Vyhledávání
tu sa vadíme, urážame ...
11.9.2012 | lunimus | 8.579 zobrazení | 51 odpovědí
Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.
Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …
Ďakujem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:17 ® Mary
-
regulus> Teda, ty mě okrádáš o čas. Ty Tvoje odpovědi ve foréch, ještě, že čtu rychle. Já čtu, tak rychle, až se předbíhám. Ty bys dokázal sepsat za jeden den, snad 500set stránkovou knihu. Ty jsi minul povolání,
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 13:54 ® hraji reakce na …
-
osprey> věru jsi vybral příhodný citát. Také to tak cítím.
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 13:41 ® MIG-35 reakce na …
-
osprey> Vy mu nakládáte!
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 13:35 ® osprey reakce na …
-
hraji> Já se bojím, že v té situaci s tou kněžkou lásky by nakonec asi došlo k celkovému nedorozumění.
tady by se spíš hodil citát: Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 13:08 ® nnnap reakce na …
-
džigit>
hele, kultivovat prostředí musíš, páč nikdy nevíš, do jaký díry se podíváš.A já když si vzpomenu na svoje strejdy, jak si museli zakázat chlast a hospodu, protože ta vždy lehla, tak rači předem než na místě.
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 12:59 ® hraji reakce na …
-
osprey> já vytrvale pracuji na kultivaci jeho projevu a vystupování. Apage, Satanas je v běžném životě velmi použitelná fráze. Může ji například použít, když ho bude na ulici obtěžovat kněžka lásky. Je otázka, zda mu bude zcela rozumět.
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 12:57 ® džigit
-
nnnap> eště sem ani nevylez a Ty do mně?!?
reagovat
Už sem myslel,že si mě krz noveho „přitele“ Hlu Čin Čana nevšimneš - Středa 12. září 2012 ve 12:56 ® nnnap reakce na …
-
džigit> víš, co? Zalez!!!
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 12:54 ® džigit reakce na …
-
osprey> no no no
reagovat - Středa 12. září 2012 ve 12:46 ® osprey reakce na …
-
hraji> Tak teď jsi ho, chudáka, dorazil.
Ostatně v kontextu některých současných diskuzí by výraz „Apage, Satanas“ mohl být vykládán jako požadavek k Džigitovi, aby se tu méně projevoval
reagovat - Středa 12. září 2012 v 8:50 ® hraji reakce na …
-
Martin Mošna> v tom případě používej raději výrazu apage, Satanas, lépe se to hodí
reagovat - Středa 12. září 2012 v 7:28 ® Martin Mošna reakce na …
-
JHolc> Bylo tím myšleno,že aspoň osprey odstoupil od tý diskuzu ve foru feeder poraďíte.
reagovat - Středa 12. září 2012 v 0:26 ® osprey reakce na …
-
Fryw> To všechno jsem dneska udělal. Redaktorem zatím zůstávám, na umření v zásadě nevypadám.
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 23:17 ® JHolc reakce na …
-
MIG-35> Okna zavřená, ale sedím před barákem na schodech, krásně se blejská a začíná pršet. Končím a jdu se projít, bouřky, to je moje
reagovatPesany bohužel mít nemůžu, takže mě nic nebrzdí…
- Úterý 11. září 2012 ve 23:11 ® MIG-35 reakce na …
-
jersey> Jooo!! TO je konečně vono! Dobře ty!!
JHolc> Spíš otevřít tady bylo vedro jako kjáva, ale taď úspěšně bouří. Juhuhůů jak já miluju bouřky. Moji pesánci uh míň.
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:52 ® JHolc reakce na …
-
hraji> Asi nám to bude muset vysvětlit sám…
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:48 ® JHolc reakce na …
-
Fryw> Tak to pak jo.
reagovatVzhledem k počasí tady u nás asi odstoupil od počítače a šel zavřít okna
- Úterý 11. září 2012 ve 22:45 ® Fryw reakce na …
-
JHolc> Já myslím, že to je jako že Osprey odstoupil od počítače a šel někam dál, třeba na ryby nebo do jiny mistnosti
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:43 ® hraji
-
Taky jsem nepochopil, co vlastně chtěl tím sdělením říct. A skutečnost, že v jediné krátké větě udělal dva překlepy, jsem taktně pominul.
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:39 ® JHolc reakce na …
-
Fryw> Ne, tohle opravdu nebyla žádná narážka na pravopis. Prostě jsem nepochopil smysl příspěvku. Možná je to množstvím vypitého burčáku.
reagovatZ mojí strany to vypadá tak, že Osprey už není redaktor Chytej.cz , nebo že se distancuje od této diskuse. Obojí je podle mě blbost. Pokud mi Martinův příspěvek dokážeš vysvětlit, předem Ti děkuji.
- Úterý 11. září 2012 ve 22:28 ® Fryw reakce na …
-
JHolc> Tak. Já to chápu. Pokud to tu zůstane tak sem bude směřovat 99% mejch příspěvků. Protože jsou to vesměs kraviny. A nemusím se cejtit provinile… Ale když přemejšlim o tom Martinovi, tak mě to trošku spíš štve. Si sem kluk přijde pokecat vo rybách a furt dokola mu někdo předhazuje že blbě píše. On to ví a ti co mu to píšou mají pravdu. A určitě se nad tím i zamyslel, ale přeci z něj nebude za tyden spisovatel.Chce to čas. Třeba se zlepší, třeba ne. Ale asi nemáme moc právo mu to furt omlacovat o hubu do omrzení. A přijde mi to už trošku jako šikana… Jen moje uvaha, neber to jako nějaky napomínání
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:22 ® jersey reakce na …
-
MIG-35> To si jako myslíš, že když ti smrdí z huby shnilý boilies, klepeš se jak drahej wobler, že si budeš vyskakovat?
(takhle?)
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:22 ® JHolc reakce na …
-
Fryw> Ne, já mu fakt nerozumím, to nebylo jen rejpnutí… Ale je mi podstatně líp, tohle forum tady chybělo!
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:17 ® Fryw reakce na …
-
JHolc> si myslim že se kolem toho napsalo už dost a už mi to přijde vohrany. Však to chce čas… Já mám naštěstí dost inteligentního psa, kterej mě vopravuje chyby v textu. Nebejt toho kde bych byl…
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:13 ® JHolc
-
Všichni jste … A nejvíc mě s… Martin Mošna, protože řeči jeho kmene vůbec nerozumím!
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:11 ® Fryw reakce na …
-
MIG-35> sem se třeba ani neholil, abych mu nepřipadal cizí…
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 22:06 ® Robur
-
co urážáš, hňupe
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 21:46 ® MIG-35
-
Fryw> Ten mi napadá celou sezonu!!! A každou jízdu mu ho recituju. Možná proto na mě kálí… Swiněééé
reagovatAle i odříkávam krásný básničky, pěju písně a stejně nic. Sv. Péťa asi nemá pochopení pro moje protest songy.
- Úterý 11. září 2012 ve 21:36 ® Fryw reakce na …
-
Napadl mě otevřenej dopis sumcovi
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 21:31 ® MIG-35
-
jersey> To je vo ničem to musíš: ty levnej navijáku!! Předraženej prute či smrdutá nástraho!
reagovatSme přecí rybáří ni?
Když nadávat tak s grácijí