Chytej.cz

Střední škola necteno

6.8.2012 | RuSaKsRo | 9.509 zobrazení | 11 odpovědí

Za dva roky půjdu na střední, jsem už rozhodnuz že na vejšku pudu v oboru vodohospodářství ale nevím jestli mam před tím jít na giml nebo na střední vodohospodářskou. Prosím všechny, kteří o tom něco ať napíší. Předem děkuji za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 12:13 ® osprey reakce na …
osprey

RuSaKsRo> Nic ti v tom nebrání. Škola pěkná, velmi moderně vybavená a žáky nahání ze všech sil.

reagovat
Středa 8. srpna 2012 ve 14:04 ® RuSaKsRo reakce na …

osprey> Do Vodňan bych právě chtěl jít.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 ve 21:35 ® noba reakce na …
noba

osprey> ono to ted asi bude ve Vodnanech vubec zajimave. Ted tam jihoceska universita stavi z byvaleho mlyna jakysi vyzkumak za 50mil.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 ve 20:11 ® osprey reakce na …
osprey

RuSaKsRo> S tím se netrap, sám musíš vědět, co chceš dělat, na co máš a jaký dokážeš mít tah na věc. Ale na tom pravopisu zapracuj.

Je otázka, co chceš u toho vodohospodářství přesně dělat – pokud bys třeba chtěl projektovat vodohospodářské stavby, tak na to mají ve Vodňanech speciální obor.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 ve 20:01 ® RuSaKsRo

Já nejsem dysgrafik ze všeho kromě češtiny mam za 1 z češtiny za 3 kvůli pravopisu.

reagovat
Úterý 7. srpna 2012 v 0:29 ® FInnnp reakce na …

regulus> Ono co píšeš je docela pravda a usím s tebou souhlasit.Na druhou stranu tě musím oponovat.Ono ještě,že víš jaké se píše YI ti nezaručí bezednou moudrost.Plno strašně chytrých lidí bylo totálními dislektiky.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 23:24 ® osprey reakce na …
osprey

regulus> Já s tebou zcela souhlasím.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 23:18 ® regulus reakce na …
regulus

osprey> vodohospodář sice nemusí umět až tak úplně perfektně česky, ale absolvent ZŠ by se nejspíš měl stydět za to, že neví jaký Y se píše ve slově GIMPL byť je to slangový výraz a to víc, pokud se chystá studovat střední školu. Jsem velice přesvědčen, že značná většina současných středoškoláků a i vysokoškoláků by se před 20-ti lety na školu kterou mají vystudovanou vůbec nedostali, protože by nesplňovali studijní předpoklady (nemyslím ty politický, ale studijní, prospěchový a v některých případech i inteligenční) a pokud by se dostali, tak by ji nedodělali.

RuSaKsRo> Tobě kolego radím jednu věc, pokud chceš na střední a následně na vysokou a nejseš silnej v kramflekách, tak zvol asi raději odbornou střední školu než gympl, on ten gympl co se týká všeobecnýho vzdělání a přípravy na vysokou je asi trošinku lepší (taky jde o to jaká je to škola), ale když se to nepovede, je asi lépe mít odbornou střední školu než všeobecný středoškolský vzdělání z gymplu i když to není pravidlo, dneska je vše vzhůru nohama. Navíc ti doporučuju v rámci možností, abys zatraceně hodně zapracoval na cizím jazyku, lépe jazycích, je to dneska jedno z hlavních kritérií při hledání slušně placenýho zaměstnání, tím nemyslím, naučit se to trochu, ale umět to na minimálně komunikativní úrovni, čím víc tím líp.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:47 ® osprey
osprey

Kolego, já když to tu po tobě čtu, tak si myslím, že bys měl jít na obráběče kovů.

Protože z toho „gimlu“ tě nejspíš stejně vylejou.

Mimochodem, to vodohospodářství je dost o papírování a psané komunikaci.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:29 ® Chorchus
Chorchus

Kurňa kluci, vy jste se tu naklonovali. Domnívám se, že pokud chceš jít na výšku a předtím ještě na střední, musíš na sobě ještě trošku zapracovat. Jen v tom dotazu máš hafo chyb a některé jsou brutální.

reagovat
Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:14 ® JHolc

Kdybych napsal co si myslím, asi by mi to někdo smazal… Co takhle jít na bohemistiku?

reagovat