Chytej.cz

Zlomeny prut necteno

2.9.2012 | DzariN | 2.646 zobrazení | 7 odpovědí

Ahoj, v posledni dobe se mi moc nedari nic, tak jsem se rozhodl, ze si pujdu vycisti hlavu na ryby. To jsem vsak nemel delat… Z pocatku zabral krasny jelec, tak jsem si rikal, ze by se konecne mohlo v necem darit, ale nasledne jsem chytl vazku a pri pokusu se z ni dostat vlasec nahle povolil a vypruzeny prut tukl do vetve trcici z vody a spicka cca 5 cm od konce s poslednim ockem se ulomila skoncila nenavratne pryc :((( Je mi jasne, ze zadna zaruka mi to nevezme a na novy krasny proutek ktery me stal pres 1500 bohuzel jako student uz nemam :(( Proto bych se Vas kolegu aspon zeptal, zda-li se da nekde od vyrobce (Cormoran Black-bull) koupit jen pulka prutu… Mockrat dekuji za odpoved a preji Vam vic stesti nez jsem mel ja …

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. září 2012 v 0:01 ® osprey reakce na …
osprey

DzariN> Samozřejmě si můžeš v servisu objednat nový díl, ale zároveň udělej to, co ti kolegové radí – zkrať to o jedno očko a chytej dál.

reagovat
Neděle 2. září 2012 ve 20:32 ® jajco reakce na …
jajco

DzariN>Normálně to zkrať a vlep nové očko a uvidíš,že s prutem ještě parádně zachytáš.Já si takhle opravil prut a chytá dál.

reagovat
Neděle 2. září 2012 ve 20:26 ® DzariN

http://www.rybarska-specialka.cz/…-5-25g-11967 jednalo se o tenhle prut…

reagovat
Neděle 2. září 2012 ve 20:25 ® DzariN reakce na …

no spicka nekde uplavala, maximalne to mohu zkratit o jedno ocko a doufat, ze se s tim bude dat nejak provizorne chytat, ale moc me to mrzi :-(( ta spicka byla paradni a bylo v ni citit a videt kazdy zaber :-(( (( … achjo…

reagovat
Neděle 2. září 2012 ve 20:23 ® jajco
jajco

A co takhle zabrousit zlomený konec,dát nové očko,popřípadě posunout předposlední očko a jedeme dál.

reagovat
Neděle 2. září 2012 ve 20:21 ® pepanek

Nahřej koncové očko,stáhni a zkus napasovat znovu.Pokud nejde,někde si kup nové s větším průměrem.Nějak se s tím taky dá lovit a časem uvidíš,co a jak.

reagovat
Neděle 2. září 2012 ve 20:11 ® Robur
Robur

asi dá, ale cnea bude dost vysoko, zkusil bych koukat po bazarech a koupit nový prut

reagovat