Chytej.cz

zn. BYRON necteno

29.3.2005 | Ciffik | 3.589 zobrazení | 7 odpovědí

hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. dubna 2005 ve 13:41 ® HaD
HaD

slušná kvalita za dobrou cenu-toť můj názor

reagovat
Úterý 5. dubna 2005 ve 22:28 ® Antares
Antares

Měl jsem kaprové děličky Future Carbon,vynika­jící,mohu doporučit.

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 ve 14:04 ® Ciffik
Ciffik

diky vsem za rady…

reagovat
Pátek 1. dubna 2005 v 9:14 ® Vaclav

Jeste docela nedavno jsem pouzival vlacaky Byronu a mohu je s cistym svedomim doporucit. Nabizeji nadstandardní kvalitu, pokud jde o kvalitu blanku, za penize z kategorie nizsi stredni tridy. Mel jsem nekolik vyvojovych rad a nikdy jsem s nimi nemel jakykoliv problem, takze se mozna zase nekdy – podle situace – k nejakemu kousku vratim. Ty pruty pak ode mne odkoupili kamaradi, dodnes je maji a jsou s nimi spokojeni.

reagovat
Středa 30. března 2005 v 16:48 ® MIKUS

JA MAM OD BYRONU VLACAK UZ 3 ROKY A JSEM S NIM MAXIMALNE SPOKOJENEJ

reagovat
Středa 30. března 2005 v 16:34 ® Van_Murphy

Ahoj, já mám od Byronu 2× teleskop 3,5m 60–150 g, po 1,5 roce chytání jsou ok, podběrák, vlasce a všechno to funguje, zkus jak se ten prut chová jakou má akci jak na něm sedí naviják, klidně si přines do prodejny svůj a uvidíš, osobně věci posuzuju podle kvality, můžu si pořídit proutek za 1000 nebo za 2500 jen že to je značka, rozumíš???, ale rybam to je jedno

reagovat
Středa 30. března 2005 ve 12:58 ® 

S pruty Byron nemám dobré zkušenosti a za tu cenu to asi nebude nic moc. Snad jen vlasce od By. ujdou.

reagovat