Chytej.cz

Jak je to s lovem dravců ??? necteno

18.8.2012 | Wiktor.c | 7.833 zobrazení | 41 odpovědí

Ahoj, mám otázku ohledně lovu na mrtvou či živou rybičku. Nevím, kolik můžu mít nahozeno prutů, když chytám na rybičku a nebo jestli můžu mít nahozené rybyčky dvě.

Děkuji za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 20. srpna 2012 v 18:41 ® Shrek reakce na …
Shrek

1Mara> hraní her na počítači.....na to začínám být díky dnešní generaci mládeže alergický.

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 15:39 ® superweb
superweb

Kdysi bylo do 15 let tusim povoleno jen na mrtvou rybku, ale kdyz jsem naposledy v lednu cetl rad, myslim ze jsem na to nenarazil

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 11:21 ® Cudla reakce na …
Cudla

Wiktor.c> Severočeský,děti mají stejný práva jako dospěláci.Mrkni se do rybářského řádu pro svuj kraj a tam to máš.Kdybys chodil do kroužku tak ti to vedoucí vysvětlí,prav­děpodobně nic ve zlým ti papíry koupil tatík tak si alespoň prostuduj RŘ a nebudeš se ptát na úplný základy co by si ¨měl vědět než půjdeš k vodě.......

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 9:21 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Alivio> Oni je ve škole neučejí číst , to takhle počítač a hry ? To je něco ..... :-)

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 7:55 ® Shrek reakce na …
Shrek

Wiktor.c> a co se místo dotazování začíst do ryb. řádu? Tam máš odpověď jednoznačnou.

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 ve 2:19 ® osprey reakce na …
osprey

Wiktor.c> Odpověď ti dal už Alivio, když ti poslal odkaz na stránky svazu. U nás na jihu se dětem do 15 let dá koupit povolenka na 1 prut za 300 Kč nebo na 2 pruty za 400 Kč. Jinde ta možnost není, takže zřejmě můžou být dva. A jsme opět u tvé karty – já teď jako blbec budu muset jít, otevřít si ji, podívat se kolik ti je, jestli jsi Jihočech nebo ne a tak dál. Podle karty je ti 14 a jsi ze západních Čech.

Protože jsem nikde v řádu ani ceníku povolenek pro váš kraj nenašel žádné omezení, pravděpodobně můžeš na dva pruty. Když jsem vedl kroužek, tak ještě mohla mládež jen na jeden prut. Dnes ale příslušná pasáž z řádu zmizela.

Ale ber to bez záruky. Nejsem žádný výdejce povolenek.

http://www.rybsvaz.cz/?…

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 1:09 ® Wiktor.c
Wiktor.c

osprey> Tak jak to teda je ??? ,někdo říka že děti můžou chytat na udice dvě a někdo že na jednu.

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 0:49 ® osprey reakce na …
osprey

Wiktor.c> No přečíst si třeba, kolik ti je, jak dlouho chytáš a tak.

Ono z přezdívky, kterou člověk na síti má, není vidět, jestli je to školák nebo důchodce. Z vyplněné karty se něco zjistit nechá.

reagovat
Pondělí 20. srpna 2012 v 0:14 ® Wiktor.c reakce na …
Wiktor.c

osprey> Jak to myslíte lustrovat mojí kartu ????

reagovat
Neděle 19. srpna 2012 v 11:27 ® osprey
osprey

Pokud smíš chytat na dva pruty a smíš chytat na živou (např. mládež může mít povolenku na jeden a já jsem líný lustrovat tvou kartu), tak můžeš mít živou či mrtvou rybu nastraženou na obou.

reagovat
Neděle 19. srpna 2012 v 10:51 ® Shrek
Shrek

http://www.rybsvaz.cz/?…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1