Vyhledávání
Boilies Frankfurtská klobása
14.9.2012 | thomas777 | 8.425 zobrazení | 14 odpovědí
Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. září 2012 v 15:45 ® thundarr
-
Ahoj, boilie je to super, ale musis pocitat s tim, ze express se to nejmenuje jen tak, je to hlavne na rychlejsi chytani, takze z odhozu a podobne …, pokud bys tam chtel to boilie macet cely den muze se stat ze ti to rozbije nezadouci ryba … jestli budes hazet a treba dvakrat denne prehazovat bude to v pohode …
hodne zdaru u vody
reagovat - Pondělí 17. září 2012 v 19:24 ® Martin Mošna reakce na …
-
Mr. Vydra> Tak ve filmu Posledný Plavky chytaly na salám a taky psa.
reagovat - Pondělí 17. září 2012 v 17:38 ® Mr. Vydra
-
Jendou jsem byl u vody za neskutečného pařáku a na nic jsem neměl záběr, kouknu do batohu a měl jsem tam buřt s chlebem, ni nic jinýho mě nenapadlo než dát kousek buřta na chleba a čekat jestli jsou ryby jenom vybíravý nebo prostě nemají apettit
reagovat, asi po půl hodině čekání přišlo první pípnutí na buřtíka
po chvilce zase a zase , takhle to probíhalo asi hodinu potom dlouho nic. Tak jsem buřtíka to chtěl vytáhnout a sundat buřtíka ale nic na háčku nebylo
. upozorňuji že to byl buřtík ala semletí slepice i s podsadou takže to z háčku musel sundat sumec jako kr..va
- Pondělí 17. září 2012 ve 12:18 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Co by to nešlo, chytat na klobásu. Na chleba bys chytal a klobásu bys rybám nedal?
Obrazně řečeno, sežere to spousta ryb, které dokážou sežrat třeba žížalu. Převládají ryby kaprovité. Já mám na to letos tlouště do půl metru kousek (neměřeno, třeba to pade i měl).
reagovat - Pondělí 17. září 2012 v 11:27 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Ničeho!! Ani tý kukuřice jim moc nezbyte páč jim jí sežeru já.
reagovat - Pondělí 17. září 2012 v 8:55 ® nnnap
-
neříkám, že by rybám kostička nezbyla, ale hlad je sviňa. Jedna nebo 2 plechovky kukurózy se mi v autě asi povalujou ale nerad to votvírám. Spotřebuji malou hrstičku a co s tím zbytkem. Ano. Sež ním. A u kielabsy si to nedovedu představit vůbec.
reagovatZvláště fermentované. Cytáte někdo na svou svačinu? Podělíte se s rybami? Věřím, že ano. Čeho se vzdáte?
- Pondělí 17. září 2012 v 8:14 ® Martin Mošna reakce na …
-
osprey> ne nechytal.To jde? jaká ryby by to vzala?
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 22:59 ® osprey reakce na …
-
Martin Mošna> Půl klobásy je moc. Ryby nemají tak velkou hubu. Ty jsi nikdy nechytal na klobásu?
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 22:21 ® Martin Mošna reakce na …
-
jajco> tak jasny pul klobási na háček…
reagovat - Neděle 16. září 2012 ve 20:05 ® jajco
-
Lepší je klobás domácí,než frankfurtský.
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 18:21 ® Martin Mošna reakce na …
-
thomas777> Tak potom nezapoměn napsat jak to na tu klobásu jde.
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 0:39 ® thomas777
-
Diky chlapi já už to koupil chci to vyzkoušet na dyji 7 doufám že to bude fungovat
reagovat - Pátek 14. září 2012 ve 23:49 ® Mr. Vydra
-
Je to moje nejoblíbenější boilie na které jsem chytil mnoho ryb. Přijedu k vodě na náhodné místo nahodím a čekám
.
http://www.facebook.com/CtLysaNadLabem?…
reagovat - Pátek 14. září 2012 ve 20:36 ® Martin Mošna
-
Co by se tomuto podobalo tak jsem měl poze hot dog.A šli na to.
reagovat