Chytej.cz

tu sa vadíme, urážame ... necteno

11.9.2012 | lunimus | 8.579 zobrazení | 51 odpovědí

Priatelia … už mi lezie trochu hore krkom, keď sa človek chce dozvedieť niečo nové a diskusia skĺzne do vzájomných invektív, urážok atď.

Majme prosím aspoň toľko slušnosti, že ak máme potrebu sa spolu povadiť, alebo sa vzájomne urážať, nezapĺňajme tým prosím vecnú diskusiu k jednotlivým témam, ale poďte si svoje srdiečka vyliať sem …

Ďakujem

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:17 ® Mary
Mary

regulus> Teda, ty mě okrádáš o čas. Ty Tvoje odpovědi ve foréch, ještě, že čtu rychle. Já čtu, tak rychle, až se předbíhám. Ty bys dokázal sepsat za jeden den, snad 500set stránkovou knihu. Ty jsi minul povolání, :-) :-> :-P

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:54 ® hraji reakce na …
hraji

osprey> věru jsi vybral příhodný citát. Také to tak cítím.

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:41 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

osprey> Vy mu nakládáte! :-D

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:35 ® osprey reakce na …
osprey

hraji> Já se bojím, že v té situaci s tou kněžkou lásky by nakonec asi došlo k celkovému nedorozumění.

tady by se spíš hodil citát: Vanitas vanitatum et omnia vanitas. :-D

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 13:08 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> :-)
hele, kultivovat prostředí musíš, páč nikdy nevíš, do jaký díry se podíváš.:-D

A já když si vzpomenu na svoje strejdy, jak si museli zakázat chlast a hospodu, protože ta vždy lehla, tak rači předem než na místě.:-D

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:59 ® hraji reakce na …
hraji

osprey> já vytrvale pracuji na kultivaci jeho projevu a vystupování. Apage, Satanas je v běžném životě velmi použitelná fráze. Může ji například použít, když ho bude na ulici obtěžovat kněžka lásky. Je otázka, zda mu bude zcela rozumět. ;-)

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:57 ® džigit

nnnap> eště sem ani nevylez a Ty do mně?!? ;-)
Už sem myslel,že si mě krz noveho „přitele“ Hlu Čin Čana nevšimneš :-))

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:56 ® nnnap reakce na …
nnnap

džigit> víš, co? Zalez!!!

:-D
reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:54 ® džigit reakce na …

osprey> no no no :-D

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:46 ® osprey reakce na …
osprey

hraji> Tak teď jsi ho, chudáka, dorazil. :-))

Ostatně v kontextu některých současných diskuzí by výraz „Apage, Satanas“ mohl být vykládán jako požadavek k Džigitovi, aby se tu méně projevoval:-D

reagovat
Středa 12. září 2012 v 8:50 ® hraji reakce na …
hraji

Martin Mošna> v tom případě používej raději výrazu apage, Satanas, lépe se to hodí

reagovat
Středa 12. září 2012 v 7:28 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

JHolc> Bylo tím myšleno,že aspoň osprey odstoupil od tý diskuzu ve foru feeder poraďíte.

reagovat
Středa 12. září 2012 v 0:26 ® osprey reakce na …
osprey

Fryw> To všechno jsem dneska udělal. Redaktorem zatím zůstávám, na umření v zásadě nevypadám. :-))

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 23:17 ® JHolc reakce na …

MIG-35> Okna zavřená, ale sedím před barákem na schodech, krásně se blejská a začíná pršet. Končím a jdu se projít, bouřky, to je moje :-) Pesany bohužel mít nemůžu, takže mě nic nebrzdí…

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 23:11 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

jersey> Jooo!! TO je konečně vono! Dobře ty!! :->

JHolc> Spíš otevřít tady bylo vedro jako kjáva, ale taď úspěšně bouří. Juhuhůů jak já miluju bouřky. Moji pesánci uh míň. :-((

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:52 ® JHolc reakce na …

hraji> Asi nám to bude muset vysvětlit sám… :-)

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:48 ® JHolc reakce na …

Fryw> Tak to pak jo. :-D Vzhledem k počasí tady u nás asi odstoupil od počítače a šel zavřít okna :-)

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:45 ® Fryw reakce na …
Fryw

JHolc> Já myslím, že to je jako že Osprey odstoupil od počítače a šel někam dál, třeba na ryby nebo do jiny mistnosti :-D

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:43 ® hraji
hraji

Taky jsem nepochopil, co vlastně chtěl tím sdělením říct. A skutečnost, že v jediné krátké větě udělal dva překlepy, jsem taktně pominul.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:39 ® JHolc reakce na …

Fryw> Ne, tohle opravdu nebyla žádná narážka na pravopis. Prostě jsem nepochopil smysl příspěvku. Možná je to množstvím vypitého burčáku. :-) Z mojí strany to vypadá tak, že Osprey už není redaktor Chytej.cz , nebo že se distancuje od této diskuse. Obojí je podle mě blbost. Pokud mi Martinův příspěvek dokážeš vysvětlit, předem Ti děkuji. :-)

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:28 ® Fryw reakce na …
Fryw

JHolc> Tak. Já to chápu. Pokud to tu zůstane tak sem bude směřovat 99% mejch příspěvků. Protože jsou to vesměs kraviny. A nemusím se cejtit provinile… Ale když přemejšlim o tom Martinovi, tak mě to trošku spíš štve. Si sem kluk přijde pokecat vo rybách a furt dokola mu někdo předhazuje že blbě píše. On to ví a ti co mu to píšou mají pravdu. A určitě se nad tím i zamyslel, ale přeci z něj nebude za tyden spisovatel.Chce to čas. Třeba se zlepší, třeba ne. Ale asi nemáme moc právo mu to furt omlacovat o hubu do omrzení. A přijde mi to už trošku jako šikana… Jen moje uvaha, neber to jako nějaky napomínání

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:22 ® jersey reakce na …
jersey

MIG-35> To si jako myslíš, že když ti smrdí z huby shnilý boilies, klepeš se jak drahej wobler, že si budeš vyskakovat?

(takhle?) :-))

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:22 ® JHolc reakce na …

Fryw> Ne, já mu fakt nerozumím, to nebylo jen rejpnutí… Ale je mi podstatně líp, tohle forum tady chybělo! :-D

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:17 ® Fryw reakce na …
Fryw

JHolc> si myslim že se kolem toho napsalo už dost a už mi to přijde vohrany. Však to chce čas… Já mám naštěstí dost inteligentního psa, kterej mě vopravuje chyby v textu. Nebejt toho kde bych byl…

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:13 ® JHolc

Všichni jste … A nejvíc mě s… Martin Mošna, protože řeči jeho kmene vůbec nerozumím!

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:11 ® Fryw reakce na …
Fryw

MIG-35> sem se třeba ani neholil, abych mu nepřipadal cizí…

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:06 ® Robur
Robur

co urážáš, hňupe

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:46 ® MIG-35
MIG-35

Fryw> Ten mi napadá celou sezonu!!! A každou jízdu mu ho recituju. Možná proto na mě kálí… Swiněééé :-D Ale i odříkávam krásný básničky, pěju písně a stejně nic. Sv. Péťa asi nemá pochopení pro moje protest songy. :-((

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:36 ® Fryw reakce na …
Fryw

Napadl mě otevřenej dopis sumcovi :-D

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:31 ® MIG-35
MIG-35

jersey> To je vo ničem to musíš: ty levnej navijáku!! Předraženej prute či smrdutá nástraho! ;-) Sme přecí rybáří ni? :-D Když nadávat tak s grácijí :->

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1