Chytej.cz

Kritéria pro výběr revíru necteno

3.8.2012 | MTHRFCKR | 5.805 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat podle kterých kritérií vybíráte revír / podle kterých kritérií je hodnotíte nebo doporučujete známým?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 5. srpna 2012 v 17:29 ® jersey
jersey

Jelikož jdu na ryby, tak že by zarybnění? Doporučení nedávám, nebo jen velmi úzkému okruhu známých.

reagovat
Sobota 4. srpna 2012 ve 22:16 ® Martin Mošna reakce na …
Martin Mošna

petrikveprik> nějak tak.ale taky i plno jinych vjecí zarybnenost.ve­getace na břehu a tak dal.

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 ve 22:57 ® 

Musí být krásný, musím mu věřit, musím tam mít klid.

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 ve 22:15 ® osprey reakce na …
osprey

wlada> Jednou se někde potkáme:-))

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 ve 21:15 ® wlada
wlada

Revíry nedoporučuju a vybírám podle dostupnosti, respektive nedostupnosti pro normální lidi :-D

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 v 18:22 ® MIG-35
MIG-35

Lotos mohu vřele doporučit Orlík! Ryby tu neberou a brát nebudou… :-D

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 v 17:52 ® osprey
osprey

Revír vybírám podle toho, jestli se mi líbí nebo tam mohu ulovit zajímavou rybu (2 zcela rozdílná kritéria).

Revíry nehodnotím a nikomu nedoporučuji.

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 v 16:39 ® Fryw
Fryw

Podle nálady. Podle toho kam se mi chce, na co mám zrovna chuť (ne ne, nemyslím tím jakou rybu chci sežrat :-D ) a jak chci zrovna chytat. No a taky podle ručičky na ukazateli paliva :-)

Chodím i na revíry kde jsem nikdy nic pořádnyho nechytl, protože se mi tam prostě chce, líbí se mi tam. Jsem asi naivní, ale věřím tomu, že revír který mi ještě „nedal“ slušnou rybu mě může stále překvapit… Zpráva že tam a tam dávali kapry je pro mě spíš důvod tam nejít než jít…

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 v 16:11 ® nnnap reakce na …
nnnap

nnnap> aha, tak se tedy píše fakt. Já myslel, že to je foneticky anglie a píše se to tedy anglicky. :-D
Tedy mám do svých diskuzí, jinde, né tady, nový tvar Fakt you:-D

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 v 15:16 ® nnnap
nnnap

musí mne zaujmout dezignem, to je fakt, to si nedělám prdel, prostě se mi v něm musí líbit a to ostatní neřeším. Na to si přijdu:-) Jako že je revír bez ryb:-D , apod.

Ryba je jenom důvod, jak uplatnit všechny ty instinkty kolem lovu. Pro mne tedy marginální. Ale zas na druhou stranu vyhodnotím fuckt, že neberou a jdu se poohlédnout po novým dyzajnu. Nejraději chodím na neznámé vody. A nemusí nás tam být 100 na 100 metrů.
A co rozhodně dělám, že nedoporučuji nic a nikomu. Lov je soukromá záležitost. Starou taky nikomu nenabídnu.

reagovat
Pátek 3. srpna 2012 ve 14:48 ® HaD
HaD

Zarybněnost, zajímavost, vzhled, obtížnost, dostupnost, navštěvovanost. Většinou na základě těchto charakteristik. Někdy ale některá z nich nehraje roli.

reagovat