Chytej.cz

tica scepter gtx 9000 necteno

5.9.2012 | pytlak | 11.606 zobrazení | 47 odpovědí

má někdo zkušenosti s tímto nádherným navijákem. prostě vaše recenze na tento naviják

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 10. září 2012 ve 14:22 ® troutkiller reakce na …

MIG-35>Nejlepší povídání je vzít to do pazoury a zatočit:-) Tak sem koupil svojí první drahou Daiwu a nelituju páč ten rozdíl je obrovskej!

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 13:14 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

troutkiller> :-D Já mam zase hromadu kámošů co by Rapalu nechtěli ani zadara. Pár jich mam a i chytaj. U woblerů dost často dam na svůj „instinkt“ :-D A co se ostatních cajků týká tak je jasný, že sou parádní věci co opravdu makaj a vydržej. Já sem začátečník a hledám a omakávám různý co maj kluci u vody. Povídam o nich atd no jako tady. ;-)

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 12:52 ® troutkiller reakce na …

MIG-35>Mám taky hafo kámošu co tvrdí že Rapala dělá nejlepší woby,pak si pujčí Illex a Rapala rychle mizí v propadlišti dějin:-(( A s těma motátkama Tica je to tak nějak podobně.Já když už si chci udělat radost tak atˇta radost za něco stojí:-)) )

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 9:55 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

troutkiller> Ale tak chápu a rozumim! :-> Hromada mejch kapro kolegů Tici má a sou spokojený.. No to je jako srovnávat škodovku a porsche. Vidíš a mě ani jedno neuchvátilo já radši offroad. :-D Jináč fajne diskuze!! Sem rád, že si mohen v klidu poklábosit a podělit se o zkušenosti. ;-)

reagovat
Sobota 8. září 2012 v 17:16 ® troutkiller

U mně je to spíš tim že než abych koupil 3× Ticu tak si přišetřim a kaufnu tu Ultegru.Mám prostě jednoduchej vkus a spokojim se s tím nejlepším:-)) )Kámoš co má ty kapráky od Tici tvrdil taky že mu stačí a potom co sem tu Ultegru vyndal z bedny je šel objednat taky:-)

reagovat
Sobota 8. září 2012 v 17:10 ® troutkiller reakce na …

MIG-35>Proč to tvrdim?Protože mi pár Tic rukama prošlo a nebyla to žádná hitparáda:-( (

reagovat
Sobota 8. září 2012 ve 13:50 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

osprey> Cajk rozhodně sbírat ni hromadit nehodlam i když prostoru dost. Co se neosvěčí tak rád pustim dál… :-> Když si chci osahat nějakou novou techniku tak se domluvim s někym, kdo tak chytá a ozkoušim. Pokud to nejde pořídim nějakej střed. To už i já vim, že uplně ty nejlevnější nejsou ono. ;-)

reagovat
Sobota 8. září 2012 ve 13:24 ® osprey reakce na …
osprey

MIG-35> Nejsem žádný mistr. Chytit rybu není těžké, když víš, jak to udělat. A to je jediné, o co se snažím – vědět jak na to.

Pokud jde o cajk, je dobré pečlivě vybírat, jinak začneš vykazovat sklony k sběratelství.

reagovat
Sobota 8. září 2012 ve 13:13 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

osprey> Teď si mi pobavil!! :-)) Ty mástr rybář a já holátko… :-D Nepospícham, stejně u mě vede přívlač a stačí co jen mam nepotřebnejch woblerů, který sem v záchvatu nakoupil. I rákosky se začínaj množit. Naštěstí mladej začíná chytat a kámoš chce začít tak budu půjčovna. :->

reagovat
Sobota 8. září 2012 ve 12:17 ® osprey reakce na …
osprey

MIG-35> S technikama je to u mě stejný. S cajkem nepospíchej, jinak se ti doma začnou hromadit krámy.

reagovat
Sobota 8. září 2012 v 11:24 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Jasná věc! Já znam menší a ty šlapou pěkně i při velkym zatížení. A jak píšeš nejdřív koukam na vzhled pak jak to maká nu a potom cena… Vzhledem k tomu, že sem začínající rybář tak se mi hned do všeho nechce vrážet tisíce. Osahávam si techniky a když se mi nějaká zadře víc pod kůži tak apgrejduju cajk. Nejhorší je, že mi baví skoro všechny techniky a to jich mám ještě dost před sebou…

reagovat
Sobota 8. září 2012 v 10:25 ® džigit reakce na …

MIG-35> každému vyhovuje něco jiného jak vzhledem,tak funkcema při max zatížení či vytížení.Běžný uživatel si zřejmě nekoupí vše,propagované Troutem. Ovšem pokud mám potřebný obnos a využiju,proč ne?!?
Jenže jednou zde v názvu bylo úžasný a teď dokonce nádherný naviják,což tenhle kolovrátek ani dle mě není! ;-)

reagovat
Sobota 8. září 2012 v 10:18 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

džigit> Tož já znam jen menší přívlačový a ty mi přijdou dost f klidu. A nádhernej naviják sem ještě nevidět to pravdu díš… :-> Zasejc naco pořizovat docela drahý věci, když se dá pořídit i levněj a též dombře. :-93; Ale šíkam, každýmu jak si zaslouží. ;-)

reagovat
Sobota 8. září 2012 v 9:57 ® džigit reakce na …

MIG-35> neříkám,že má Trout vždy pravdu a jen drahé musí být TOP,ale momentálně s ním souhlasím.
Mám Ticy třia a tvrdím,že vyhovují,jen tak silný výraz,že je nádherný bych určitě nepoužil

reagovat
Sobota 8. září 2012 v 9:26 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

troutkiller> A proč si myslíš, že všechno drahý je dobrý?? :-93; Zrovna Tica mi příde jako dobrej navijáček… Ale každýmu podle jeho gusta. :->

reagovat
Čtvrtek 6. září 2012 ve 21:21 ® pytlak reakce na …

na to jsi přišel jak to slyším poprvé

reagovat
Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:46 ® troutkiller

Nejsem kaprař a prut i navi na kapry sem pořídil nedávno.Navi mám novou Ultegru která je opravdu nádherná,Tica mi přijde jako navi pro ty co to chtěji zkusit a nechtěji aby to stálo moc peněz.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1