Vyhledávání
Na kterém e-shopu se vám nejlépe nakupuje?
6.9.2012 | Martin Habera | 11.505 zobrazení | 72 odpovědí | upravit
Ahoj kolegové, svěřte se zde prosím, v jakém rybářském e-shopu se vám nejlépe nakupuje? Zajímá mne teď jen hledisko přehlednosti – rychlost dodání, celkovou spokojenost se službami shopu apod. teď prosím nechme stranou.
Budu rád za co nejvíce informací, nejen prostý název obchodu, ale třeba i zdůvodnění, proč vám připadá přehlednější než jiné, proč jej máte rádi atd.
Připravujeme nový obchod, a chtěli bychom co nejvíce názorů od svých kolegů – každému, kdo této otázce věnuje čas, děkuji!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 19. února 2013 ve 21:46 ® cujo
-
tož, kdy už bude ten novej shop zveřejněnej?
reagovatAť vím, jestli mám našetřený peníze utratit tam nebo jinde…
- Úterý 19. února 2013 v 17:51 ® skwor
-
Asi nejvíc jsem zatím utratil na rsp-fishing.cz
reagovat - Úterý 19. února 2013 v 16:49 ® vovo
-
Nej e-shop – www.rybarskepotreby-shop.cz/
reagovat - Pondělí 18. února 2013 ve 23:22 ® Fidel
-
Jsem vláčkař a jako velice dobrý a specializovaný e-shop s tímto druhem rybařiny můžu doporučit www.velka-ryba.cz.
reagovat - Pondělí 18. února 2013 ve 23:18 ® Duoman
-
Velice rád nakupuji na tomto eshopu http://www.inrybareni.cz/ hlavně se snima dobře komunikuje nerád volam tak sněma komunikuji bud přes email a nebo facebook. Jen to krmení mi přijde že mají dost drahé a tu značku Marcel van den eynde ani moc neznám. Krmení je nejlepší kupovat na 100důlkách
reagovat - Úterý 20. listopadu 2012 ve 13:58 @ Martin Habera
-
MIG-35, SURF: díky
reagovatDavid Havlíček: inzerovat samozřejmě hodláme. Pokud Vám však toto téma vadí, prosím o jeho smazání – rozhodně tu nechci nijak obtěžovat.
- Úterý 20. listopadu 2012 v 11:59 ® HaD reakce na …
-
Martin Habera> Předpokládám, že u nás hodláte v nezanedabtelném rozsahu inzerovat.
reagovat - Úterý 20. listopadu 2012 v 11:08 ® SURF reakce na …
-
Martin Habera> Domnívám se, že to neni špatný nápad. Pokud mě např. zajímá přívlač a někde kliknu a „vypadne“ mi přehledně vše pouze o přívlači, budu jenom rád.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 23:11 ® MIG-35 reakce na …
-
Martin Habera> Určitě! Pokud to bude přehledně udělaný tak je to super vychytávka. Sere mi proklikávat se milionem věcí. Třeba teď koukam po nějakym UL přívlačáku a je to ukrutnej voser. I rozdělení UL,L,M atd by usnadnilo moc. Sem zvědavej na tvůj výtvor. Snad to dotáhneš ke spokojenosti zákazníků.
reagovat - Sobota 17. listopadu 2012 ve 22:59 @ Martin Habera
-
Ještě si dovolím jeden dotaz – uvítali byste na e-shopu možnost dělení zboží podle vašeho oblíbeného způsobu lovu? Řada shopů se o to pokouší, ale jen málokterý to má dotažené k dobré použitelnosti. Například můj oblíbený styl lovu je plavaná – vyberu tedy plavanou, a tam bude přehledně rozdělené veškeré zboží, které mám pro plavanou k dispozici. Využili byste to? Pokud ano, výborně. Pokud ne, proč ne?:)
Chtěli bychom to využít jako „sekundární“ dělení, tedy klasické obecné dělení by také nechybělo.
Děkuji každému, kdo věnuje čas této diskuzi.
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 23:34 ® osprey reakce na …
-
Martin Habera> Pokud na to dojde, pošli mi jen to, o co si napíšu. Pozornost pošli někomu, kdo bude podle objednávky kupovat věci pro děcko, co začíná rybařit.
Já už jsem ztracenej případ, na mě je to plýtvání materiálem.
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 21:48 ® cujo reakce na …
-
tento ještě vyzkoušenej nemám, ale klidně tejden počkám, ze Států je to stejně nebo víc… Ale pokud nabídneš to co se bude líbit, tak nebudu objednávat ze států, maďarska, chorvatska a pod. ale od tebe…
reagovat - Neděle 23. září 2012 v 16:03 @ Martin Habera
-
osprey>> jasně, tak jsem to myslel. Až tam od tebe spadne první objednávka, určitě si vzpomenu na tuhle diskuzi a přibalení malé pozornosti tě nemine
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 14:46 ® osprey reakce na …
-
Martin Habera> Ta věc s tím nákupem má jeden háček – budeš muset zařídit, abych se těšil já.
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 14:32 @ Martin Habera
-
cujo>> máš je vyzkoušené? Ze zkušenosti vím, že široká nabídka není všechno. Také to musejí umět v rozumném termínu dodat
osprey>> ok, těším se na tvůj první nákup
SURF>> takové fotky se u nás neobjeví, naopak, chceme rybáře „učit“, jak se k rybám chovat co nejšetrněji a nepůsobit jim zbytečné utrpení.
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 13:04 ® SURF reakce na …
-
osprey> Chápu též. Zem beru jako celek. Např., tam patříš i ty.
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 13:02 ® SURF reakce na …
-
cujo> Rozumím ti, o co jde. Pro nás by bylo nejlepší koupit vše, v jediném shopu.
Má ode mě zprávu na mailu.
Martine, takové fotografie si na svůj shop, prosím nedávej.
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 12:53 ® cujo reakce na …
-
jasně, některý ty fotky jsou na pár „políčků“. Mě šlo ale hlavně o sortiment a až bude v nabídce všechno zboží, tak myslím, že co se týče rybářských potřeb, tak ho asi budu z jara využívat.....
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 12:45 ® osprey reakce na …
-
SURF> No právě. Mele o zemi, ne o rybách. Asi má selské kořeny
reagovat - Neděle 23. září 2012 ve 12:17 ® SURF
-
cujo> Viděl jsi „fotografie“ ryb, na úvodní stránce?
Tak za některé bych autorovi minimálně „něco“ řekl.
Hlavně, že tam něco mele o půjčené zemi.
reagovat - Neděle 23. září 2012 v 11:50 ® cujo
-
Martin Habera> http://www.elitfishing.sk Parádní sortiment a hlavne veci co se u nas tezko shani. Uz sem nad tim premyslel jednou, jak to, ze nasi slovenští sousedé mají v nabídce širší sortiment než my?
reagovat - Pátek 21. září 2012 ve 21:12 ® osprey reakce na …
-
Martin Habera> To je tvůj boj. Uvidíme, zda mě přesvědčíš, abych ti dal vydělat
reagovat - Pátek 21. září 2012 ve 20:37 @ Martin Habera
-
osprey, David Havlíček >> shopů je tu skutečně dost. To ale neznamená, že nemůže vzniknout další, který k tomu bude přistupovat trochu jinak. Ony totiž ty desítky (možná stovky) shopů, co tu jsou, jsou všechny stejné. Liší se jen sortimentem a cenami.
LaMa >> díky, Taimen vypadá dobře, také se mi líbí, i když díky specializaci na muškaře není naším přímým konkurentem.
reagovat - Pátek 21. září 2012 ve 14:35 ® HaD reakce na …
-
osprey> asi tak. Shopů a obchodů je v ČR minimálně trojnásobek (u shopů bych si myslel spíše pěti až desetinásobek), než je únosné.
reagovat - Čtvrtek 20. září 2012 ve 20:42 ® LaMa
-
Asi jednoznacne Taimen…velky vyber, ktery je pro me priorita c.1 ale i tak musim stale objednavat ze 2–4 eshopu stabilne bo ne vsichni maji vse. Je rozdeleny tak ze to ma hlavu i patu, takze prehlednost je výbrona…dale velky vyber (i kdyz nektere veci mi tam stale chybi ale stale pridavaji nove a nove), rychla expedice, i pri objednavani hodne polozek vzdy vse dorazilo bez chybejici polozky coz se mi parkrat uz u ceskych eshopu stalo, ze neco chybelo ale vzdy bylo dodatecne pri dalsi objednavce po domluve dodano…cena u nekterych polozek bezkonkurencni a pri objednavce nad 50E postovne zadara…
reagovat - Čtvrtek 20. září 2012 v 17:26 ® osprey reakce na …
-
Martin Habera> Já myslím, že je u nás už přešopováno. Spíš bych to viděl na redukci počtů obchodů, přičemž ti největší budou rozšiřovat nabídku.
Jediné, co bych ještě viděl reálné, je to, že by si tady otevřela pobočku některá americká společnost, protože o určité zboží je tu pořád zájem. Ale nestojíme jim za to jednak svou velikostí a jednak by byly proti firmy, co to vyrábějí – pro Evropu mají určeny jiné modely.
reagovat - Čtvrtek 20. září 2012 v 11:19 @ Martin Habera
-
radimekk>> díky, tak se mi to jeví jako nejpravděpodobnější, ale radši jsem se zeptal
reagovat - Středa 19. září 2012 v 17:34 ® radimekk reakce na …
-
předpokládám, že tím jedním poštovným myslel to, že teď vše, co potřebuje a chce, si koupí v jednom obchodě /Chyť a pusť/, kterej má širokou nábídku zboží a tím pádem nemusí doobjednávat z ostatních eshopů nějaké zbytky do své výbavy a zbytečně platit další poštovné.
reagovat - Úterý 18. září 2012 ve 21:19 @ Martin Habera
-
beda6a>> díky, a mohu se zeptat, jak to myslíš s tím poštovným? Asi jsem to nepochopil.
reagovat - Neděle 16. září 2012 v 16:12 ® beda6a
-
Já mám zkušenosti s chyt a pust, jsem naprosto spokojen ze sortimentem tak s rychlostí.Dříve jsem bral Sporcarp,JetFish aj. ale ted pouze chyt a pust. A hlavní duvod, proč platit dvoje nebo troje poštovné když mohu zaplatit jen jedno. A kvalita supr
reagovat