Vyhledávání
nej navijak Shimano
16.9.2012 | Petr1350 | 13.733 zobrazení | 101 odpovědí | upravit
Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,okounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. září 2012 ve 22:38 ® radimekk
-
a co si nechat poradit od toho tvýho kamaráda? určitě poradí to, co by se líbilo jemu a pak je jasný, že bude spokojenej, pokud mu ho přenecháš?
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 22:26 ® Martin Mošna
-
Neřeš to shimano je dobrá značka.Nejakej vyber a hotovo.Každýmu sedne něco jinýho
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 20:07 ® troutkiller reakce na …
-
Barr>Tam kde Stella končí Daiwa začíná
reagovat)Stella je jedinej přívlačovej navi od Shimana,zbytek nestojí ve srovnání s Daiwou za nic
- Neděle 16. září 2012 v 19:40 ® kingkubik
-
kup Shimano Stella …a pokud chces udelat radost i me potesil by me klidne i takovy Twin Power nejsem zase az tak narocny a slibuji ze na tebe do konce zivota nezapomenu:D
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 18:05 ® cujo
-
tady s tím dotazem asi budeš narážet na dva tábory uživatelů, jedni shimano milují, jiní nesnáší. Já taky chytám s shimanem, ale vzhledem k finančním možnostem mám levnější varianty, nicméně naprostá spokojenst…
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 13:50 ® Barr
-
Petr 1350 – omlouvám se,předtím jsem si dělal trochu legraci.Stella je nejvyšší třída smekacích navijáků Shimana a je to celosvětově uznávaný model.Tady na chytej se dá najít její hodnocení v duelu od Ospreye.Já ji nemám,je to na mě drahé,mám levnější navijáky Shimana a jsem spokojen.Jsem dlouholetý rybář..Mám kamaráda,který má dvě Stelly,mohu ti na něj dát kontakt,řekne ti,jaké to je ve srovnání s jinými navijáky.
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 13:43 ® Barr reakce na …
-
troutkiller> Petr 1350 chtěl Shimano. Když Daiwa,tak do trenek?Zajímavé spojení.
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 11:29 ® troutkiller reakce na …
-
Barr>Ještě lepší je pohled na Morethan od Daiwy
reagovat)Shomano na vláčku nedělá nic z čeho by musel bejt člověk v trenkách
- Neděle 16. září 2012 v 8:25 ® Barr
-
Zbytečná polemika.Shimano je nejlepší.Lepší i než Red Arc.
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 8:17 ® troutkiller
-
Zeptám se jinak.Proč si na vláčku chceš kupovat navi zrovna od Shimana?Osobně bych si koupil navi od šíma na kapry ale na vláčku neé,tam je spousta lepších kousku od jinejch výrobcu
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 8:16 ® Barr
-
Stella.Velikost 3000.A 4000. Kup si dva,kdybys chtěl u rybaření zůstat,třeba se ti potom bude stýskat.Také velikost 6000 by se ti hodila,na težší přívlač na moři,tam je to ještě stále opravdový lov. Na Shimano Stella je i hezký pohled bez chytání…!
reagovat