Vyhledávání
Na kterém e-shopu se vám nejlépe nakupuje?
6.9.2012 | Martin Habera | 11.506 zobrazení | 72 odpovědí | upravitAhoj kolegové, svěřte se zde prosím, v jakém rybářském e-shopu se vám nejlépe nakupuje? Zajímá mne teď jen hledisko přehlednosti – rychlost dodání, celkovou spokojenost se službami shopu apod. teď prosím nechme stranou.
Budu rád za co nejvíce informací, nejen prostý název obchodu, ale třeba i zdůvodnění, proč vám připadá přehlednější než jiné, proč jej máte rádi atd.
Připravujeme nový obchod, a chtěli bychom co nejvíce názorů od svých kolegů – každému, kdo této otázce věnuje čas, děkuji!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. září 2012 v 18:29 @ Martin Habera
-
radimekk> super, díky
Nevzpomněl by sis, jaký shop to byl, s tím dělením prutů podle délky a gramáže?
S těmi zákazníky – s tím počítáme. Co slíbíme, dodržíme, to by měl snad být základní aspekt každého shopu
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 18:25 ® radimekk
-
určitě dělení prutů podle gramáže a taky délky je super, myslím, že jsem to v nějakém e-shopu i viděl a bylo to mnohem lepší, než listovat desítkami průtu podle ceny a hledat to svý. Já mám rád taky tropic, mají slušný ceny, dobrej výběr a nikdy jsem neměl problém. Třeba na rybarske-nej mi k dražšímu nákupu neposlali dárek, já vím, je to blbost, ale když už to slibujou, tak… Jsme češi a ti mají rádi něco zadarmo jako bonus. To může bejt taky doporučení, akce a slevy, věrnostní bonusy,… přilákají nové zákazníky u udrží ty staré. Jen jsem jim napsal mail, že v balení nebyl. Už více než rok čekám na odpověď, takže má rada je: nekakat na zákazníky. Mě třeba dlouhé menu nevadí, když mam problém něco najít, tak to zadám do vyhledávání a je to.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 18:02 @ Martin Habera
-
MIG-35> díky, přesně takové názory potřebujeme, dělení podle gramáže je fajn nápad a zauvažujeme, jestli bychom ho uměli zapracovat.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 17:57 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Habera> Taky z 90% , když nakupuju na netu tak Tropic. Sem tam se tam strácim.. Třeba u prutů bych radši řazení podle gramáže než ceny, ale to je jen můj násor.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 17:30 @ Martin Habera
-
Bigpista: výborně, díky. A jak se ti tropicliberec používá? Mají dost dlouhé menu, nemáš v něm problém najít to, co potřebuješ?
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 17:07 ® Bigpista reakce na …
-
Martin Habera> Mám zkušenost s tropicliberec.cz. Občas delší dodací lhůty, ale vyhovuje mi fakt obrovský sortiment.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 16:45 @ Martin Habera
-
osprey > díky moc, něco takového jsem potřeboval. Mohl by ses prosím rozepsat třeba o tom, co se ti na kterém líbí oproti ostatním (co se přehlednosti týká)?
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:52 ® osprey reakce na …
-
Martin Habera> Nějaké ty shopy: rsp-fishing, tropicliberec, Braunstar. Zkušebně jsem udělal i jeden nákup v Německu – byl jsem až překvapen, jak se tam umějí ohánět.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:50 @ Martin Habera
-
díky za názory.
nnap> Proč by nebyly důvody? Jasně, že jsou. Nezáleží jen na ceně. Roli hraje víc věcí. Ne každý je z Prahy, Brna nebo jiného města, kde v kamenném krámě seženeš prakticky cokoli. Ne každý má čas nebo náladu jít do kamenného obchodu a tam hledat, jestli zrovna nemají to, co chce. Těch důvodů je spousta.
Dál prosím pokračujme v debatě na téma otázky, díky
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:31 ® nnnap
-
já se nakupování na ešopech nebráním, převážně spotřební elektroniku ani jinak nenakupuji, ale zatím jsem opravdu nepřišel na jediný důvod nakupovat na rybářském ešopu. Pokud to jsou ešopy kamenných krámů, maj stejný ceny jako na prodejně, pokud jsou jiný, budeto e-haluz. Tunel na poctivýho krámkaře. Ty nepodporuji. Víceméně amatérská zkratka na cestě- výrobce-velkoobchod-maloobchod-zákazník.
Navíc- nákup rybářských potřeb je pro mne malý svátek- kupuju i když nepotřenuju. Pro pocit. Pro radost. Z té věci. Ne ze slevy
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:19 ® osprey reakce na …
-
nnnap> Jo, jsou.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:05 ® nnnap
-
ještě mě nenapadla taková blbost si cokoliv na rybářským ešopu koupit. Jsou pro to nějaké důvody?
reagovat