Vyhledávání
Jak je to s lovem dravců ???
18.8.2012 | Wiktor.c | 7.829 zobrazení | 41 odpovědí
Ahoj, mám otázku ohledně lovu na mrtvou či živou rybičku. Nevím, kolik můžu mít nahozeno prutů, když chytám na rybičku a nebo jestli můžu mít nahozené rybyčky dvě.
Děkuji za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 26. srpna 2012 v 18:49 ® Kazan reakce na …
-
SURF> je to banda gamblerů
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 ve 13:10 ® SURF reakce na …
-
Fryw> Zajímaví dravci.
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 ve 12:56 ® Fryw
-
V poslední době jsem si oblíbil hru world of tanks. Jedná se o MMO hru, kdy proti sobě stojí dvě skupiny 15 tanků a jejich cílem je obsadit nepřátelskou základnu nebo zlikvidovat všechny soupeře. Hráč si na záčátku vybere jednu z národností (Francie, Německo, SSSR) a začíná s jedním tankem vyrobeným někdy po 1. světové válce. Dále se stroje větví na těžké a lehké tanky, stihače tanků, dělostřelectvo. Za hru dostává zkušenosti a kredity. Za zkušenosti si otvírá vylepšení na daný tank (podvozek s větší nosností, věž, dělo, vysílačku…) a nebo si otevře lepší tank. Za kredity si potom taková vylepšení a nové tanky kupuje. Do tanku jdou koupit i doplňky jako opravárenská bedna která zrychluje rychlost oprav (třeba nasazování pásůú, rychlejší míření atd. Hrou dotává i posádka zkušenosti a její schopnost ovládat tank se zlepšuje. Žádný HC simulátor, ale i tak celkem zábavná záležitost. Jde to hrát zdarma.
Firma vyvíjí další dvě hry, kde tanky vystřídají letadla a v druhé válečné lodě.
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 11:29 ® Bigpista reakce na …
-
osprey> Trefa
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 11:09 ® osprey reakce na …
-
Bigpista> Já myslím, že v letech 1942 – 45 by se našlo dost lidí, kteří by mohli říct totéž. A řada z nich by to nepočítala v týdnech
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 11:01 ® Bigpista reakce na …
-
Bulldog.o> Sturmovik mě taky připravil o pár týdnů života
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 10:34 ® Bulldog.o reakce na …
-
osprey>1946 nic lepšího není.. všechno ostatní je už moc „arkádové“ i Il-2 Sturmovik: Cliffs of Dover… takže v zimně hurá do vzduchu …
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 10:16 ® osprey reakce na …
-
Bulldog.o> Ano, Šturmovik byl to, u čeho jsem skončil. Snad ho v zimě opráším.
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 10:09 ® Bulldog.o reakce na …
-
osprey> jo, jo IL-2 Sturmovik 1946, …když dá polet tak 3–5 kamarádů.., tak jsou králové nebe.
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 10:04 ® osprey reakce na …
-
Bulldog.o> Letecké simulátory taky můžu a mám moc rád letadla z 2. světové. Ale nemám čas ani na to, abych si pořádně zafixoval ovládání stroje. Už jsem nelítal víc než rok.
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 9:57 ® Bulldog.o reakce na …
-
MIG-35> Já jsem věrný těm simulátorům.., zejména těm „Hard kóre“.., můžu vám říci, že nezřídka mám upocené čelo. Létání on-line.. vzájemná komunikace, ovládání letadla, jeho systémů (zbraně, navigace, motory atd..), je to opravdu dobrá zábava a při zimních večerech.., není co řešit.., každý má prostě to svoje a jak jsem někde slyšel.. „lepší než fetovat, vraždit nebo krást“…
lunimus- Dostihy mám rád, vždycky se to strhne v obrovskou lichvu a týrání nebo vydírání lidí co vlastní stáje možná tak v první třetině kola od políčka start. A to nemluvím o nejzábavnější kartě „distanc bez čtyř tisíc“– ta vždycky všechny kromě jednoho hráče velmi pobaví.
reagovat - Pátek 24. srpna 2012 v 9:21 ® MIG-35 reakce na …
-
superweb> Tak co? Na dotaz bylo několikrád odpovězeno tak si jedem v něčem jinym.
reagovatTu na velko vsi frčí Aion. Ale mě prostě hrát na pc neba. Je to moje jediný spojení se světem tak ho tak beru a sem tam si na něm dam film.
- Pátek 24. srpna 2012 ve 2:20 ® superweb
-
Trosku tu to tema sklouzlo k necemu jinymu. Ale co, ted sem vypnul GTAcko po neuspesnym vyloupeni banky a asi pudu spat
reagovatJinak v lete moc hry nehraju, v zime se clovek necim zabavit musi a prijde mi to casto zabavnejsi nez jen cumet na film
A 3D Carp 3 me bavil asi hodinu, ackoliv je to docela promakany
- Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 13:07 ® lunimus reakce na …
-
Bulldog.o> je fakt, ze väcsina doskovych hier ma podstatne komplikovanejsie pravidla ako napr „dostihy“, ale o to lepsi je z nich potom herny zazitok
Draci doupě tiez patrilo k mojim zaciatkom
… a vlastne vela sucasnych hier ma len zakladny, resp. modifikovany princip DrD …
Ak je hra financne narocnejsia, tak som si vela hier vyrobil sam, napr mam komplet spraveny Carcasone … samozrejme nie aj so vsetkymi rozsireniami, ale zvlast tie starsie, ako klastory, hostince, katedraly a rieku mam porobene a financna narocnost minimalna
Staci si nakreslit par zakladnych obrazkov, vytlacit, nalepit na karton, narezat stvorce a cele prelepit izolepou
… 5cm izolepa doda karticke laminovany vzhlad a hlavne sa tym predlzi jej zivotnost
tiez som si takto vyrobil cestovnu verziu osadnikov z catanu a podobne
reagovat - Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 13:07 ® Bigpista reakce na …
-
MIG-35> Vidíš to. Já zas ujíždim na tahových strategiích na PC. Taky si u toho dokážu pěkně zpotit mozek
reagovat - Čtvrtek 23. srpna 2012 ve 12:40 ® MIG-35 reakce na …
-
Bulldog.o> Mě baví, musí se u nich přemejšlet. Aspoň u těch co hraju. Hrával sem je s kamarádama celý večery a hodně sme se pobavili až se nám kouřilo z hlav.
reagovatAle chápu, že každej to má jinak.
- Středa 22. srpna 2012 ve 23:30 ® Bulldog.o reakce na …
-
MIG-35> stolní hry mě moc neberou, jednou ročně dám „dostihy“ a „šach“ a dříve „kamionem po Evropě“.. nebo tak nějak se to jmenovalo…
reagovat - Středa 22. srpna 2012 v 18:00 ® MIG-35 reakce na …
-
Bulldog.o> Jo drahý to je, ale neni nad přímý kontakt s protihráčem.
reagovatTeď si ujíždim na „abstraktních“ hrách… Mam všechny z této edice http://www.hras.cz/…ry/gipf.aspx?… a sou super.
- Středa 22. srpna 2012 ve 12:02 ® Bulldog.o reakce na …
-
MIG-35> Já jsem začínal na Dračím doupěti., a vím, že se pak najednou objevily stolní hry obdobného rázu, tuším nějaký roboti „metaltech“.., už nevím.. pak se z deskovkama rozthl pytel… ale byla to drahá sranda…
reagovat - Středa 22. srpna 2012 v 10:12 ® Bigpista reakce na …
-
Travian je mor nejhoršího kalibru. Ztratil jsem s ním 3 měsíce života. Neznám jinou hru, která by tě tak nutila trávit u ní čas…
reagovat - Středa 22. srpna 2012 v 9:26 ® MIG-35
-
Kdysi sem pařil Age of empires a Age of mytology. Teď si sem tam dám Worms a Engry birds…
reagovatAle tak 2× za půl roku. Nejni čás a hrát mi na pc nikdy moc nebavilo. Znáte někdo stolní Warcraft?
- Úterý 21. srpna 2012 v 7:15 ® Bulldog.o
-
To ne, ale byl už sem lámán.
reagovat - Úterý 21. srpna 2012 v 7:12 ® Mrakoš
-
A jak jste na tom s travianem. Byli jste také postiženi?
reagovat - Úterý 21. srpna 2012 v 6:59 ® Bulldog.o
-
Tak já jedu hlavně simulátory, dcs black shark, Steel Fury Kharkov 1942, a strategie Wargame – European Escalation. Takový on-line polet s několika kamarády nebo večerní jedna dvě on-line hry Wargame… To musím jenom doporučit. Pravda když je chuť vyrazit k vodě, tak tu nic nezastaví. Já jsem docela rád, že je možnost někdy v klidu posedět u toho PC. Když vidím některé lidi, jak přebytečnou obavu mají při práci s PC v roce 2012.., možná by u klávesnice něco nasedět měli.
reagovat - Úterý 21. srpna 2012 v 0:07 ® 1Mara
-
Alivio> To já jsem už asi 5 let , ale mladej mě zatím dává čočku , raději se velice dobře učí , aby mohl hrát odrána do večera hry , jinak bych mu to vytrhnul ze zásuvky a nazdra bazar !
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 ve 21:34 ® Shrek reakce na …
-
Bulldog.o> mluvim o dnešní mládeži (10–15 let) – ne o naší věkové kategorii.
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 ve 20:12 ® osprey reakce na …
-
noba> Strategie s střílečky, později hlavně strategie – nejradši Starcraft.
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 v 19:54 ® noba
-
osprey> to by mě docela zajímalo, co jsi pařil
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 v 19:36 ® osprey reakce na …
-
Bulldog.o> Já ano – je to pasivní. Občas jsem pak línej se zvednout a něco dělat.
No a když občas slyším osmiletýho oháňku jak „včera vyloupil banku a zabil dvacet policajtů…“, tak se nedivím, jak vypadá mezi určitými skupinami mládeže úcta k životu a zdraví. Většina těch lidí se samozřejmě časem srovná, ale asi to stoprocentní nebude.
A věř mi, že v jisté době jsem toho napařil dost.
reagovat - Pondělí 20. srpna 2012 v 18:53 ® Bulldog.o
-
Alivio> Já si na PC hraju velice často a nemám pocit, že by to mou mysl nějak degradovalo…
reagovat