Chytej.cz

nej navijak Shimano necteno

16.9.2012 | Petr1350 | 13.727 zobrazení | 101 odpovědí | upravit

Ahoj vsem,jsem v kanade a chodim na ryby k jezerum (pstruzi,stiky,o­kounovite ryby).Jsem absolutni amater a zacal jsem ted s rybolovem. Rekneme ze nejsem omezen penezi,rad bych si koupil navijak (Shimano),kdyby jste byli v moji situaci ktery by jste si prosim koupili? Beru to z pohledu ze az se vratim do CZ navijak daruju kamaradovi ktery je vasnivy rybar a chi mu pak darovat neco co mu skutecne udela radosta co by si sam na svoje rybareni nedopral z duvodu rekneme vyssi ceny,zni to asi silene ale potrebuju poradit…Dekuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Čtvrtek 20. září 2012 v 17:45 ® osprey reakce na …
osprey

snook> Pošli mi, prosím tě, po osobce detaily. Bude třeba to rozmyslet.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 17:41 ® snook reakce na …
snook

osprey> Koukal jsem na cenu noveho a stareho a cena je skoro stejna, kdyz budes chtit tak ti ho poslu, zaplatis jen postovne to je asi 20 dolaru, taky budu kupovat 1 x certate 4000 pro znameho.. nebudes plati clo ani dph.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 17:36 ® osprey
osprey

snook> No, já to hledám taky na ebay. Jestli vidíš to samé, co já, tak pak už je to jen o možnosti např. dovezení ze Států. A to už bych pitval po osobkách.

U použitého nebudu platit DPH a mám dojem, že ani clo. Takže z mého pohledu je snadnější dovoz ojetiny. Ty máš třeba jiné možnosti.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 17:29 ® snook reakce na …
snook

osprey> To jo, nikde jinde jak na ebay jsem ty star, certy nenasel, zalezi jestli chces novy nebo pouzitej, me uz prosla rukama asi tak pres 100 kusu ruznejch velikosti

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 17:21 ® osprey reakce na …
osprey

snook> Koukám, že jsi velmi aktivní, jen se něco kolem Certatu šustne:-))

Za kolik by se někde u tebe vyskytla stará 4000? Orientačně, budu si na ni muset nejdřív vydělat. Mám omrklé nějaké v Japonsku, vypadá to docela dobře.

troutkiller> Jak psal Piscicapus – pořádnej nadčasovej kus kovu.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 17:18 @ Petr1350

Ahoj, děkuju Vám všem,nechtěl jsme tu rozpoutat hádky atd. Ale i to mi pomohlo se mírně zorientovat aspoň v možnostech na výběr.Objednal jsem mu tu stellu,sehnal jsem ji za 440 dolarů,sobě na levnější prut na denní chytání jsem koupil Sahara FD za 55 dolarů.Vím že i daiwa dělá pěkné výrobky a včera jsem si půjčil prut i naviják abu garcia a taky mi to nepřišlo jako nefungující. Jsem jen laik uživatel kerej jede k vodě,hodí to tam,tahá to a kouká jak vítr čechrá stromy na břehu a užívám si že jsem nikdy nechytal a teď chytám obden..Nepotřebuju studovat kolik to má ložisek a jestli to má o dva gramy víc nebo míň. Shimano jsem chtěl protože dělají i dobré komponenty které mě na kole nikdy nezklamaly :-) Skutečně Vám všem děkuji za ochotu přispět svým názorem.THX

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 16:52 ® troutkiller reakce na …

osprey>Martin s tim starým modelem chodil na Sumce a v pohodě,ten novej mi přijde jako taková vonavka maximálně na Céčka:-))

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 16:36 ® snook reakce na …
snook

osprey> Cau, mas naprostu pravdu stare certate je stara dobra kvalita, muzu posoudit mel jsem i 2 nove certate ale uz jsem je prodal. Jeste lepsi je certate hyper custom mam 2 a super, jake certate chces 4000 vel..?

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 16:24 ® osprey
osprey

troutkiller> Já jsem taky na starým Certatu neshledával chybu. Ať na to pověsíš co na to pověsíš, pořád se točí.

A mimochodem – podle papírových údajů váží Certate 4000 (kov) to samé, co Ballistic 4000 (Zaion) – oba 360 g. Jestli budou v zimě peníze, já snad ještě jeden někde na e-bay uhoním.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 16:24 ® Piscicapus reakce na …

kerob> jelikož jsem neměl možnost šťourat se v navijáku vybaveného onou, podle mého opičárnou, tak nemohu napsat nic jiného, než co jsem napsal. Třeba jde o skutečně jednoduchý zákrok…
No a není ve finále v jednoduchosti síla a „co tam není, to se neposere?“.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 16:19 ® Piscicapus reakce na …

osprey> obávám se, že až budu mít potřebu shánět nový naviják, tak i nový certate bude hodně moc starý a nesehnatelný certate.

Přesně tak, není nad léty vypiplanou, nešizenou a i trochu kovovou klasiku.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 ve 12:19 ® kerob reakce na …
kerob

Piscicapus> nebudu hodnotit to, jestli je Mag sealed kokotina nebo neni, ale nemyslim si, ze je to neco kosmicky slozityho… i podle videi na youtube se nejedna o nic slozityho. Na rozebrani je potreba oproti klasice akorat injekcni strikacka s jehlou a pak samozrejme musis mit ten magnetickej olej, coz neni problem, da se koupit.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 10:02 ® troutkiller reakce na …

osprey>Co tak poslouchám uživatele tak většina tvrdí že starej čertík byl o dost povedenější než ten novej.Mám starej ve 2000 a tři roky maká bez problému.Velká výhoda je to že servis zmáknu doma za hodku bez nějakejch specialitek:-)

reagovat
Čtvrtek 20. září 2012 v 8:07 ® Shrek
Shrek

Jsem zvědav, jestli až pojedu služebně do TOKOZu, jestli v jejich archívech bude nějaké to motátko k nahlédnutí. :-)

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 23:43 ® osprey reakce na …
osprey

Piscicapus> Ještě pořád jde sehnat staré Certate.

Fakt je, že i já mám rád normální kovovou klasiku.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 23:29 ® Piscicapus reakce na …

Martin Chmelík> ať tak nebo tak, chceš-li jezdit, tak plať. Zlatá stodvacítka!

Také přeji dobrou noc.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 22:36 ® Martin Chmelík reakce na …

Piscicapus> Tak bohužel u xenonů nemůžu zneužít ani tu ruku batolete. Prostě výrobci ze spotřebitelů dělají cvičené opice, které se bránit nemohou. Dobrou noc.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 22:16 ® Piscicapus reakce na …

Martin Chmelík> něco na tom bude a navíc výrobcům hraje do kapsy i lenost nebo neznalost zákazníků. Nakonec i ta poznámka o autech je na místě. Jenže je tu problém, lidský faktor v podobě lajdáctví a vyčůranosti.
Zkrátka a prostě si v rámci svých možností budu dělat údržbu navijáků sám, což bohužel nemohu napsat o autě.

Stejně si myslím, že to ti výrobci dělají schválně, protože například pro výměnu oné prdlé žárovky buď odmontuješ přední masku a asi i s chladičem a saharou klimatizace, případně zneužiješ batole, které má ruku natolik tenkou, že ji strčí mezi objímku a zbytek nezbytností, které se jinam nevešly.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 21:44 ® Martin Chmelík reakce na …

skwor> Měl by být spokojený. Je u mne známo, že jsem příznivec SHIMANA. Ale nyní jsem zkusil Daiwu (Ballistic a Caldia) a musím uznat velkou kvalitu. A to se jedná o modely střední třídy. Jen mi vadí nedostatečná výbava. Žádné pouzdro, žádná náhradní cívka (Caldia ji má). U navijáků za více jak 6 tisíc bych cívku s pouzdrem předpokládal. Mít pouze jednu cívku u přívlačového navijáku považuje za blbost (vyčůranost) výrobce. Bohužel touto cestu jde ale více výrobců. A kupovat náhradní cívku na Stellu za 3 tisíce je otřes. :-((

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 21:35 ® Martin Chmelík

Piscicapus> Víš jak to je. Výrobce se snaží omezovat vlastní údržbu (často spolehlivou) jen z jednoho důvodu. Vytáhnout ze zákazníka další prachy za servis. Dřív jsem si u auta dokázal vyměnit olej, svíčky, filtry, atd. Dnes? Už si ani nevyměním prasklou žárovku, přístrojovka mi suše napíše, abych zajel do servisu.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 21:27 ® Piscicapus reakce na …

Martin Chmelík> málem bych zapomněl, také ti přeji hezký večer.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 21:20 ® Piscicapus reakce na …

Martin Chmelík> za sebe tvrdím, že každý trochu slušný naviják nepotřebuje servis po dlouhá léta a jediné, co ho pošle předčasně do servisu je chyba obsluhy.
Na oplátku si ale takový naviják zaslouží pravidelný servis. Tím samozřejmě netvrdím, že si ostatní údržbu nezaslouží, naopak. To podstatné pro mne ale je, že si údržbu provádím sám.
Ale zpět k jádru. U olejové opičárny (čti mag sealed) si ale údržbu sám neudělám a připadá mi hloupé ji svěřit, byť by ji prováděl sebe dokonalejší německý servisák školený přímo šéfem daiwy, jiným rukám, než svým vlastním. Možná se mýlím a má skutečná šikovnost se hvězd dotýká…

A přínos novinky? Přesně jak píšeš, na závěry je ještě moc brzy, ale tuším, že nejde o nic jiného, než jen o další hezčí chvilku při čtení katalogu.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 20:54 ® skwor reakce na …
skwor

Martin Chmelík> Stellu 4000 SFE si teď pořizuje kamarád, docela jsem na ní zvědavý.

reagovat
Středa 19. září 2012 v 19:56 ® Martin Chmelík reakce na …

Piscicapus> V podstatě s tebou souhlasím. Jinak k systému MAG SEALED. Nikdo asi tento systém nedokáže posoudit, je to novinka a jeho výhody či nevýhody se prokážou nejdříve za rok intenzivního používání. Pokud by systém fungoval jak je uváděno, asi dobrá věc. Co mi na tom vadí, že při výměně náplně je poslat kolovrátek až ke skopčákům. A čekat třeba 2 měsíce? Nic moc. Prima večer. :-)

reagovat
Středa 19. září 2012 v 18:02 ® Piscicapus reakce na …

Martin Chmelík> otázka výběru nej navijáku na světě troskotá na jediném, a to na člověku, protože co člověk, to názor. Čistě technicky ale jde porovnat pro a proti u toho kterého kousku a i ho srovnat s konkurencí.
Ještě dodám, že jak jsi správně zmínil, tak i já pochybuji, že by zlatý naviják posázený brilianty měl šanci uspět v poměru cena/výkon. Samozřejmě si své kupce najde…
Osobně bych z dnešní produkce smekacích navijáků vybral morethan branzino. Líbí se mi u něj jednoduchá konstrukce a dobrá cena. Stella je v přímém srovnání zbytečně moc konstrukčně složitá, stejně jako většina dalších adeptů.

Certate jako jó, ale nelíbí se mi onen olejový nesmysl.

reagovat
Středa 19. září 2012 v 17:38 ® Martin Chmelík reakce na …

Piscicapus> Já si opravdu nemyslím, že je tak snadné a že to vůbec jde, označit nějaký naviják za nejlepší na světě. A když ano, pak třeba designové kousky firmy Van Staal, a to jen kvůli hodnotě použitých materiálů. Ale stejně to asi nelze označit jako nejlepší, býbrž nejdražší. Ty jsou ze zlata, posázené diamanty. Ale to není přeci rozhodující pro rybáře. Jinak mi tedy řekni, co Ty osobně bys pasoval do role krále (tedy nejlepšího na světě) přívlačových navijáků?

Jinak je opravdu snadné u Shimana napsat Stella. U Daiwy? Saltiga? Exist Hyper Branzino? Certate? Ber to tak, že další ukazatel může být porovnání cena=výkon. Třeba u mne by vyhrál nový model Certate. Všechny kolovrátky od Daiwy jsem měl v ruce, s několika jsem si mohl i zatočit u vody. Proto říkám, u mne vyhrál Certate.

reagovat
Středa 19. září 2012 v 16:02 ® Piscicapus

Martin Chmelík> na základě tebou daných a vyjmenovaných parametrů jde porovnat mnoho navijáků a některé z nich by určitě šlo označit na nej na světě.
Samozřejmě by nejspíš nastala bitka mezi zastánci různých značek a každý by se snažil obhájit to své.
No nebylo by to zajímavé?
No a v tom nejlepším by zasáhl ten nejpovolanější se svojí družinou a …

Jen tak mimochodem, napsat, že stella je od šimána ten nejlepší naviják na přívlač je přece tak snadné. Ale co v porovnání např. s daiwou a jejími nejvyššími modely?
…co myslíš, a proč to tak je, respektive na základě čeho…

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 13:04 ® Martin Chmelík

Piscicapus> Máš v podstatě recht. Já jen mám zkušenost, že velmi často chce někdo někomu něco vnutit jen proto, že za tím je osobní zájem. Ale v pohodě.

Jinak co se tedy nejlepšího navijáku na světě týče, je to asi hodně složité. Jak chceš určit nejlepší naviják na světě? Podle značky, počtu ložisek vč. jejich kvality, použitých materiálů, designového provedení, dílenského zpracování, dodávaného příslušenství atd. Navíc je celá řada značek, které ani rybáři v ČR neznají. Prostě stanovit NĚCO (naviják) nejlepším na světě, tedy dát tomu nálepku, že právě tento naviják je nejlepší, podle mne nejde. A když to někdo udělá, strhne se diskuze, která bude na „ostří“ nože. Můžu to udělat jen u dané značky. V případě SHIMANA je nejlepším navijákem pro přívlač STELLA. A na to se ptal zadavatel otázky. Už si ale nedovolím tvrdit, že je STELLA nejlepším navijákem na světě.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 12:56 ® Martin Chmelík

troutkiller> Ano, nic nového jsem nenapsal. Ale stále dost lidí neví, že každý výrobce dělá určité modely pro evropský trh, asijský trh a americký trh. V zásadě jde o totožné výrobky, pouze se liší „casem“ a barvou. Třeba Twin Power se ve státech neprodává, podobnou specifikaci má ten zmiňovaný Sustain. U Daiwy je to podobné, ale u nižších verzí. Caldia, Ballistic, Certate, Saltiga jsou stejné jak pro Evropu, tak pro zámoří.

reagovat
Středa 19. září 2012 ve 12:52 ® Piscicapus

Martin Chmelík> vzhledem k mé nepřesné úvaze máš pravdu a je to silně subjektivní a většina vychválí to, co má, logicky.

Pokud by se ale jednalo o popis konkrétních parametrů, jež jsou pro většinu z nás podstatné pro určení toho nej navijáku, o kterých těchto parametrech by se vedly diskuze?
Které jsou pro většinu z nás podstatné?
Věřím, že bychom se na většině z nich shodli, stejně jako na jejich pořadí, a to bez ohledu na značku/výrobce.

Pokud jde o pisatele navrhující zadavateli otázky zcela něco jiného, než zadavatel zadal, je potřeba si uvědomit to, že ti co navrhují, to myslí i s potřebami zadavatele dobře, protože zadavatel jako takový, nemusí mít toliko zkušeností jako pisatelé navrhující návrhy nad rámec zadavatelovy otázky, a to z jednoho prostého důvodu – každý přispívající pisatel navrhující zadavateli určitý návrh nad rámec otázky, kterou její zadavatel zadal, má jistě vlastní zkušenosti, které chce v dobré víře zdělit zadavateli otázky i přesto, že se jeho příspěvek vymyká přímému zadání zadavatele.
Budiž těmto jedincům připsán kladný bod za jejich aktivitu, která jde očividně nad rámec jejich lidské a morální snahy pomoci bližnímu svému v tápání při výběru tak podstatné součásti rybářovy výbavy, jež mu umožní vykonávat jeho velkou potřebu.

Věřím, že již bude vše směřovat ku spokojenosti jak zadavatele otázky, tak i zúčastněných pisatelů všeho druhu.

;-) ;-)

Jo a ještě ty zrzky, blondýny a brunetky. Ono jde o to, jestli …

:-) :-)
reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...