Vyhledávání
Soukromé revíry na Slovensku
1.9.2012 | coca | 5.884 zobrazení | 21 odpovědí
Zdarec kolegové,
poraďte mi prosím nějaké dobré soukromé revíry na Slovensku.....
Díky !
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 6. září 2012 v 19:11 ® coca
-
Kolegové tak zpět k tématu… máte prosím nějaké doporučení na Kaprářské revíry na Slovensku..... pokuď ano hoďte prosím kontakt.....
Díky
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 13:00 ® osprey reakce na …
-
Luban> Řešte a medializujte. Je potřeba udělat těm pitomcům z ostudy kabát. A na druhou stranu jim vysvětlit, že ty peníze se dají v řece utopit naprosto stejně dobře i jiným způsobem, takže o ně dotyční nepřijdou – jen se bude muset hrabat jinak.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:41 ® reakce na …
-
nnnap:Presne ako píšeš…Paradoxne je na tomto revíri najnižší stav vody v histórii.Treba to využiť a poslať buldozér do koryta.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:34 ® reakce na …
-
osprey:Už sme sa včera ,niektorí členovia výboru, mimoriadne stretli priamo na mieste a dnes to začíname riešiť a medializovať.Ale obávam sa,že sa nad tým, ako zvyčajne,zavrie voda.Popravde,som z toho momentálne tak znechutený a bez energie,chvíľku mi bude trvať kým to prekúsnem,ale len tak to nenechám.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:16 ® nnnap reakce na …
-
Luban> zas, na druhou stranu se bude dobře počítat průtok…Už sem měl plné zuby těch přibližnejch odhadů.
Rači smile
Zas na druhou stranu nějaký důvod pro to měli. Třeba se musely utratit europenížky. Čo kameň- to euro. Odkloněné centíky zůstali v patřičných kapsách.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 ve 12:04 ® osprey reakce na …
-
Luban> Sepiš mi detaily, konkrétní údaje, dodej fotky a zdůrazni, kolik práce přišlo nazmar, když už ryby a příroda jako taková nemají žádnou cenu.
Dáme to sem jako článek a můžeš na něj rozesílat odkaz – nabídni to pak médiím u vás, ať si to tu stáhnou a přeloží. Já budu s největší radostí souhlasit a nic za to chtít nebudu.
Je to jak říkala Sigourn Weaver v Avatarovi: Bože, oni nám chčijou na hlavu a už se to ani nepokoušejí vydávat za déšť.
Budeme se muset začít bránit, protože jinak bude brzy ještě hůř.
reagovat - Čtvrtek 6. září 2012 v 10:34 ® reakce na …
-
osprey:Tento zásah do koryta úplne zlikvidoval neresisko podustvy,kde sa získaval generačný materiál pre množstvo organizácií v rámci povinného zarybňovania.Hoci sa jedná o mimopstruhový revír,v hojnom počte tu bol zastúpený PP,lipeň,veľké množstvo mreny a samozrejme ostatné druhy.5 ročná systematická práca,ktorá konečne ukazovala výsledky,bola zlikvidovaná rozhodnutím nejakého kokota.
reagovat - Středa 5. září 2012 ve 22:59 ® osprey reakce na …
-
Luban> To je děs. Doufej, že s tím jarní tání něco provede.
reagovat - Středa 5. září 2012 ve 21:54 ®
-
Asi súdruhom z Povodia Váhu vadilo,že niekde sa rybám ešte darilo…
reagovat - Středa 5. září 2012 ve 21:48 ®
-
Nechce sa mi zakladať ďalší topic… Toto môže nechať urobiť iba KOKOT!!!
reagovat - Středa 5. září 2012 ve 20:56 ® nnnap reakce na …
-
Luban> jsem v obraze a právě že si nekazím dojem rybačkou, tak tam velmi dobře relaxuji. Byl by to hřích.
reagovat - Středa 5. září 2012 ve 20:06 @ Hammer reakce na …
-
Luban> Podle slovenských zákonů máš přístup k vodě pro výkon rybářského práva. Ještě se mi nestalo, že by mi někdo bránil. Na druhé straně nemáš ničím zaručeno, že si na cizím pozemku postavíš boiliesové hospodářství a 2 stany 6×6 m, jak jsem nedávno viděl u Dechtárů. Nešťastníci krmiči vyváželi 700 m na hranu starého koryta.
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 13:14 ® reakce na …
-
Hammer:nnnap to určite vie:)Tie miesta nie sú sprivatizované len v sezóne.Určití ľudia majú buď dlhodobo prenajaté,alebo odkúpené pozemky okolo priehrady,dôsledkom čoho je,že rybár ktorý nevie o tamojších pomeroch,má jednoducho smolu. nnnap:Tiež som to tam mal rád…
reagovat - Úterý 4. září 2012 ve 13:02 @ Hammer reakce na …
-
nnnap> Mara není soukromák. Luban jen ironizoval. V sezóně jsou mnohá dobrá místa zprivatizovaná. Místní idioti se na nich střídají a cizí nemá šanci.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 21:08 ® nnnap reakce na …
-
Luban> je to tam krásné. Teda revír neznám, bo relaxuji i od ryb, ale to okolí. Jezdím tam dost často. Kombinuji turistiku s čachtáním v Polskolandii. Kůli děcek. Rozkošné místečko, ten liptov.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 v 18:42 ® coca reakce na …
-
a místo asi tak kolem 150 Km od Zlína.....
Když tak prosím písněte a nebo hoďte odkaz… když by se mi něco extra líbilo tak +/- nějaký km neřeším…
Dík a hezký den !
reagovat - Pondělí 3. září 2012 v 18:38 ® coca
-
O.K. dodatek chtěl bych se zaměřit na KAPŘÍKY…
Ještě jednou díky… !
reagovat - Pondělí 3. září 2012 v 16:23 ® LuboO
-
A co konkretne od reviru pozadujes a co by si chcel chytat? Treba viac specifikovat.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 v 15:49 ®
-
Najlepší súkromný revír je Liptovská Mara.
reagovat - Pondělí 3. září 2012 ve 12:45 ® slunce3
-
No to by si mohol upresniť je tu toho veľa. Kde by to malo vyť? Bratislava, sr západ, stred, juh, východ?
reagovat - Pondělí 3. září 2012 v 10:10 ® lunimus
-
sukromne reviry na Slovensku? … a je ti uplne jedno kde? … mohol by si definovat aspon priblizne miesto, kde by si chcel chytat?
reagovat