Vyhledávání
Na kterém e-shopu se vám nejlépe nakupuje?
6.9.2012 | Martin Habera | 11.506 zobrazení | 72 odpovědí | upravit
Ahoj kolegové, svěřte se zde prosím, v jakém rybářském e-shopu se vám nejlépe nakupuje? Zajímá mne teď jen hledisko přehlednosti – rychlost dodání, celkovou spokojenost se službami shopu apod. teď prosím nechme stranou.
Budu rád za co nejvíce informací, nejen prostý název obchodu, ale třeba i zdůvodnění, proč vám připadá přehlednější než jiné, proč jej máte rádi atd.
Připravujeme nový obchod, a chtěli bychom co nejvíce názorů od svých kolegů – každému, kdo této otázce věnuje čas, děkuji!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. září 2012 ve 14:19 @ Martin Habera
-
osprey> díky za připomínku, s cenou počítáme jako s důležitým faktorem, ale srovnávače zboží nebudou naším hlavním prodejním kanálem
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:31 ® SURF reakce na …
-
osprey> Pravdu díš. Loni se mi povedlo v Tropicu, koupit jeden proutek za poloviční cenu. A přesně ten, co jsem potřeboval. Byl jediný, poslední. Bylo to příjemné.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 v 11:40 ® cujo
-
já třeba na tropicu nakupuju obratliky sasame, no a když už tam sem tak at neberu jen to tak tam nakoupim aji zbytek co potrebuju (teda, kdyz to tam maji)
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 v 10:54 ® osprey reakce na …
-
Martin Habera> A ceny… Uvědom si, že spousta rybářů používá cenové vyhedávače.
Tropic si v některých případech může dovolit zajímavé ceny.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 v 1:11 @ Martin Habera
-
SURF> super, souhlasím a děkuji za názor
chose120> díky, tropic je fakt hodně oblíbený
darkland> díky, že tolik rybářů nakupuje v tropicu mne právě taky celkem překvapilo. Každopádně je potřeba uznat, že sortiment mají fakt široký.
reagovat - Středa 12. září 2012 v 19:40 @ darkland
-
Zdravím, nejraději mám carpproduct.cz , nikl.cz – dle prehlednosti jsem spokojen , dají se filtrovat i výrobci konkrétní a je to přehledné , jak jsme tak pročítal většina lidí nakupuje na tropicu – mně ten obchod absolutně nevyhovuje – potrpím si na kvalitu i když za zvýšenou cenu , než před kvantitou typu tropic, mivardi …
reagovat - Úterý 11. září 2012 ve 23:47 ® chose120
-
Kupoval jsem pruty v tropicliberec a vsechno v poradku zabalene dobre az na jeden prut od shimana kde mi praskali ocka tak se to muselo spravit jinak jen spokojenost..
reagovat - Pondělí 10. září 2012 v 16:21 ® SURF reakce na …
-
rybozravec> To je taky umění.
reagovat - Pondělí 10. září 2012 v 16:19 ® SURF reakce na …
-
Martin Habera> Samozřejmě, že se vše může prodražit i případnou reklamací.
reagovat - Pondělí 10. září 2012 v 16:19 ® rybozravec reakce na …
-
SURF> Kdyby by mel eshop Dzigit tak jdu tam on by ti prodal vsechno co ma na sklade
reagovat - Pondělí 10. září 2012 v 16:09 ® SURF reakce na …
-
Martin Habera> Pokud někam chodím a jsem spokojen, neměním.
A chodím tam tak dlouho, dokud jsem spokojen. Hledat a měnit začínám, pokud nejsem spokojen.
Kvalitu za každou cenu, taky ne. Pokud jinde stojí stejné zboží např. o padesát procent méně, tak to stojí minimálně za zamyšlení. Je taky důležité, o jakou částku, se ve skutečnosti jedná. Pokud by to byly tisíce........
Souhlasím, že jakékoliv komplikace při objednávce, se mohou prodražit.
Pokud mají někde drahé zboží, tak tam kupuji pouze takové, které jinde nemohu koupit.
reagovat - Pondělí 10. září 2012 v 15:43 ® SURF reakce na …
-
Fryw> Vyřešeno za: 1.
reagovat - Neděle 9. září 2012 ve 23:37 @ Martin Habera reakce na …
-
Fryw> díky za příspěvek, s tímhle nelze než souhlasit. Pokud e-shop udělá chybu, musí ji umět napravit – jinak bude mít nespokojeného zákazníka.
Situace ohledně českých e-shopů (a teď nemyslím jen ty rybářské) je ale v tomhle ohledu dost často katastrofální. I proto sám nakupuji tam, kde mám jistotu kvalitních služeb – bez ohledu na cenu.
reagovat - Neděle 9. září 2012 ve 22:21 ® Fryw
-
Ahoj. Nakupoval jsem už v pár eshopech. Vždy spokojenost. Mírný zádrhel byl u splavek.cz. Předem říkám, že velice dobře vyřešen dodavatelem. Ten chci trošku popsat, abych nastínil jak si představuju řešení takového zádrhelu.
Na splavek.cz jsem si objednal feeder v akci. Dodaní do 3 dnů. Asi po týdnu kdy mi nic nepřišlo jsem urgoval objednávku. Odpověď přišla téměř okamžitě – že je o zboží velký zájem a na skladě bude nejspíš v pátek (psal jsem to asi ve středu). No a pruty hned další pondělí přišly. U prutů jsem našel 10 gumových vláčecích nástrah (netuším jestli je takový dárek standard nebo jeslti to měla být omluva za nedodržení dodací lhůty). No, ale zrovna ten den jsem odjížděl na chatu, tak jsem zásilku moc neřešil. Když jsem se vrátil z výletu, čekal mě doma ještě jeden balíček od splavek.cz . V balíčku byl dodací list a záručák, cívka s feederovým vlascem, dvě balení háčků. Vůbec jsem si v tom rozpoložení a chystání na výlet nevšiml že tam taková důležitá věc jako je nějaký doklad chybí. Nijak jsem to neřešil a stejně to splavek.cz napravil i s užitečným dárkem navíc.
Takže, sice drobný zádrhel, ale spokojenost a hlavně vyřešeno bez jakéhokoliv upozorňování nebo angažování se z mé strany. Je fajn, že někdo umí tak dobře vyřešit svou chybu a zákazník se nemusí o nic doprošovat.
reagovat - Neděle 9. září 2012 ve 14:55 ® cujo reakce na …
-
tak to je parada, pokud bude velkej vyber zbozi na vlacku, tak budu castym zakaznikem
reagovat - Neděle 9. září 2012 v 11:57 @ Martin Habera
-
gabo> kamennou prodejnu nemám a není v plánu. Budeme mít místo v Brně, kde si zákazník může svou objednávku vyzvednout.
reagovat - Neděle 9. září 2012 v 9:37 ® gabo reakce na …
-
Martin Habera> máš kamennou prodejnu
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 22:57 @ Martin Habera
-
Stroft> rybář jsem (tedy, byl jsem ještě před čtyřmi lety, začínal jsem asi v osmi letech, do roka se k rybám chci vrátit), s e-shopy mám zkušenosti, mám jasnou vizi. Není to „co bych mohl dělat? Tak si zkusím otevřít shop, třeba to něco hodí“. Mám podle tebe diskutujícím platit za to, že se napíší odpověď nebo jak jsi myslel tu poznámku? Jasně, že si dělám průzkum zdarma, protože chci pro rybáře shop, který se jim bude dobře používat a v kterém se dobře vyznají. Kdo nechce, nemusí nic psát, není to tak těžké.
nnnap>
cujo> paráda, díky, vidím, že tropic je velmi oblíbený.
jersey> ahoj, díky za komentář. Na Braunstaru jsem nakupoval taky poměrně často a bylo to přesně jak píšeš – také spokojenost. Ještě jsem nakupoval na shoprybar.cz a tam to bylo také fajn.
Ještě má někde nějaký tip?
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 22:28 ® jersey
-
čau, dřív jsem kupoval dost na braunstar. Perfektní komunikace. Co jsem objednal dostal jsem rychle a pokud byl nějakej zádrhel, byla u nich velká snaha to řešit a nabídnout jinou alternativu. To bych fakt vypíchnul. Jinak v liště mám dalších asi 7 eshopů. U některých jsem kupoval třeba jen 2×, jinde třeba 5×. Každej má něco. E-shop, kde se mi hodně příjemně nakupuje je napřívlač.cz. Mají tam věci, které jinde nekoupím(konkrétně woby), ovšem mají delší dodací lhůty, neb mnou objednané kousky většinou musí přivézt z kapitalistické ciziny. Zase se o to víc těším
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 21:31 ® cujo
-
mě vyhovuje tropic a rybarsky-market.cz, z obou si vyberu. Dělám si sám návazce, tak bych uvítal větší výběr kvalitních lanek na cívce v jednom shopu. Nejvíc mě štve, když skoro všechno seženu v jednom obchodu a jednu dvě věci musím objednávat jinde…
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 20:36 ® nnnap
-
hlavně červi, ať tam máš. Červený, žlutý, bílý. Na kusy. Nevím, proč musím kupovat balení po deci nebo litru, když spotřebuji 20 červů za týden.
reagovat
Nejvíce mi na rybářských ešopech chybí oblečky na kapra, obojky na sumce. Já bych chtěl takový ty trnový, jak na bojový plemena! Chromovaný. Potom bych si přál fluorescenční nálepky NNNAP, bych mohl pouštěnou rybu označit triumfem svým. - Čtvrtek 6. září 2012 ve 20:02 ® Stroft
-
Martin Habera> Anonymní uživatel, předpokládám, že ani rybář,v tom případě, raději žádný e-shop neotvírejte, takových dobrodruhů je na trhu přehršel
reagovatJinak, super nápad, jak přijít k informacím zdarma
- Čtvrtek 6. září 2012 v 19:54 @ Martin Habera
-
radimekk> díky, také doufáme
Ale cesta to bude ještě dlouhá.
A pro všechny ostatní, samozřejmě budu rád za další názory. Také by vás potěšilo mít možnost si vyfiltrovat pruty dle délky a gramáže, navijáky dle velikosti atd.?
A jaké ještě možnosti vám na rybářských e-shopech chybí, co vás na nich štve?
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 19:45 ® radimekk reakce na …
-
tak přeju hodně štěstí a doufám, že se tu ukáže mezi doporučovanámi
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 19:40 @ Martin Habera
-
wlada> díky. Vůbec by mne nenapadlo, že právě například dělení podle délky/gramáže bude tak žádoucí. Určitě ho tam doděláme.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 19:38 @ Martin Habera
-
radimekk> no, chvíli to ještě potrvá, doufáme, že to stihneme do konce roku spustit, a do začátku sezony vyladit
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 19:37 ® wlada
-
Martin Habera> Nejčastěji kupuji u Tropicu, právě kvůli již zmiňovanému výběru. Pár nedostatků tam je, například dělení prutů podle ceny. Já bych uvítal dělení podle délky, gramáže a dále pak třeba podrozdělení na castingové a normální pruty.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 19:26 ® radimekk reakce na …
-
a kdy se máme na ten váš e-shop těšit?
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 19:19 @ Martin Habera reakce na …
-
radimekk> to nevadí, i tak děkuju, zkusím ho pak najít. Toho, že by to aplikovali majitelé ostatních shopů, se nebojím. Ono to totiž není jen tak, něco takového narazit – a teď nemyslím jen z hlediska technického řešení, ale taky to promyslet tak, aby to fungovalo bezchybně. A navíc tohle nebude naše jediná výhoda před ostatními, jen jedna z několika. Zatím jen zjišťuji, jak jsou na tom u zákazníků ostatní shopy.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 18:41 ® radimekk
-
to si fakt nevzpomenu, už je to asi rok a spíš náhodou jsem na něj narazil. Myslím si ale, že vypadal spíš nenápadně, žádné velké reklamy, blikající bannery atd. Fakt si nepamatuju, ale kdybych prošel všechny internetové obchody ze seznamu tady na chytej.cz, tak tam mezi nima možná bude, nevím.
reagovatMimo to, veškeré rady, kteří ti tu lidi dají si můžou přečíst i provozovatelé jiných rybářských e-shopů a zařídit se podle nich, pak bys ztratil možnou výhodu proti ostatním