Chytej.cz

nej navijak Shimano necteno

16.9.2012 | Petr1350 | 13.728 zobrazení | 101 odpovědí | upravit

Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,o­kounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 19. září 2012 ve 12:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

troutkiller> já bych to koupil, ale za ty prachy k tomu není náhradní cívka. Asi to je vyšší level. Předpokládám, že se dvěma už by to bylo neprodejný. Musí existovat i levnější varianta se dvěma. Je to celkem logický.

reagovat
Středa 19. září 2012 v 11:57 ® troutkiller reakce na …

nnnap>:-)) ))Tak to si mně dostal!Ta cena je předpokládám za ten návin vlasce:-))

reagovat
Středa 19. září 2012 v 11:55 ® troutkiller reakce na …

Martin Chmelík>No to s těma navi pro US trh zas taková novinka není:-) Třeba ta Daiwa co sem tu za ní dostal po čuni má jinak se jmenující ale stejně vypadající modely pro japan trh.Třeba takovej Pluton.

reagovat
Středa 19. září 2012 v 11:52 ® nnnap
nnnap

tak vzhledem k tomu, že to stejnak bastlí číňan na jedné lince někde v garáži a záleží, co za polep zrovna rozbalil za krabici, by stačilo toto šimáňo. http://www.rybashop24.com/…-RD-120.html Má jenom smůlu, že nálepka shimano byla v krabici vedle.

reagovat
Středa 19. září 2012 v 11:36 ® Martin Chmelík

Piscicapus> Nejlepší naviják na světě je takový naviják, který daného jedince maximálně uspokojí. Takže někdo Shimano, druhý Daiwa, třetí třeba Van Stall. Je to jako s babama. Někdo blondýny, někdo tmavovlasé, někdo zrzky. :-)

Jinak obdivuji ty pisatele, kteří navrhují zadavateli zcela něco jiného, než požaduje. Zřejmě má důvod proč Shimano. A pak také zapomínáte, že jsou modely, které se v zámoří neprodávají. A to proto, že jsou primárně pro evropský trh. To je překvapení, že? :-)

reagovat
Středa 19. září 2012 v 11:25 ® Martin Chmelík

Dle tvého zadání je možno doporučit pouze dva modely – SHIMANO STELLA 2500FE, 3000FE nebo 4000FE. To je TOP produkt požadované značky. Nebo SHIMANO SUSTAIN FG. Tím bys kamarádovi udělal radost, tento model se v Evropě neprodává a co se kvality týče, je velmi dobrý (vlastní zkušenost). Některé modely, které se prodávají naopak v Evropě, v zámoří neseženeš. Osobně doporučuji tento odkaz, sám tam nakupuji.

http://www.tacklewarehouse.com/reelspin.html

reagovat
Středa 19. září 2012 v 10:15 ® Piscicapus

Ještě mě napadlo, jaký že je nejlepší naviják na světě?
Je to šimáno, nebo dajva, či snad kuvantum anebo dragon má ty nej nej nej navijáky?
Co myslíte?
Hmmm, asi zase moc tlachám, že…

reagovat
Středa 19. září 2012 v 9:53 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> prcnout se začátkem týdne není přece nic zlého – povzbudí ducha, zahřeje tělo, že?
Ne, nezklamal jsi mě, naopak, ukázal jsi mi další možnou cestu k mému ještě lepšímu ztopoření se (neboj, nejde o erekci)…

:-) :-)
reagovat
Středa 19. září 2012 v 8:51 ® troutkiller reakce na …

jajco>Nevěš hlavu kámo!Jednou to přijde:-)) )Pak tě vezmem jako nástěnkáře!

reagovat
Středa 19. září 2012 v 0:42 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Jsi na dobré cestě. Palec nahoru:-)

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 21:25 ® jajco reakce na …
jajco

troutkiller> Když sem nedokázal zlomit toho draka tak s tohodle nemám strach.Vyměnil sem je páč se mi drak okoukal a zvítězila chuť zkusit něco jiného.Dva mi ale pořád zbyli,takže šance do klubu pořád existuje.pivo

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 21:06 ® troutkiller reakce na …

jajco>Zlatá střední,hlavně držák bez problému:-))

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 21:04 ® jajco reakce na …
jajco

troutkiller> Jen černou perlu.

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 21:02 ® troutkiller reakce na …

jajco>Hezký:-)) )Co si kaufnul?

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 20:54 ® jajco reakce na …
jajco

troutkiller> Já tě potěším,prodal sem draka a koupil sportex.:-)

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 20:41 ® troutkiller reakce na …

Piscicapus>To nedělej!Dalšího co sem zklamal už nepřežiju:-)) ))

reagovat
Úterý 18. září 2012 v 18:03 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> to je hloupost, vždyť nás pořád učili, že je oranžová cenovka víc než žlutá.
No a pak přijdeš ty s revoluční teorií Velkého omylu…
Jdu se prcnout.

reagovat
Úterý 18. září 2012 v 15:36 ® troutkiller reakce na …

Piscicapus>Tak to roky žiješ ve velkým omylu kámo:-)) )

reagovat
Úterý 18. září 2012 v 15:34 ® Piscicapus reakce na …

troutkiller> vůbec ne, žlutá je jen žlutější. Nic víc, nic míň a nepomůže mu ani trojitá sada ložisek navíc.

;-) ;-)
reagovat
Úterý 18. září 2012 v 15:07 ® troutkiller reakce na …

Stroft>Caldia je držák,mám dost kámošu co jí maji a bez problému:-)

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 14:41 ® Stroft reakce na …
Stroft

troutkiller> Tak toho jsem nikdy neměl, loni jsem po něm pokoukával ale pak se na MRK v bazaru objevila nová Caldia a bylo po Zauberovi:-((

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 14:08 ® troutkiller reakce na …

Stroft>Já zase Zaubera 3000:-( (Co nadělám,sloužil udatně ale po několika sezonách na moři skonal hrdinskou smrtí:-)) )

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 13:41 ® Stroft reakce na …
Stroft

troutkiller> Co naděláš, jsme hloupí. Letos jsem na moři odrovnal i „nesmrtelnou“ červenou krysu(Spro-red arc)

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 13:21 ® troutkiller reakce na …

Piscicapus>Hele žlutá je lepčí:-)) )

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 13:21 ® troutkiller reakce na …

Stroft>Kámo vidíš že se dá lapat i na násadu od koštěte:-)) )Sme volové že do toho chytání cpeme takový prašule když to jde za pár korun:-(( Moc rád bych s Barrem vyrazil na 150m tahat Exagem 500g pilkřík:-)) )

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 12:59 ® Stroft
Stroft

Barr> Myslím, že tomu by neuvěřili ani diskutující na Rybolov Norsko:-) Shimanko na palavačku dobrý ale na moře????(mimo stelly)

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 12:54 ® Piscicapus

osprey> pro mě jsou nedostižným snem ty s oranžovou cenovkou.

reagovat
Úterý 18. září 2012 ve 12:22 ® troutkiller reakce na …

Barr>Ok tak si vyhrál protože si starší tudíš musíš mít již jen kuly tomu pravdu:-)) Beru vše co sem napsal zpět a od tedˇtvrdím že věe co je nad 2000 je předražená zbytečnost:-(( Tvuj názor mi připomíná lovce u nás z Otavy co posedávaji kolem ostrova a bědujou když urvou srkačku:-((

reagovat
Úterý 18. září 2012 v 11:29 ® Barr reakce na …

troutkiller> sice jsem si předsevzal,že na tebe nebudu reagovat,ale přesto,z dobré vůle,ti poradím.Klikni si na Barr,zjistíš kolik je mi let,odkdy organizovaně chytám.Žádné vyčtené dohady nepoužívám a znovu opakuju,snaž se pochopit text.V tomto kontextu jsou tvé rady směšné a neberu je vážně.

reagovat
Úterý 18. září 2012 v 8:56 ® troutkiller

Barr>Roeny sem nezažil?Mužu se tě zeptat kolik ti je let?Nemám chut se hádat na to mám dost času v práci:-(( Mám ryby jako koníčka a koníčky rád provozuju s pěknejma věcma abych měl radost z toho chytání.Rád s tebou pokecám ale je těžký debatovat s někým kdo někde četl nebo zaslechl ale sám nevlastní nebo ani nikdy nechytal:-(( Potom se hovor stočí na uroven dohadu a ne vlastní zkušenosti.Za těch cca 34 let co chytám mi toho rukama prošlo od Stiburka až po tebou opěvovanou Stellu hromada a protože mám to štěstí a mužu si vybírat vim určitě že na vláčku si šímo nepořídim.Když pujdu na Kapry tak tam zas je šímo jediná volba.P.S.až budeš pokukovat po navi na mušku zkus Orvis nebo Sage,šímo v mouchařském sektoru neni žádnej zázrak:-)) )

reagovat