Vyhledávání
Nadpis nové rubriky
28.3.2005 | HaD | 6.400 zobrazení | 47 odpovědí
Vážení Chytejáci, založil jsem novou rubriky, která zatím nese název „Z lovu“ (hned vedle diskuze), kde se můžete podělit o zážitky a fotky z Vašich výprav. O názvu rubriky se v kuloárech živě diskutovalo a tak se ještě ptám na Váš názor, zda současný název zachovat, či jej změnit.
Dosavadní návrhy byly:
- Chytal jsem
- Chytáme
- Chytám
- Od vody
......
Zkuste se vyjádřit, co by se Vám nejvíce líbilo, případně navrhnout něco lepšího. Děkuji předem za spolupráci!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. března 2005 v 17:13 ® CeP
-
tahle rubrika mi tady urcite chybela a naslo by se jeste par pripominek, ale to ted nejde, takze nebudu rozebirat. nyni jde predevsim jak si novy chlivecek pojmenujem. jiste by asi nejlepsi bylo spojeni s CHYTEJ a i bych si to pral, ale bohuzel „chytal jsem“ mi tak nejak nesedi. ne ze bych se vyhybal dvema slovum, ale nejak mi to nezni do ucha. „chytáme“ je nejlepsí, ale stale tomu cosi chybi. „od vody“ to zavrhuji hned, vyvolava to ve mne negativni pocit, stejne jako „chytám“. ono asi nejvystiznejsi je opravdu „můj lov“ od sousedu a skoro bych se nebal pouzit ho taky. verim ze by to ani tak nevadilo tamnim . to spis nekolika malo prudilum kteri by hlasali ze je zde kopirovano, ale to by mohly rovnou z titulu kopirovani napadnout i samotnou existenci tohoto serveru. vzdyt i tady je hlavnim tematem rybarina, ryby a vse co se kolem vody toci. resenim by mozna byla modifikace na „NAŠE LOVY“. chapu ze tohle asi neprojde, takze se podrzim dvou slov a memu oku i uchu by asi nejvice lahodil „rybářův zápisník“. anebo jeste mozna. cheche…"rybářova latina". originalni a neotrely nazev plne vystihujici myslenku… co ostatni??
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 17:06 ® BigMike
-
OD VODY nebo spíš U VODY mi připadá dobrý. Nebo nějaký mezinárodní výraz jako Actiona tak?
reagovat)
- Úterý 29. března 2005 v 16:58 ® Chose
-
hlasuju pro Od vody. HaDe jaktože máš fotku místo rybičky?to můžem fšici?
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 16:29 ® fikus
-
myslím, že je skoro fuk jak se ta rubrika bude jmenovat. Důležité je, že je konečně na chytej. cz a myslím, že si zvykneme velmi rychle na to jak se bude jmenovat. Dokud je nová a nezaběhlá na chytej. cz tak se mi vkrádá do mysli stále název z jiného webu „Můj lov“. Škoda mně by se docela líbilo kdyby se mohla jmenovat stejně. Ovšem musíme respektovat majitele webu. Hmm, zvyknu si na jakýkoliv název. „Z lovu“ je fajn
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 15:45 ® Bass
-
HaDe, měl by si tu zřídit nějakou kolonku nebo tabulku, aby bylo na prví pohled potrný, kolikrýt bylo pro jakej název hlasováno.
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 15:27 ® Tomucha
-
good idea- muže být i Chytal jsem( není důležitý kolik čl. nachytal) je to dobrý a taky tam něco pošlu. Z lovu mi připadá hodně strohej nadpis
reagovat - Úterý 29. března 2005 ve 12:42 ® ywan
-
jednoznačne OD VODY alebo tak ako je Z LOVU
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 11:43 ® Dědek
-
Jsme chytejáci, tak hlasuju pro Chytáme
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 10:59 ® jake
-
to HaD: Nachytat se dá leccos – třebas i zážitky, fotky, bronz nebo taky držková od manželky za pozdní příchod . Ale myslím si, když server má název CHYTEJ, tal i název rubriky by se tomu mohl nějak přibližovat – aspoń já to tak cítím – někdy to bude naCHYTÁNO, jindy doCHYTÁNO, příště zase vyCHYTÁNO a nakonec možná i sCHYTÁNO
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 1:21 ®
-
HaD:presne,preto súhlasím s pifom,„od vody“…
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 0:52 ® HaD
-
jake: a co když nenachytáš? )) ale budou hezký zážitky, fotky apod.?
reagovat - Úterý 29. března 2005 v 0:25 ® jake
-
No to je teda síla. Nebo spíš telepatie. Zrovna jsem chtěl napsat návrh na podobnou rubriku (inspirován MRKem – Můj lov) a co nevidím – už je to tady. Super – takže třeba „Právě jsem se vrátil z …“ Chápu – moc dlouhé. A co třeba „NACHYTÁNO“
reagovat - Pondělí 28. března 2005 ve 23:11 ® Vydrain
-
hlasuju pro " Z lovu "
reagovat - Pondělí 28. března 2005 ve 22:39 ® Tomash
-
Souhlasím s Bassem. „Chytáme“ je dost výstižný. HaDe, děkuju ti za novou rubriku. Vypadá moooc dobře!
reagovat - Pondělí 28. března 2005 ve 21:11 ® Bass
-
Rubrika je to fakt parádní, docela už tu něco takovýho bylo třeba. Jako název bych to ale viděl na " Chytáme " ............ jsme přece na Chytej, ne ?
reagovat - Pondělí 28. března 2005 ve 21:06 ® Čajda
-
taky hlasuju „od vody“ a opravdu je to skvělej nápad
reagovat - Pondělí 28. března 2005 ve 20:47 ® pif
-
hlasuju od vody!PS:HaDe,výbornej nápad s tou rubrikou,dobrá věc se podařila-:)))
reagovat