Chytej.cz

Výběr přívlačového prutu. necteno

7.8.2012 | Wiktor.c | 11.472 zobrazení | 88 odpovědí

Ahoj,budu si pořizovat vláčkařský prut a chci se s vámi poradit,čeho se mam řídit a jaká značka je nejvhodnější. Děkuji.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 23. srpna 2012 v 11:16 ® Špráchys reakce na …

jepice> toho norstreama si můžeš osahat v praze tady

Rybář Elit s.r.o. 107 00, Praha 10, Dubeč, Netlucká 632

a nebo v novým strašecí kousek za prahou tady

Jánáčkova 1290 Nové Strašecí 271 01

reagovat
Středa 22. srpna 2012 ve 21:14 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kazane, vem ho v pátek s sebou, já se ho rád ujmu, jestli Ti hodně překáží :-D

reagovat
Středa 22. srpna 2012 ve 20:43 ® Kazan reakce na …

jepice> pokud by jsi chtěl, mohu ti zdarma věnovat Achaba do 15g 2,70m, musel by jsi si ho vyzvednout v Táboře

reagovat
Středa 22. srpna 2012 ve 20:28 ® jepice-zruseno

Tak už je to zase tady :-) Ano, musím urgentně pořídit nový přívlačák. Ten, který jsem si stavěl z muškařského prutu 5–6 (který jsem koupil výhodně za 200 a fotky z tvorby zde někde již jsou), mi bohužel během léta praskl. Potřeboval bych něco podobného, ale muškařský blank za 200 asi znovu nepořídím. Takže délka prutu by měla být 240 cm nebo nepatrně více, akce prutu by měla být rozložená po celé délce (jako u obyč mušáku), prut by měl být lehký. Nejčastěji bych s ním chytal na rotačky 0–00. Ten muškařskej vláčák se ohnul i malou rybku a tak mi z něj padalo daleko méně ryb, než z jiných prutů (třeba půjčených). Vzhledem k tomu, že většina prutů v přijatelné gramáži má akci super fast a je z high mudulus carbon s vlepovanou špičkou, jsem jaksi bezradný. Kdo ví o nějakém takovém prutu, který by byl navíc k vidění v obchodě buď v Praze nebo na trase Praha – Jindřichův Hradec, ať mě, prosím, nasměruje. Na internetu jsem něco zahlédl, (např. norstream ultra), ale nechci kupovat zajíce v pytli.

reagovat
Středa 8. srpna 2012 v 1:16 ® Wiktor.c reakce na …
Wiktor.c

Jo jo dík.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 ve 23:03 ® wlada reakce na …
wlada

Wiktor.c> do tisícovky se s prutem na vláčku vejdeš :-) dražší je pro začátek zbytečný pořizovat, hlavně uvidíš sám co ti sedne do ruky.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 19:16 ® osprey reakce na …
osprey

Wiktor.c> Na Moderní rybářovi budeš mít větší výběr a osaháš si víc věcí najednou. Možná tam bude nějaká akční nabídka.

Ale jinak je jedno, kde si ten prut koupíš.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:24 ® kubas reakce na …
kubas

Wiktor.c> Okolo tisícovky :-) .

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:23 ® jouda.net reakce na …

kubas> Ano, každý je spokojen s jinou značkou. Já myslel, že si s touto značkou měl nějakou špatnou zkušenost.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:23 ® Wiktor.c
Wiktor.c

A ještě mÁm otázečku ohledně koupě toho prutu kde je to lepší si ho pořídit jestly v rybářské prodejně a nebo na rybářském veletrhu MODERNÍ RYBÁŘ. dĚKUJI.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:18 ® Wiktor.c
Wiktor.c

Mám ještě jednu otázku za kolik se dá pořídit nový kvalitní prut (na PŘÍVLAČ) Děkuji.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:11 ® kubas reakce na …
kubas

jouda.net> Prostě vláčecí pruty dělá lepší mraky X jiných firem. Nemám důvod kupovat něco horšího, když za lepší peníze dostanu lepší kvalitu jinde. To je celkem lehce pochopitelný né :-) ?

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:09 ® kubas reakce na …
kubas

troutkiller> No to teda :-(( .

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:07 ® Wiktor.c reakce na …
Wiktor.c

A já taky proti značce SPRO nic nemám !!!!

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:05 ® Wiktor.c reakce na …
Wiktor.c

Tak vedro je ale ryby dou docela slušně.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:04 ® jouda.net reakce na …

kubas> Co je špatného na značce SPRO, zajímalo by mě to. Jsem s ní totiž velmi spokojen.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 17:02 ® troutkiller reakce na …

kubas>To je dobře páč kombinace vedro a nulová rybí aktivita je vražedná kombinace:-((

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:58 ® Wiktor.c
Wiktor.c

Já si myslím že je to jedno co od jaké značky mám hlavně aby to šlapalo tak jak má. A díky moc za vaše rady.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:53 ® kubas
kubas

jouda.net> Právě proto, že jsem měl vláčecí prut Spro, to považuju za blbost mimo jiné teda :-) . Byl to můj první vláčák a jsem celkem rád, že jsem ho už zlomil :-) . Vláčecí prut od této značky bych si už asi jistě nepořídil, stejně tak jako woblery…

troutkiller> No ty vedra mě taky nebaví, ale ještě furt mně z nich teda „nejebe“ :-) .

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:50 ® jouda.net reakce na …

Alivio> Přesně tak, počkáme na zimu, pak budu moci napsat své názory.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:47 ® Shrek reakce na …
Shrek

jouda.net> můj poslední příspěvek nebyl rýpavý ani vztahovačný k žádnému předchozímu příspěvku, ani Tvému. Takže se nemusíš rozčilovat. Kašleme na to, nač se dohadovat, když lze jít na ryby? Na hádky bude čas v únoru, až bude –15°C :-D

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:41 ® jouda.net reakce na …

Alivio> Nepsal jsem že i naviják, psal jsem jen prut a nástraha!

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:38 ® Shrek
Shrek

Možná by stálo za to trochu rýpnout do Boba a Příchyho, že když chytám na jejich nástrahy, rád bych pro dokonalý chod jejich nástrah i prut a naviják od nich :-)

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:35 ® jouda.net reakce na …

troutkiller> Nikomu neradím, jen píšu své názory.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:30 ® troutkiller reakce na …

jouda.net>No nevim ale podle tvejch rad to vypadá že Rex Hunt je tvuj nejnepovedejší učedník:-))

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:28 ® jouda.net reakce na …

troutkiller> Já také ne.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:26 ® troutkiller reakce na …

jouda.net>Proč?Já se za žádnýho profíka nepovažuju.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:24 ® jouda.net

troutkiller> S tím učením máš asi pravdu. Ale tvrdit že jsi začátečník je asi trochu divné. Nemyslíš?

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:22 ® troutkiller

jouda.net>člověk se učí celej život:-)) )

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 16:19 ® skwor
skwor

jouda.net> Tak potom je veškerá snaha marná, užij si svůj boj.

reagovat