Vyhledávání
PROBOŠTSKÁ JEZERA
21.8.2012 | fila | 9.112 zobrazení | 27 odpovědí
Zkoušel tam někdo letos sumce? Kamarád se tam byl podívat bez prutů a ten spojovací kanál prý vypadá zajímavě. Nikde jsem nenašel, že by se tam sumci chytali. Jen zmínky o velkých štikách a propíchaných kolech u auta. Chce tam vyrazit na celý víkend, já bych radši řeku, ale za zeptání nic nedáš. Díky za info.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. září 2012 ve 21:43 ® Malinko reakce na …
-
salfi> Diky Ti.
reagovat - Pátek 14. září 2012 ve 23:09 ® salfi
-
koukam, jak se tady dohadujete, tak to uvedu na spravnou miru. v soupisu reviru mate na zacatku u stredoceskeho kraje toto: DODATEK BLIŽŠÍCH PODMÍNEK VÝKONU RYBÁŘSKÉHO PRÁVA DLE § 13 ODST. 9 ZÁKONA Č. 99/2004 SB. (SPECIFIKACE PRO VÝKON RYBÁŘSKÉHO PRÁVA NA REVÍRECH ČRS STŘEDOČESKÉHO ÚZEMNÍHO SVAZU) Lov z plavidel je všude zakázán, pokud není v popisu revíru výslovně povolen. Zavážení a zaplavávání návnad a nástrah je zakázáno, pokud není výslovně povoleno. Zavážení je povoleno u revírů, kde je povolen lov z plavidel. pro kontrolu si to prectete zde: http://www.rybsvaz.cz/?…
reagovat - Pátek 14. září 2012 v 10:56 ® kerob reakce na …
-
Malinko> vzhledem k tomu, ze v popisu reviru o zavazeni nic neni a nikde neni psano, ze zavazeni je totez jako lov z lodky, tak bych se asi hadal. Zavazet lze treba plavanim, nafukovaci matraci nebo vnadici lodickou na dalkove ovladani, coz ani jedno nelze povazovat za lod tak, jak je to mysleno v radu nebo zakone o provozu plavidel. Pokud je nekde zakazano zavazeni, tak je to v popisu reviru vyslovne uvedeno.
reagovat - Čtvrtek 13. září 2012 ve 13:55 ® Malinko reakce na …
-
kerob> Mno jo, ale prej lov z lodky musi bejt v reviru vyslovene povolenej. Jinak je zakazanej. A jestli dobre chapu odpoved pana Simy na strankach rybsvazu. Pak by si nekteri mohli vykladat i zavazeni jako soucast lovu
reagovat. viz. http://www.rybsvaz.cz/?… , dotaz 146
- Čtvrtek 13. září 2012 ve 12:26 ® kerob reakce na …
-
Malinko> v popisu reviru jsem nic nenasel
reagovat - Pondělí 10. září 2012 v 9:43 ® Malinko reakce na …
-
kerob> Tim bych nebyl az tak zcela jist.
reagovat - Neděle 2. září 2012 v 10:47 ® kerob reakce na …
-
lukys1990> na Borku neni zadny omezeni ohledne zavazeni…
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 ve 13:54 ® fila reakce na …
-
lukys1990> Co je divneho na zavazeni gumovym clunem?
reagovat - Pátek 31. srpna 2012 ve 13:46 @ lukys1990
-
Tak díky za info
reagovatnějak sem v tom měl zmatek. Když sme byly na borku tak tam taky byl děsnej bordel nasbíraly sme to do pytle a pak cestou domů odvezly do kontáku...........humus todle
.........dokonce mě zarazilo že nějaký mladí blbci tam zavážely na gumovym člunu..........My se ted chystáme na to Vankovo ale prý tam je furt narváno tak sem na to zvědavej...........Petrův zdar
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 16:53 ® RuSaKsRo reakce na …
-
ladin76> To vím, koupili to nějací 2 chlapi a chtěj z toho udělat soukromou vodu.
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2012 v 9:39 ® ladin76 reakce na …
-
RuSaKsRo> od letošního července se nesmí chytat na tomhle jezeře na obrázku v červenym původně bylo spojený ale v nejužšim místě to zavezli a oddělili od ostatních jezer
reagovat - Čtvrtek 30. srpna 2012 v 0:35 ® fila reakce na …
-
RuSaKsRo> To už je trošku moc i na mě.Ale asi věřím..
reagovat - Středa 29. srpna 2012 ve 21:24 ® RuSaKsRo reakce na …
-
fila> Já znám naštěstí jen jednoho. Tím co teď napíšu nechci nikoho urazit mluvím jen ze své zkušenosti. Podle toho co jsem viděl, dělaj největší bordel pražáci, dokonce když jsem šel s kamarádem porybným na obchůzku(potom co ho jeden pytlák málem přejel autem se bojí chodit sám) jsme narazili na jednoho občana z Prahy, který ustřihával podmírovím kapříkům vousi a pak říkal že to jsou karásci!
reagovat - Středa 29. srpna 2012 v 18:13 ® fila reakce na …
-
RuSaKsRo> nejhorší je,že se tomu asi nedá zabránit.Je to výchovou,naštěstí nikoho takového neznám.
reagovat - Středa 29. srpna 2012 v 17:54 ® RuSaKsRo reakce na …
-
fila> A nejhorší na tom je to že to pak odnáší většinou ti slušní rybáři.
reagovat - Středa 29. srpna 2012 v 17:52 ® RuSaKsRo
-
O tom fakt nic nevim ty propadliny jsme objevili poslední den a strýc, který tam žije ani nevěděl že tam něco takového je, potkali jsme tam jednoho ukrajince a ten říkal že se tam chytat smí. Nicméně příští rok se tam chceme vypravit tak uvidíme jestli nás vyženou nebo ne.
reagovat - Středa 29. srpna 2012 v 11:23 @ lukys1990
-
Petrův zdar my jsme byly na proboštákách na té nudly a nějaký cejni a ráno a v poledne dva kapři 72cm a 54cm na kukuřici a pelety........ale chtěl sem se zeptat na to jezero vedle jak má 25ha myslím že jse to jmenuje probošstké propadliny.......prej je to soukromí a nesmí se tam chytat je to pravda??
reagovat - Pondělí 27. srpna 2012 v 19:33 ® fila reakce na …
-
RuSaKsRo> vozím s sebou balík těch velkejch černejch.:)Na Berounce nechali dokonce jednorázovej gril a uhlí,asi na příště.:))Nedivím se,že pak všude zákaz bivakovat a zajíždět autem.
reagovat - Pondělí 27. srpna 2012 v 19:24 ® RuSaKsRo reakce na …
-
fila> To znám sám pokaždé odvážím nejmíň 5 pytlů z toho max 1 ode mě. Lidi jsou strašný prasata.
reagovat - Pondělí 27. srpna 2012 v 16:51 ® fila
-
Tak jsem sem tam strávil sobotu a skoro celou něděli.Chytal jsem asi uprostřed toho kanálu,bo všude byli kapraři.Jen krátce..sumec nic,na žížalu nic,jen cejni na červi a kukuřici.Boleni bouchali po celý den až do tmy.Voda krásně čistá a nebýt všude igelitové pytle po prasatech co tam byli před náma a kolegů kaprařú,kteří až do pulnoci pro mě z neznámého důvodu svítili čelovkama do vody,tak by se mi tam docela líbylo. Ps:Normálně pár igelitek po čuňatech beru a odvezu,ale tady to bylo na multikáru.
reagovat - Pondělí 27. srpna 2012 v 16:42 ® fila reakce na …
-
RuSaKsRo> Dík,přesně tam jsem chtěl chytat,ale rybářů,jak nas..no,tak jsem chytl flek uprostřed toho kanálu.Sumci pomalu končej tak to zkusím za rok.
reagovat - Pondělí 27. srpna 2012 ve 13:09 ® OBr reakce na …
-
osprey> mě moc mrzí parmy, jednu dobu se začaly objevovat i tady dole coby malý 10cm prckové, dvě jsem pak pravidelně pozoroval uprostřed koryta, jak si tam rejdily, tak jsem se těšil na další přírůstky, ale bohužel…poslední dobou ale už nemám tolik času, letos jsem se na pořádnou obhlídku dostal jen jednou, ale to mlácení bolenů, na který jsem byl zvyklej, se už nekonalo. Úplně mrtvý to ale neni, tlouštíci jsou pořád tam, kde bývali.
reagovat - Pondělí 27. srpna 2012 ve 12:35 ® RuSaKsRo
-
Letos jsem tam byl týden a už po několikáté, sumce bych chytal na tom spojovacím kanálu jeden prut dát do Labe a jeden do kanálu. Ale autem se tam nedostaneš dali tam závory, že prej je tam moc nasráno od rybářů. Ale ještě se tam můžeš dostat od Borku z druhý strany toho kanálu. http://www.mapy.cz/#…
reagovat - Pondělí 27. srpna 2012 v 11:56 ® osprey reakce na …
-
OBr> Já tam byl jednou a živo tam bylo. Bolen, jesen, sem tam kapr, kvanta potěru.
Štika se moc neukazuje.
Jinak samozřejmě rybáři budou mít takové vody, jaké si udělají.
reagovat - Pondělí 27. srpna 2012 v 11:04 ® OBr reakce na …
-
fila> znám to z druhé strany od Jizery, ale s vyčištěním Labe a Jizery mám pocit, že ruku v ruce s tím šli i rybáři a ti prozměnu čistí vodu od ryb
reagovatKdyž jsem tak před 15lety šel podvečer kolem vody, bylo tam krásně živo, teď je tam ticho jako u maturitních písemek..
- Pondělí 27. srpna 2012 v 10:16 ® Bigpista
-
Pěkné místo, naftou už dávno nesmrdí, žel štiku přes padesát abys pohledal…
reagovat - Sobota 25. srpna 2012 v 0:11 ® fila
-
Vidno,že tady moc lidí nechytá,nebo nechodí na net.:))Co takhle soutok Labe s Jizerou,nebyl jsem tam třicet let a tenkrát štiky smrděly naftou a Labe byla stoka.
reagovat