Vyhledávání
Rybaření na LOH?
30.7.2012 | Kantik | 14.985 zobrazení | 93 odpovědí
Pište vaše názory o tom, jestli by se mohlo rybaření zařadit do sportů na letních olympijských hrách. Dle mě by mohlo, spíš i mělo. Jestli tam totiž je jezdectví, kde nerozhodují vlastní zkušenosti, ale to, jakého má závodník koně, tak proč by tam nebyla například plavaná, feeder, kaprařina,…, kde záleží hlavně na zkušenostech závodníka?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 13. srpna 2012 v 1:00 ® džigit
-
asi jsem to prochcal
reagovatOasis,žiju…
- Pondělí 13. srpna 2012 v 0:30 ® džigit
-
nějak to měkne,asi to budec ejakulovat dívky ze spičegirls
reagovat
Snad překvapí… Anička už nastupuje,dobrá tedy - Pondělí 13. srpna 2012 v 0:11 ® džigit
-
tý woe,tak skladby Freddieho s Queen a John Lennon mě dostaly..
reagovat - Neděle 12. srpna 2012 ve 23:48 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> fandili sme,neboj
reagovat - Neděle 12. srpna 2012 ve 20:30 ® MIG-35 reakce na …
-
troutkiller> Jardu znam ten hajzl chyt sumára 198…
reagovatAle na zlato to nejni.
Já mu ukážu co dokážu!!!
- Neděle 12. srpna 2012 ve 20:20 ® troutkiller
-
Co povíte na Jardu?To byl koncert se zlatým koncem!!!
reagovat - Středa 8. srpna 2012 v 9:30 ® Bigpista
-
A co sloučit hod na cíl s plaváním? Jako třeba kdo první trefí Phelpse pořádnou plandavkou mezi lopatky? A pak by se měřila doba zdolávání.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 18:28 ® jouda.net
-
Podle mě by rybaření na OH nikdy nemělo být.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 v 16:12 ® nnnap
-
dobrá tedy.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 v 16:04 ® HaD reakce na …
-
nnnap> stojí to za prd!
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 v 16:03 ® nnnap
-
kuwa fix hoši, to není dobré. Pochvala od velitela a nastoupené jednotky? Tu něco nehraje.
reagovat
Ne vážně- nejrychleji se mne člověk zbaví, pochválí li mne za něco. - Pátek 3. srpna 2012 v 15:49 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Jaká škoda!!
reagovatZ tvých příspěvků zde usuzuji, že bys byl skvělý komentátor. A dokázal bys jakýkoli sport oživit svými peprnými (či jinak kořeněnými) výroky…
Hodně mi baví jen číst to tady a dost často du do kolen.
- Pátek 3. srpna 2012 v 15:40 ® HaD reakce na …
-
nnnap>
reagovatDDDDDDDD
- Pátek 3. srpna 2012 v 15:26 ® nnnap reakce na …
-
MIG-35> na to nemám. Třeba včera, když si Phelps připlaval pro rekordní medajli, jsem měl z komentáře mladého na ČT pocit, že adekvátní k tomu, užít si tu chvíli, bylo přinejmenším rozkousat plynový sporák.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 v 15:26 ® Martin Chmelík reakce na …
-
David Havlíček> Já Davide vrhám a nerad. Při četbě všech rekordů JV a při nechtěném sledování jeho pořadů opravdu vrhám. A velmi často kvalitní stravu. Až to za to vrhání nestojí. Sakra, zase se mi chce zvracet.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 v 15:15 ® MIG-35 reakce na …
-
nnnap> Dobře ty!
reagovatNechtěl bys bejt sport. komentáthor?? To bych začal i sport sledovat.
- Pátek 3. srpna 2012 v 15:01 ® nnnap
-
máte tu kluci recht. Dovedu si představit tyto záběry z olympiády: Disciplína- Akce prutu. Záběr do sektoru, kde se nám chystá závodník. Není za zemi, je za stáj. Rozvážně bere do rukou prut, laská se s ním, jemně kontroluje, jestli všechny trny na jeho jednodílu jsou správně sesazeny. Navléká speciální vlasec, provléká očky, maže jednotlivá speciální emulzí vyvinutou pro tuto olympiádu. Nickelojl-London2012. Pečlivá příprava končí a závodník přistupuje k samotnému aktu. Uchopuje do svých paží, do přesného postavení, speciál pro tuto sezónu, mimochodem, skelet se dal vyhrát v soutěži S Chytej do Londýňa2012 a nechává si na prut postupně nandávat certifikovaná závaží. Napětí houstne. V tváři závodníka je cítit napětí. Vychutnáváme si zpomalené záběry z 32 vysokorychlostních kamer, tu krůpěj potu nabídne režisér, tu nám rozfázuje škleb, donekonečna se opakující záběry dokonalé akce, kterou hodnotí kolektiv rozhodčích moderní gymnastiky, detaily praskající šňůry, prostřihy na nanováhu s neuvěřitelným číslem letošního OH rekordu v akci prutu.
Kuwa, já to též už chci!
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 14:41 ® HaD reakce na …
-
MIG-35> zásadně nevrhám. Co uchvátím už nepustím!!!
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 14:12 ® nnnap reakce na …
-
David Havlíček>
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 14:11 ® MIG-35 reakce na …
-
David Havlíček> Třeba měl na mysli, že když jich spořádáš dostatečný množství tak taky něco vrhneš..
osprey> ík za připomenutí.. mam jich plnou lednici a du si zrobit saláthek.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 14:07 ® HaD reakce na …
-
nnnap> v tom nesouhlasím. Hod na cíl rozhodně není jako pojídání knedlíků. A to jsem v těch knedlíkách sakra dobrej
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 13:26 ® nnnap reakce na …
-
David Havlíček> proč né. Ale tyto disciplíny, jako střelba z kde čeho, jízda na koni, kdečím přes kde co, má původ těchto sportů ve výcviku důstojnictva. Tedy armádní sport byl a je důvodem k mírovému soupeření a jeho zařazení na program LOH. Tedy v orbě určitě také máme mistrovství světa, ale na LOH bych to netahal.
reagovat
Je to prostě hobby koníček. Není to olympijsky systémové. Prakticky všechny disciplíny na LOHU jsou branné- uteč, dohoď, zapíchni, uplav, zastřel nebo kolektivní v rámci překonání jiného kolektivu. Pokoř a nech žít. Prostě je to zastrašování států mezi sebou v mírových podmínkách. Jako soutěž s hodem olova na dálku klidně srovnám s pojídáním jahodových knedlíků. Je to soutěž na stejné úrovni. Na LOH asi ne. - Pátek 3. srpna 2012 ve 13:10 ® nnnap reakce na …
-
kubas> to je správně
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 13:09 ® MIG-35 reakce na …
-
kubas> Z luku střílim mooc rád, ale lovit s nim ryby?? Do toho bych nešel…
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 13:02 ® kubas
-
Když rybaření na OH, tak jedině bowfishing
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 12:45 ® slunce3
-
Tiež mám názor, že by mali byť zaradené na OH a nie len na letné, ved ryby sa dajú chytať aj v zime nie? Je tolko Cup -ov, Majstrovstiev ale na OH sa nejak v tomto pozabudlo. Snád sa to do budúcna zmení.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 12:40 ® HaD
-
Martin Chmelík> No s tím Martine zase nesouhlasím. Hod mobilem do dálky je hloupost a srovnávat to s rybolovnou technikou je nesmyslné. Rybolovná technika má svou tradici, je propracovaná, jsou v ní tuším i Mistrovství světa. Když je na Olympiádě lukostřelba, plivání ze vzduchovek, tak by tam mohla být Rybolovná technika bez problému taky.
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 ve 12:30 ® osprey reakce na …
-
čingi> Jasně, byl jsem ve skleníku a visí tam hadovky jak ruka
reagovat - Pátek 3. srpna 2012 v 10:37 ® nnnap
-
proč ne. Nedovedu si představit lepší disciplínu na LOH jak Kárp Marathony classic, s bojlím nebo Free stajle Kárp Marathony, s nějakou moderní, adrenalínovou nástrahou,/ zřejmě kukuřicí/ nejlépe máčenou v Red Bujlu. Vždyť kde lépe bych mohl být lepším sportovcem, jak týden ležet před bivi, po pravé ruce značkový prut, po levé pivson od sponzora, za zády katering/gril/…
reagovat
A kdybych náhodu nevyhrál, tak kapřík 65+ je stejnak nad olympijskou medajli. - Pátek 3. srpna 2012 v 8:07 ® čingi
-
To je jako okurková sezona,že se sem dávají taková témata?!
reagovat