Chytej.cz

tica scepter gtx 9000 necteno

5.9.2012 | pytlak | 11.605 zobrazení | 47 odpovědí

má někdo zkušenosti s tímto nádherným navijákem. prostě vaše recenze na tento naviják

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 15. září 2012 ve 22:31 ® osprey reakce na …
osprey

fR4Nk13> Nic se neděje. Na tomhle odkazu by měly být různé skupiny navijáků nabízené na Cabelasu.

Všimni si kategorie Spinning Reels.

http://www.cabelas.com/…EQ_104760180?…

reagovat
Sobota 15. září 2012 v 16:38 ® fR4Nk13 reakce na …
fR4Nk13

Aha, tak to som nevedel. oznacuju sa tak napriklad privlacove pruty, tak som si myslel ze je tak aj pri navi.....

reagovat
Pátek 14. září 2012 v 16:00 ® osprey reakce na …
osprey

fR4Nk13> Musím ti oponovat – výraz Spinning Reel znamená smekací naviják. Na rozdíl od Casting Reel, což je multiplikátor.

Nesetkal jsem se vysloveně s tím, že by byl naviják označován jako vláčecí.

reagovat
Pátek 14. září 2012 v 15:47 ® fR4Nk13
fR4Nk13

pytlak: Este som zabudol dodat ze ta Tica sa predava od velkosti 20. V tychto malych velkostiach sa u Vas a u nas nepredava. Zahranici sa poziva ako „SPINNING REEL“ cize privlacovy navijak.

reagovat
Pátek 14. září 2012 v 11:27 ® osprey reakce na …
osprey

fR4Nk13> Taková Daiwa Ballistic má rolničku na plastovém ložisku taky. Má to jednu výhodu, snadno se to čistí (při focení mi to štika převrátila a zabořilo se to rolnou do písku). Důležité je, že ten naviják přežil vše, co jsem s ním letos dělal. U Exage bych si tím jistý nebyl.

Je to pořád ta samá písnička – přesné tělo, kvalitní převody, spolehlivá brzda. Lídři trhu si to samozřejmě nechají zaplatit, protože nad nimi už nikdo není.

Na druhou stranu, pokud ten naviják zvládá, co po něm chceš a jsi s ním spokojen, tak si s tím vůbec nelámej hlavu.

reagovat
Pátek 14. září 2012 v 11:25 ® troutkiller reakce na …

fR4Nk13>75 éček je celkem raketa:-(( Já sem ji před 5 lety kupoval pro kluka na nástražky s bojovkou za necelejch 1100kč.

reagovat
Pátek 14. září 2012 v 11:08 ® fR4Nk13 reakce na …
fR4Nk13

troutkiller> Hracka pre deti ktora sa predava na slovensku za 75 eur vo velkosti 30/40. Ja si myslim ze cenovej politike tejto znacky rozumieme vsetci, hehehehe. Co sa tyka ostatnych veci, suhlasim z tym co si napisal.

reagovat
Pátek 14. září 2012 v 7:04 ® troutkiller reakce na …

fR4Nk13>Pro mně za mně at si ten vlasec motá třeba na špulku od vlasce ale Exage???To už si trochu mimo nemyslíš:-(( Exage je navi pro děti na hraní u kterýho je nějaká rozborka ztráta času!A co se tý Ultegry týče tak už jen to že šímo má vývoj,technologie a výrobu o parník jinde než nějaká Tica se kterou mám bídnou zkušenost musí bejt někde vidět.Jsou firmy které maji svuj vývoj a firmy které jen kopírujou nebo vyrábí to co pro velké hráče už neni zajímavé.Mužu tě ujistit že pokud je to u cajku na fišle jako u komponentu na kola tak v Shimanu maji už tedˇv trezoru novinky na rok 2020 o kterejch se nám ani nezdá:-((

reagovat
Čtvrtek 13. září 2012 ve 21:04 ® osprey reakce na …
osprey

fR4Nk13> Placení značky je jasné a zrovna Exage je dost laciný a bídně stavěný naviják.

A jinak je to s penězi jako když kupuješ víno. Třikrát dražší taky není třikrát lepší. Stejně tak BMW za dva milióny nejezdí desetkrát rychleji nebo líp než Fabie za dvě stě tisíc.

Pokud ti ten naviják sedí, klidně s ním chytej. A zrovna Okuma Trio, kterou zmiňuješ, ta se dost povedla. Srovnávají ji s o dost dražšími navijáky.

reagovat
Čtvrtek 13. září 2012 ve 20:31 ® fR4Nk13
fR4Nk13

Pytlak sa pytal na Ticu nie na Ultegru, avsak neda mi to, aby som sa este tiez nezapojil. troutkiller: v pohode, ozaj to nie je rybarska latina. troutkiller a Osprey, ja viem ze to Ultegra/180eur je lepsie ako Scepter/70eur, musi teda bit kvalitou uplne inde. Je avsak naozaj o 110eur lepsia? Mne sa to nezda. Zvlast ked na nej je nalepka made in Malajsia. Dalej tvrdim ze ak by som mal minut take peniaze za navi… tak vezmem Daiwu alebo Cybernetik. Shimano je vseobecne predrazena znacka, ked polovicu ceny platite za kvalitu a tu druhu polovicu ceny za nalepku Shimano. Nedavno pri rozborke Exage som zistil ze lozisko na rolnicke je z plastu. Z O/Trio ktoru sa mi konecne podarilo zohnat sa ten srot neda zrovnat. V obchode mame napr… Shimo Aernos, dalsi crep za 100 eur. Kazda znacka ma kvalitme veci a netreba podcenovat niektore znacky.

reagovat
Středa 12. září 2012 v 15:54 ® troutkiller reakce na …

osprey>To určitě bude:-)) )Hlavně vypadá hodně bytelně.Mám rád kvalitní a hezký věci,jelikoš peru hodně do vláčky nemužu koupit špičku od Daiwy za 15000.Dát takovou ránu za navi kterej leží ve stojanu je blbost:-((

reagovat
Středa 12. září 2012 v 15:18 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Tak fotku z Letňan mám.

Převody vypadaly slušně – talířové kolo mělo i nějaký ten potah (Black Almit, či jak tomu říkají). Určitě o nějaký ten level nad Red Arcem:-))

reagovat
Středa 12. září 2012 v 15:13 ® troutkiller reakce na …

osprey>Ticu sem vlastnil Sporteru a žádnej zázrak,vule,divnej chod brzdy a zpracování nič moč:-(( Ultegru sem viděl rozebranou letos v Letnanech a vnitřnosti lepší než novej Big Baitruner LC.Bohužel nefotil sem.Jelikož Shimano má navi stejně jako součástky na kola řezený stejně neni duvod Ultegře nevěřit(v bikovejch sadách je Ultegra v hierarchii na druhém místě)

reagovat
Středa 12. září 2012 ve 12:48 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Zkus ty rozdíly, prosím tě, nastínit. Nemá každý to štěstí vidět to vedle sebe rozkuchané.

Osobně souhlasím, že ta Ultegra je opravdu důvěru budící stroj. Ale nekuchal jsem.

reagovat
Středa 12. září 2012 v 8:59 ® troutkiller reakce na …

fR4Nk13>Právě proto že sem viděl tu novou ultegru rozebranou a porovnal to s Ticou tak sem šel do ultegry.Vnitřek je nesrovnatelnej:-((

reagovat
Středa 12. září 2012 v 0:30 ® osprey reakce na …
osprey

fR4Nk13> Tady je to jiné – podstatně menší ryby a čistější vody. Na Orlíku můžeš na mnoha místech s trochou štěstí vodit kapra hodinu.

Vím o lidech, co na zarostlých vodách skončili u čtyřliberních prutů a vlasce 0.50 mm. Asi věděli proč.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 23:12 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

fR4Nk13> Hej draku věřim!! Sem jen pouhý jihočech znalý Orlíku a přilehlého okolí! :-> To nebylo nic proti tobě!! Opravdu bych to rád ozkoušel! 9-) Tady nic takého nejni… :-93;

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 22:47 ® fR4Nk13
fR4Nk13

MIG-35> Prid k nam na vychod rad ti ukazem. Som zvedavy ako si poradis z 0,30 mm u nas sa chyta bezne kapor na sumcove a pilkrove palice.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:45 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

osprey> Hmmm to muší bejt vostrota!! Proto se pítam. Já znam jen zelenej stoják. Sem tam něco jemně tekoucího. Tady nic takovýho nejni. Rád bych to někdy dal!! :->

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:43 ® osprey reakce na …
osprey

MIG-35> To jsou tažné řeky s kalnou vodou, co deset metrů padlý strom. Necháš kapra ujet 20 m a skončils.

Rybařina, jako my neznáme. Nezkoušel jsem, ale pár vod toho typu jsem viděl.

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 21:35 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

fR4Nk13> To tam mušej mít safra hustej terén! Si vystačim s 0,30 a nevim o nikom, kdo by tu měl víc a to tahaj i metrový hovádi. Ale maj Ticu no… :-D

reagovat
Úterý 11. září 2012 ve 20:39 ® fR4Nk13
fR4Nk13

troutkiller> Shitmano je podstatne drahsi navijak. Bude mat zrejme aj kvalitnejsie creva. Avsak po tom co som niektore navijaky od shitmana videl rozobrate tak by som si ich kupil iba v nejakej dobrej cenovej akcii. Utregra patri medzi cenovo a kvalitovo do inej kategorie. Co sa tyka tych cievok: Na 1 mam 0,57 snuru na sumce, 2 ma 0,38 monofil na kapra do lahkej vody kde nie su prekazky, na 3 je nepretiazny silon 0,45/0,50 na rieku. Uvazujem este o kupe dalsich cievok, tento navi… pouzivam na vsetko. Na Laborec, Latoricu a niektore useky Ondavy to potrebujes inac prva vacsia ryba si to trhne. A az najdem nejakeho rybyra ktory chyta iba na riekach typu Laborec a ma Ultegry, dam vam za pravdu ze je to navijak do kazdeho terenu a pocasia.

reagovat
Úterý 11. září 2012 v 8:56 ® troutkiller reakce na …

MIG-35>To že páchá pěkný kousky je fakt,včera sem zas dva přikupil:-)) )

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:39 ® MIG-35
MIG-35

Tak Illex páchá luxusní kousky! Mě se docela líbí a i se osvědčili Jaxoni. Dost mi překvapilo jakej maj širokej sortiment, ale to asi každá větší firmička. :->

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 21:04 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Freddy Jerk je jiný. Štíhlejší, hádám, že ozvučený.

Byla by to diskuze o tom, co kdo od toho chce a tak.

Prostě každý si v té nabídce jednotlivých firem vybere, co hledá – pokud ví, co hledá.

Podobně stará klasická Originalka se svým tichým jemným chodem – dneska strašně podceňovaný vzor.

A rozhodně ani slovo proti Illexu.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 20:42 ® troutkiller

fR4Nk13>Nevim ale s tou Ultegrou se rovnat nemuže:-(( Ani chodem,zpracovánim o technologii nemluvě:-(( Jen takovej dotaz,na co u kaprového navi potřebuješ tři cívky????Mám Kordu 0,30mm a nevidim potřebu na druhou cívku která se válí v bedně dávat něco jiného:-((

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 20:39 ® troutkiller

osprey>SSR nemá u Illexu konkurenci??Míro neblázni:-(( Máš štěstí že sem línej vyndat foták:-(( Co takovej fredy jerk?

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 20:16 ® fR4Nk13
fR4Nk13

Mam Scepter GE 6000, uplna spokojnost. Ten navijak ma urcite vacsiu hodnotu za aku sa predava a nahradne cievky su skoro zadara. V tejto cenovej kategorii asi najlepsi kup. Tento navijak ma ram z Cybernetika takze nieco vydrzi.

reagovat
Pondělí 10. září 2012 v 15:46 ® MIG-35 reakce na …
MIG-35

troutkiller> Jo tak to myslim, sáhnu na věc co kolega má a chválí. Když pučí i zachytam. Nerad kupuju pytel v zajíci. ;-)

osprey> Jasná věc. Převážně pácham hlubinku a tam mi školí kolegové co to dělaj přez 20 let. Takže něco uh vědí. I pár wobů sem na jejich doporučení pořídil. I na ně chytil, ale stejně dávam přednost těm co si vyberu sám. :-)) Sem amathér a rád si necham ve všom poradit i když to slepě nenásleduju. Prostě mam svojí hlavu. :->

reagovat
Pondělí 10. září 2012 ve 14:32 ® osprey
osprey

MIG-35> Wobbler je věc. Něco od něj chceš – má velikost, nějakou potápivost, ozvučení, chod, povrchovou úpravu, háčky… A taky nějakou cenu.

Nebo od něj nic nechceš a někdo ti řekne, že je dobrej.

Když si vezmeš Tiny Fry od Illexu, nemá Rapala co postavit proti, když si vezmeš Supershadrapa, bude se drbat Illex. A v některých případech člověk nakoupí u Salma, protože prostě není kde jinde. A tak by se dalo pokračovat.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1