-
troutkiller> Tak toho jsem nikdy neměl, loni jsem po něm pokoukával ale pak se na MRK v bazaru objevila nová Caldia a bylo po Zauberovi
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 14:08 ® troutkiller reakce na …
-
Stroft>Já zase Zaubera 3000
reagovat(Co nadělám,sloužil udatně ale po několika sezonách na moři skonal hrdinskou smrtí
)
- Úterý 18. září 2012 ve 13:41 ® Stroft reakce na …
-
troutkiller> Co naděláš, jsme hloupí. Letos jsem na moři odrovnal i „nesmrtelnou“ červenou krysu(Spro-red arc)
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 13:21 ® troutkiller reakce na …
-
Piscicapus>Hele žlutá je lepčí
reagovat)
- Úterý 18. září 2012 ve 13:21 ® troutkiller reakce na …
-
Stroft>Kámo vidíš že se dá lapat i na násadu od koštěte
reagovat)Sme volové že do toho chytání cpeme takový prašule když to jde za pár korun
Moc rád bych s Barrem vyrazil na 150m tahat Exagem 500g pilkřík
)
- Úterý 18. září 2012 ve 12:59 ® Stroft
-
Barr> Myslím, že tomu by neuvěřili ani diskutující na Rybolov Norsko
reagovatShimanko na palavačku dobrý ale na moře????(mimo stelly)
- Úterý 18. září 2012 ve 12:54 ® Piscicapus
-
osprey> pro mě jsou nedostižným snem ty s oranžovou cenovkou.
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 12:22 ® troutkiller reakce na …
-
Barr>Ok tak si vyhrál protože si starší tudíš musíš mít již jen kuly tomu pravdu
reagovatBeru vše co sem napsal zpět a od tedˇtvrdím že věe co je nad 2000 je předražená zbytečnost
Tvuj názor mi připomíná lovce u nás z Otavy co posedávaji kolem ostrova a bědujou když urvou srkačku
- Úterý 18. září 2012 v 11:29 ® Barr reakce na …
-
troutkiller> sice jsem si předsevzal,že na tebe nebudu reagovat,ale přesto,z dobré vůle,ti poradím.Klikni si na Barr,zjistíš kolik je mi let,odkdy organizovaně chytám.Žádné vyčtené dohady nepoužívám a znovu opakuju,snaž se pochopit text.V tomto kontextu jsou tvé rady směšné a neberu je vážně.
reagovat - Úterý 18. září 2012 v 8:56 ® troutkiller
-
Barr>Roeny sem nezažil?Mužu se tě zeptat kolik ti je let?Nemám chut se hádat na to mám dost času v práci
reagovatMám ryby jako koníčka a koníčky rád provozuju s pěknejma věcma abych měl radost z toho chytání.Rád s tebou pokecám ale je těžký debatovat s někým kdo někde četl nebo zaslechl ale sám nevlastní nebo ani nikdy nechytal
Potom se hovor stočí na uroven dohadu a ne vlastní zkušenosti.Za těch cca 34 let co chytám mi toho rukama prošlo od Stiburka až po tebou opěvovanou Stellu hromada a protože mám to štěstí a mužu si vybírat vim určitě že na vláčku si šímo nepořídim.Když pujdu na Kapry tak tam zas je šímo jediná volba.P.S.až budeš pokukovat po navi na mušku zkus Orvis nebo Sage,šímo v mouchařském sektoru neni žádnej zázrak
)