Vyhledávání
zn. BYRON
29.3.2005 | Ciffik | 3.590 zobrazení | 7 odpovědí
hm. chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s touto značkou. potřebuji druhý prut na těžko a dnes jsem se byl podívat do rybářství a zistil jsem,že tam pracuje známý. a nabídl mi prut od Byronu . kaprovou deličku . třídílnou a jestli si ji vezmu budu to mít za velkoobchodní cenu, která činí asi 900 kč jo odhazovka 45–90gr. délka asi 4–4,20 m ted si nejsem jistej. a grafitová. co vy na to. mel bych to vzít nebo si koupit klasiku jako je thompson .....
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. dubna 2005 ve 13:41 ® HaD
-
slušná kvalita za dobrou cenu-toť můj názor
reagovat - Úterý 5. dubna 2005 ve 22:28 ® Antares
-
Měl jsem kaprové děličky Future Carbon,vynikající,mohu doporučit.
reagovat - Pátek 1. dubna 2005 ve 14:04 ® Ciffik
-
diky vsem za rady…
reagovat - Pátek 1. dubna 2005 v 9:14 ® Vaclav
-
Jeste docela nedavno jsem pouzival vlacaky Byronu a mohu je s cistym svedomim doporucit. Nabizeji nadstandardní kvalitu, pokud jde o kvalitu blanku, za penize z kategorie nizsi stredni tridy. Mel jsem nekolik vyvojovych rad a nikdy jsem s nimi nemel jakykoliv problem, takze se mozna zase nekdy – podle situace – k nejakemu kousku vratim. Ty pruty pak ode mne odkoupili kamaradi, dodnes je maji a jsou s nimi spokojeni.
reagovat - Středa 30. března 2005 v 16:48 ® MIKUS
-
JA MAM OD BYRONU VLACAK UZ 3 ROKY A JSEM S NIM MAXIMALNE SPOKOJENEJ
reagovat - Středa 30. března 2005 v 16:34 ® Van_Murphy
-
Ahoj, já mám od Byronu 2× teleskop 3,5m 60–150 g, po 1,5 roce chytání jsou ok, podběrák, vlasce a všechno to funguje, zkus jak se ten prut chová jakou má akci jak na něm sedí naviják, klidně si přines do prodejny svůj a uvidíš, osobně věci posuzuju podle kvality, můžu si pořídit proutek za 1000 nebo za 2500 jen že to je značka, rozumíš???, ale rybam to je jedno
reagovat - Středa 30. března 2005 ve 12:58 ®
-
S pruty Byron nemám dobré zkušenosti a za tu cenu to asi nebude nic moc. Snad jen vlasce od By. ujdou.
reagovat