Vyhledávání
Střední škola
6.8.2012 | RuSaKsRo | 9.509 zobrazení | 11 odpovědí
Za dva roky půjdu na střední, jsem už rozhodnuz že na vejšku pudu v oboru vodohospodářství ale nevím jestli mam před tím jít na giml nebo na střední vodohospodářskou. Prosím všechny, kteří o tom něco ať napíší. Předem děkuji za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 12:13 ® osprey reakce na …
-
RuSaKsRo> Nic ti v tom nebrání. Škola pěkná, velmi moderně vybavená a žáky nahání ze všech sil.
reagovat - Středa 8. srpna 2012 ve 14:04 ® RuSaKsRo reakce na …
-
osprey> Do Vodňan bych právě chtěl jít.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 21:35 ® noba reakce na …
-
osprey> ono to ted asi bude ve Vodnanech vubec zajimave. Ted tam jihoceska universita stavi z byvaleho mlyna jakysi vyzkumak za 50mil.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 20:11 ® osprey reakce na …
-
RuSaKsRo> S tím se netrap, sám musíš vědět, co chceš dělat, na co máš a jaký dokážeš mít tah na věc. Ale na tom pravopisu zapracuj.
Je otázka, co chceš u toho vodohospodářství přesně dělat – pokud bys třeba chtěl projektovat vodohospodářské stavby, tak na to mají ve Vodňanech speciální obor.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 20:01 ® RuSaKsRo
-
Já nejsem dysgrafik ze všeho kromě češtiny mam za 1 z češtiny za 3 kvůli pravopisu.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 0:29 ® FInnnp reakce na …
-
regulus> Ono co píšeš je docela pravda a usím s tebou souhlasit.Na druhou stranu tě musím oponovat.Ono ještě,že víš jaké se píše YI ti nezaručí bezednou moudrost.Plno strašně chytrých lidí bylo totálními dislektiky.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 23:24 ® osprey reakce na …
-
regulus> Já s tebou zcela souhlasím.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 23:18 ® regulus reakce na …
-
osprey> vodohospodář sice nemusí umět až tak úplně perfektně česky, ale absolvent ZŠ by se nejspíš měl stydět za to, že neví jaký Y se píše ve slově GIMPL byť je to slangový výraz a to víc, pokud se chystá studovat střední školu. Jsem velice přesvědčen, že značná většina současných středoškoláků a i vysokoškoláků by se před 20-ti lety na školu kterou mají vystudovanou vůbec nedostali, protože by nesplňovali studijní předpoklady (nemyslím ty politický, ale studijní, prospěchový a v některých případech i inteligenční) a pokud by se dostali, tak by ji nedodělali.
RuSaKsRo> Tobě kolego radím jednu věc, pokud chceš na střední a následně na vysokou a nejseš silnej v kramflekách, tak zvol asi raději odbornou střední školu než gympl, on ten gympl co se týká všeobecnýho vzdělání a přípravy na vysokou je asi trošinku lepší (taky jde o to jaká je to škola), ale když se to nepovede, je asi lépe mít odbornou střední školu než všeobecný středoškolský vzdělání z gymplu i když to není pravidlo, dneska je vše vzhůru nohama. Navíc ti doporučuju v rámci možností, abys zatraceně hodně zapracoval na cizím jazyku, lépe jazycích, je to dneska jedno z hlavních kritérií při hledání slušně placenýho zaměstnání, tím nemyslím, naučit se to trochu, ale umět to na minimálně komunikativní úrovni, čím víc tím líp.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:47 ® osprey
-
Kolego, já když to tu po tobě čtu, tak si myslím, že bys měl jít na obráběče kovů.
Protože z toho „gimlu“ tě nejspíš stejně vylejou.
Mimochodem, to vodohospodářství je dost o papírování a psané komunikaci.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:29 ® Chorchus
-
Kurňa kluci, vy jste se tu naklonovali. Domnívám se, že pokud chceš jít na výšku a předtím ještě na střední, musíš na sobě ještě trošku zapracovat. Jen v tom dotazu máš hafo chyb a některé jsou brutální.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:14 ® JHolc
-
Kdybych napsal co si myslím, asi by mi to někdo smazal… Co takhle jít na bohemistiku?
reagovat