Vyhledávání
Rybaření na LOH?
30.7.2012 | Kantik | 15.010 zobrazení | 93 odpovědí
Pište vaše názory o tom, jestli by se mohlo rybaření zařadit do sportů na letních olympijských hrách. Dle mě by mohlo, spíš i mělo. Jestli tam totiž je jezdectví, kde nerozhodují vlastní zkušenosti, ale to, jakého má závodník koně, tak proč by tam nebyla například plavaná, feeder, kaprařina,…, kde záleží hlavně na zkušenostech závodníka?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. srpna 2012 v 8:36 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Libor> Tchýně? Tak to pak hod cihlou.
reagovatNebo rychlostřelba na sedící terč?
- Středa 1. srpna 2012 ve 22:53 ® Libor reakce na …
-
Martin Chmelík> pokud by v hledišti seděla tchýně, potom klidně ano
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 22:47 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Libor> To už by mohla být třeba disciplína v hodu mobilem do dálky. Zkrátka rybařina a LOH je nesmysl prvního stupně.
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 22:44 ® Libor
-
Chytat ryby na OH je pikačovina prvního kalibru. Dovedu si představit hod na cíl (mušák apod.)
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 22:24 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Fryw> Přesně tak, nová disciplína „Olympic kayakfishing“. Takový vodácko-rybářský dvojboj.
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 21:43 ® Fryw reakce na …
-
Martin Chmelík> Už máme celkem uceleny pravidla. Ale pokud by se to zrealizovalo, tak by se o tom diskutovalo tady, a nebo v kayakfishing tématu?
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 21:19 ® Martin Chmelík
-
Fryw> Přesně tak. Ale počítala by se jen ryba ušlechtilá.
reagovat) A při vázce je povinností nástrahu vyprostit „eskymákem“, žádné trhání.
- Středa 1. srpna 2012 ve 20:59 ® Fryw reakce na …
-
Martin Chmelík> Může. Ale délka ryby by se rovnala odečtu z celkového času. Takovej bonus. A šlo by nejspíš o trolling.
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 20:56 ® Martin Chmelík reakce na …
-
Fryw> Takže Hilgertová nesmí bez ryby projet cílem?
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 20:45 ® Fryw
-
No ale dát kajakářům prut by mohli
reagovat - Středa 1. srpna 2012 v 19:52 ® Martin Chmelík
-
Tak tato diskuze mne pobavila. LOH a rybaření. To je tedy nápad. Na to by mohl snad přijít je sám mistr rekordů JV.
reagovat - Středa 1. srpna 2012 v 17:59 ® HaD reakce na …
-
kerob> asi ne
reagovat - Středa 1. srpna 2012 v 17:54 ® kerob reakce na …
-
David Havlíček> to mas pravdu, nicmene rybolovna technika podle me stejne nema narok byt na OH.
reagovat - Středa 1. srpna 2012 v 17:51 ® skwor reakce na …
-
džigit> Zasloužil si to. Jel dobře a navíc vypadá jako celkem sympaťák. A to se o všech říct nedá.
reagovat - Středa 1. srpna 2012 v 17:24 ® džigit
-
To byla jízda,bravo Hradílek!!!
reagovat - Středa 1. srpna 2012 v 16:20 ® troutkiller
-
David Havlíček>Silniční kola na OH je opravdu nuda
reagovatJe fakt že kdyby se jel závod jednotlivcu jako Paříž-Rubaix nebo dvakrát přez Alpe nebo Galibier bylo by to o něčem jiném
Já už na OH čekám jen na poslední dva dny kdy se jedou horáky.Tam to neni o teamové taktice ale o tom kdo na to má.
- Středa 1. srpna 2012 ve 14:39 ® HaD reakce na …
-
kerob> samozřejmě, že to není rybařina, ale je to rybářský prut a dá se v tom jednorázově vcelku objektivně soutěžit podobně jako v té střelbě.
Koním nerozumím, určitě to lze velmi významně ovlivnit, nicméně je to pořád zvíře a štěstí tam hraje určitě větší roli, než třeba při té střelbě.
Co mě třeba celkem pravidelně přivádí k pocitu zklamání jsou cyklistické závody – často jedou všichni společně až kousek před cíl (výkonostní rozdíl tam pro mě tudíž není) a pak je prostě někdo šťastnější. Samozřejmě vím, že ne úplně a že je v tom i strategie, ale prostě to tam je. Skoro jak na těch rybách
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 14:24 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> teho hybrida,co se vydava za Ostravaka něposlucham.
reagovat
Synkem sem myslel Ondru,stareho Synka synka - Středa 1. srpna 2012 ve 14:04 ® troutkiller reakce na …
-
kerob>Já když sem měl naposled inspekci ze státu tak byl amík hotovej i z hospody která funguje v kuse 150 let
reagovat)Jsou to paka který ani netuší že jedinej opravdovej američan je Vinetou
)
- Středa 1. srpna 2012 ve 14:02 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Hele a kterýho??Jak poslouchám Rudu z Ostravy ta mám pocit že jste tam všichni synci
reagovat))
- Středa 1. srpna 2012 ve 13:38 ® džigit
-
tak Synka mame ve finale
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 13:11 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> je to tak… ale fakt me pobavilo, kdyz jsem byl v NY, s jakou hrdosti prezentujou svoji minulost a historii (ktera v podstate neexistuje). Bavil jsem s jednim amikem na baru a byl strasne prekvapenej (spis neveril), ze NY zalozili holandani, asi myslel, ze tam je odjakziva – mozna vubec prvni mesto na svete – a kdyz jsem mu rek, ze pochazim z mesta, ktery je zhruba o 700 let starsi, myslel si, ze jsem se asi zblaznil…
reagovat - Středa 1. srpna 2012 ve 12:55 ® troutkiller reakce na …
-
kerob>Amíci si bohužel myslí že jsou pupek světa ale opak je pravdou
reagovatCo chceš od země která vznikla poslepováním odpadu a grázlu z celého světa a jejíž kandidát na prezidenta dělá ostudu všude kam přijede!
- Středa 1. srpna 2012 v 11:24 ® kerob reakce na …
-
jepice> jak uz tady bylo psano, je to lov, nikoliv sport a je jedno, jestli v tom zavodis ci nikoliv. Jinak ve svete je vic rybarskejch profiku, nez bys cekal.
reagovat - Středa 1. srpna 2012 v 11:22 ® kerob reakce na …
-
troutkiller> zahajeni bylo na me malinko zdlouhavy, ale bond a bean me taky pobavili
reagovatAnglani maj holt nam blizkej (narozdil treba od amiku) humor.
- Středa 1. srpna 2012 v 9:14 ® jepice-zruseno
-
Stroft> Ha, gumáky
Dle mne jsou rybářské závody sportem, sám též lehonce závodím, na druhou stranu na těch našich závodech jsem obyčejně rád, když něco vůbec chytím a beru je spíš jako společenskou událost a výměnu zkušeností. Zařazení tohoto sportu mezi olympijské by mohlo vést k profesionalizaci a to by se mi zase už tak nelíbilo.
reagovat - Středa 1. srpna 2012 v 7:37 ® troutkiller reakce na …
-
kerob>No co se OH týče tak jediný co mně zatim zaujalo bylo zahájení!Nejlepší a nejvtipnější za dobu co na to koukám!Mr.Bean a Bond s Alžbětou neměl chybu!
reagovat - Úterý 31. července 2012 ve 20:50 ® MIG-35
-
džigit> Nebere… Pouze K1 trocha box. Jináč nic. Ježka znam jen toho v kleci. Nemít net nevim, že sou ňáký OH.
reagovat - Úterý 31. července 2012 v 17:22 ® kerob
-
troutkiller> na Spotakovou jsem taky zvedavej a myslim ze zajimava bude i divoka voda, ale ja jsem vdecnej divak – krome gymnastiky, fotbalu a vzpirani se rad kouknu na cokoliv.
reagovat - Úterý 31. července 2012 v 17:03 ® troutkiller
-
džigit>To nevim,tenhle plaval sám
reagovatKocoura vavřince sem před ním ani za nim neviděl
)