Chytej.cz

Boilies Frankfurtská klobása necteno

14.9.2012 | thomas777 | 8.425 zobrazení | 14 odpovědí

Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 26. září 2012 v 15:45 ® thundarr
thundarr

Ahoj, boilie je to super, ale musis pocitat s tim, ze express se to nejmenuje jen tak, je to hlavne na rychlejsi chytani, takze z odhozu a podobne …, pokud bys tam chtel to boilie macet cely den muze se stat ze ti to rozbije nezadouci ryba … jestli budes hazet a treba dvakrat denne prehazovat bude to v pohode …

hodne zdaru u vody

reagovat
Pondělí 17. září 2012 v 19:24 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

Mr. Vydra> Tak ve filmu Posledný Plavky chytaly na salám a taky psa.:-))

reagovat
Pondělí 17. září 2012 v 17:38 ® Mr. Vydra
Mr. Vydra

Jendou jsem byl u vody za neskutečného pařáku a na nic jsem neměl záběr, kouknu do batohu a měl jsem tam buřt s chlebem, ni nic jinýho mě nenapadlo než dát kousek buřta na chleba a čekat jestli jsou ryby jenom vybíravý nebo prostě nemají apettit :-> , asi po půl hodině čekání přišlo první pípnutí na buřtíka :-D po chvilce zase a zase , takhle to probíhalo asi hodinu potom dlouho nic. Tak jsem buřtíka to chtěl vytáhnout a sundat buřtíka ale nic na háčku nebylo :-93; . upozorňuji že to byl buřtík ala semletí slepice i s podsadou takže to z háčku musel sundat sumec jako kr..va :-D :-D

reagovat
Pondělí 17. září 2012 ve 12:18 ® osprey reakce na …
osprey

Martin Mošna> Co by to nešlo, chytat na klobásu. Na chleba bys chytal a klobásu bys rybám nedal? :-))

Obrazně řečeno, sežere to spousta ryb, které dokážou sežrat třeba žížalu. Převládají ryby kaprovité. Já mám na to letos tlouště do půl metru kousek (neměřeno, třeba to pade i měl).

reagovat
Pondělí 17. září 2012 v 11:27 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

nnnap> Ničeho!! Ani tý kukuřice jim moc nezbyte páč jim jí sežeru já. :-D

reagovat
Pondělí 17. září 2012 v 8:55 ® nnnap
nnnap

neříkám, že by rybám kostička nezbyla, ale hlad je sviňa. Jedna nebo 2 plechovky kukurózy se mi v autě asi povalujou ale nerad to votvírám. Spotřebuji malou hrstičku a co s tím zbytkem. Ano. Sež ním. A u kielabsy si to nedovedu představit vůbec.:-)) Zvláště fermentované. Cytáte někdo na svou svačinu? Podělíte se s rybami? Věřím, že ano. Čeho se vzdáte?

reagovat
Pondělí 17. září 2012 v 8:14 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

osprey> ne nechytal.To jde? jaká ryby by to vzala?

reagovat
Neděle 16. září 2012 ve 22:59 ® osprey reakce na …
osprey

Martin Mošna> Půl klobásy je moc. Ryby nemají tak velkou hubu. Ty jsi nikdy nechytal na klobásu?

reagovat
Neděle 16. září 2012 ve 22:21 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

jajco> tak jasny pul klobási na háček…

reagovat
Neděle 16. září 2012 ve 20:05 ® jajco
jajco

Lepší je klobás domácí,než frankfurtský.:->

reagovat
Neděle 16. září 2012 v 18:21 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

thomas777> Tak potom nezapoměn napsat jak to na tu klobásu jde.:-))

reagovat
Neděle 16. září 2012 v 0:39 ® thomas777

Diky chlapi já už to koupil chci to vyzkoušet na dyji 7 doufám že to bude fungovat :-)

reagovat
Pátek 14. září 2012 ve 23:49 ® Mr. Vydra
Mr. Vydra

Je to moje nejoblíbenější boilie na které jsem chytil mnoho ryb. Přijedu k vodě na náhodné místo nahodím a čekám :-> .

http://www.facebook.com/CtLysaNadLabem?…

reagovat
Pátek 14. září 2012 ve 20:36 ® Martin Mošna
Martin Mošna

Co by se tomuto podobalo tak jsem měl poze hot dog.A šli na to.

reagovat