Chytej.cz

Klub přátel češtiny.

6.8.2012 | JHolc | 9.729 zobrazení | 64 odpovědí

Pánové, vím, že chytej.cz je rybářský server a naším společným zájmem je tedy rybaření. Ale to co tu poslední dobou vidím za paskvily mě pěkně štve. Neřeším detaily, nikdo není dokonalý, ale všechno má své meze. Co si o tom myslíte vy? Myslím, že by nebylo od věci přidávat i některé „perly“ které se v diskuzích vyskytují. :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pondělí 6. srpna 2012 ve 22:02 ® kubas reakce na …
kubas

JHolc> Čekal jsem, že to někdo založí :-D . Bohužel jak říkáš, je to smutné některé příspěvky, ale nezoufej. Bude hůř :-)

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:39 ® Chorchus reakce na …
Chorchus

David Havlíček> Trend je trend, vizitka je vizitka. Mi na tom vadí, že se za to nestydí a připadá jim to normální. Někdo už tady taky zmiňoval lenost, protože to nejsou jen gramatické chyby, ale prachsprosté překlepy, tedy po sobě si to ani nepřečtou. Tak je lepči potym psat po našimu, bo moc chyb nezrobim. Ale suhlasim s tym, že ragovať se na to musi, bo si budu mysleť, že to tak ma byť. :-93;

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:36 ® JHolc reakce na …

David Havlíček> Asi to tak je. Ale snad aspoň slovosled by mohl dávat smysl. Beru zkratky, proč ne. Doba je uspěchaná a SMSky drahé :-) Ale když už se vyjadřuju na internetu, dělám si tím určitou vizitku. A dělat ze sebe vola snad nikdo nechce…

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:28 ® HaD
HaD

Bohužel „trend“ dnešní mládeže. Všude :-((

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1