Vyhledávání
Zelené peklo !!!???!!!
15.8.2012 | Wiktor.c | 3.091 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj rybáři.Prosím vás o pomoc mám na hladině rybníku zelenou vrstvu čehosi asi sinic a nevím jak s tím bojovat. Děkuji za pomoc.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 11:23 ® Martin Mošna reakce na …
-
Wiktor.c> když klikneš na vložit příspěvek tak pod tim oknem na psaní je napsano fotografie tak najdeš klasický zpusob klikneš na to a dal už to musis vjedet.a nakonec místo odeslat dáš odeslat fotky a příspěvek.
reagovat - Středa 15. srpna 2012 ve 23:22 ® Wiktor.c
-
do fora jde dát fotku???
reagovat - Středa 15. srpna 2012 ve 20:50 ® Mrakoš reakce na …
-
Alivio> Já vím jen že na základce jsme v takovým nálevu chovali trepky. Taky mě napadlo to tam nechat na zimu pro amury, ale majitel rybníku byl proti.
reagovat - Středa 15. srpna 2012 v 19:53 ® Martin Mošna reakce na …
-
Mrakoš> to spíš udelaly nejaký děcka
reagovat - Středa 15. srpna 2012 v 19:00 ® Shrek reakce na …
-
Mrakoš> mluvím o slámě, ne o senu...... Navíc pokud se nepletu, sláma pomáhá od žabince, ale bůhví jakej moribundus tam máš Ty. Takže bych napřed provedl rozbor, abych zjistil vo co gou a potom jednal.
reagovat - Středa 15. srpna 2012 v 18:39 ® Mrakoš reakce na …
-
Alivio> Balík sena jsem nedávno z rybníka tahal. Jakýsi šikovný zemědělec ho tam poslal ze svahu. Během tří dnů to skvasilo a pár desítek línů pochcípalo. Takže mi to nepřijde jako dobrý nápad.
reagovat - Středa 15. srpna 2012 v 15:14 ® osprey
-
Ono by to chtělo fotku a taky víc informací. Nadbytek řas i sinic je například v přehnojených vodách. Takže se kromě jiného zamysli, co ti tam teče a odkud.
reagovat - Středa 15. srpna 2012 v 7:51 ® Shrek
-
což takhle zkusit hodit do vody balík slámy?
reagovat